Bir erkek neden eşinde kusur arar kusursuz olmasını bekler herşeye rağmen kusur olmasa kusur bulmaya çalışır...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seninki öyleyse bilemem ben öyle değilim ama şu var olmasını istedigim şeyler olunca biraz şöyle böyle ol ya da şunu yap bunu yap diyorum fiziğiyle ilgili ya da yatakta
az sevdiği için ya da ailesinde sevgi görmediği için
Kusur aramıyor ama benimkisi yönlendiriyor bazen kızıyorum o huyuna
Ya susleniuorum bakımlı oluyorum kendiis demeden beni mercekle inceliyor rahatsız oluyorum iltifat yok birde böyle tek bir kusurumu bulmak için zorluyor kendini resmen
O bizde de var ben kapalı olmama rağmen o olmamış bu olmamış yok şunu giy bunu giy durmadan
Yok aksine süslenmesi o seven neşeli pozitif bir karakterim var giyinmeme dışarda karışır evde karışmaz ama kusur arıyor yaşın kendisinden 9yas küçük kendini mi bastırmak istiyor acaba diyorum bazen
Evet sizden büyükse olabilir evde benimkide karışmaz ben dışarıyı dedim siz açık mısınız peki
Ben pantalon tunik giyiyordum nisanlanir nisnalamaz pardesuye soktular beni eşim çok kıskanç ben biraz cıvıl cıvıl biriyim giyinmeyi de seviyorum ama dışarda ben seni giydirme öyle yanımda gezdirmek diyor dikkat çektiğim için kızar
Anladım yok sizinkisi çok katı ben pantolon tunik giyerim elbise etek giyerim eşim pardesü giy farace giy karışmaz ama bazı giysilerime laf eder
Daha bu beki ben çok açık biri olmamam ma rağmen beni çok açık bulur konuşmamı hareketleri mi cıvıl cıvıl olduğum için karışmak haricinde kusuru merak ettim
Anladım eşin değişik birisi valla ben öyle birisi ile yaşayamam bende rahatım cıvıl cıvılım eşim karılır ama siz gibi değil tatillerde karışmaz misal
Çok zorlanıyorum açıkçası bir çok şeyde zor karakteriz herzeye rağmen pozitif olmaya çalışıyorum ama beni enerjisi yoruyor kendi istediği gibi biri olmasının gayet olması gerektiği ni savunuyor fedakarlık yaptığını görmüyor iki tane de kız çocuğum var sürekli en ufak şeyleri sorun ediyor hatalarını bulmaya çalışıyor yaptıklarını hiç görmüyor
Anladım eşin baya sıkıntılı karaktersiz dediğin konu ne peki
Bana müsade ettiği şeyleri duysan şaşırırsın o zaman
Beni hiç anladigini düşünmüyorum mesela bir konu var diyelim bu konuda hassasım bikerke üstüne gider sevmediğim konularda şaka yaptigini şöyler ben bu konularda şaka yapmamasını söylerim bunun bir şaka olmdigini dile getiririm bazı konularda şaka yapılmaz çünkü yani evlilikde nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum acikcasi
Anladım biraz hareketli yani eşiniz belli huyları değişik
Bak sen ben gibi balkonada çıkamazsın şimdi
Olabilir çocuğun var mı bak beni sevdiğini sanmıyorum ama bağlı olduğunu biliyorum amam eşim ailesini daha çok ön planda tutuyor mesela yorgun geliyor yemeğini çay ni vs daha sonra bira zannetme gıdım konuşur herseyini orada muhabbeti var ama bana yok yani benbu kada rne yapmış olabilirim ailesinin yaptıklarını da görünce kendisinin dibinden ayrılmıyor ne gibi söylediğin
Anladım evet var bir tane oğlum eşin çekilmez bir adam bak demedi deme
Gizliden öıkıyorum eklesene beni
Olur yani benim değişik olduğumu ve kendisinin olması gerektiği gibi biri olduğunu düşünüyor tabiki balkonda ne kapalı cikiyorum zaten
Beni çirkin odlugunu söylüyor 19 yaşımda evlendim o zamana akada rpesimde kosmayan erkek tanımam çok göze batan bir insandım eşim bana hiç öyle bakmiyor
Yazdım sana mesaj olarak ordan yaz istersen
Kadini pasif buluyordur.
Nasıl yani pasif derken açabilir misin biraz
Yani ezilmeye müsait. Kadin kendini karsidakine begendirmeye calisan biriyse oyle oluyor. Bunu karsidakine soyledikleriyle ve tavirlariyla belli etmistir, erkek de bunu görüp ezmeyi kendinde hak görmüştür. "Kendine guveni yok, nasil olsa ezsem bir sey demez" diye dusunuyor. Yani bu izni veren esasinda kadin. Bunun cozumu kimseye o izni vermemek. Eger kusurunuza laf ederse siz de onun bir kusuruna laf edin direkt. Karsilik verir, kendinizi savunursaniz boyle bir probleminiz olmaz.
Saygımdan dolayı asla kusurundan vurmak bana yakışmaz doğru bulmuyorum ve çok zoruma gittiği yerde yapsamda bunu bana ben kusursuzum gibi görüyor kendini hiç bir şekilde zoruna gitmiyor umursamıyor kendisi bana söylediği için söylediğimi sanıyor
Sevmiyordur
Seviyor gibide ama davranışları sevmiyor gibi
Davranislar yalan söylemez, dil söyler
Peki sevmediği biriyle neden devam eder erkek kapı orada kimse zorla tutmuyor her koşulda her istediğini yerine getoriyorsam kendimi köle etmissem eğer karşı tarafa ne zorla tutar
Sorun da bu zaten. Senin köle olmanı ona hizmet etmeni seviyordur belkide sadece.
Erkekler kadınları sadece köle olarak mı görür peki
Erkekler kadonlar diye bir genelleme yapılmaz burada. Senin durumun farklı. Hem de soyle birsen var. Aranızdaki muhabbeti sevgiyi tam bilmeden yorum yapmak ta pek sağlıklı olmaz.
Manyaksa arar
Değişik bir yorum açıkçası nedendir acaba nedeni ne olabilir bunu yapmasında
Bilmem