Konuştuğum kişi beni tehdit ediyor, ne yapabilirim?

Biriyle tanışmıştım o kadar iyi davranıyordu ki bende güvendim neyse gayet aklı başında bir insan gibi konuşuyoruz telegramda bende ders çalışıyorum hani geç cevap veriyorum sonra aptal aptal ayak fotoğrafları atmamı istedi bende kesinlikle atmam sonra benden fotoğraf istedi bende üzgün üstüruplu yüzümün ve boydan 4 5 taneye yakın fotoğraf attım sonra beni tehdit etmeye başladı eğer konuşmazsan bu fotoğraflarına montaj yapıp internet sitlerinde paylaşmam sadece bir dakikamı alır diye yalvarırım yardım edin ben ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar polis vs. Olaylarına karışamam ailemin duymaması lazım 18 yasindayim sadece yasadigim yeri ve kaç yaşında olduğum hangi bölümü okuduğumu biliyor intagram filan istedi vermedi çok korkuyorum lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar resmimi sağda solda paylaşırsa başıma bela alır mıyım yani attığım resimlerde gayet üsturuplu düzgün resimlerdi montajlayip internet sitesine sayfalarda paylaşıcam dedi çok korkuyom ben
Güncellemeler
+1 yıl
Yani yapalı düzgün resimleri montajlayıp çıplak hale getirir diye çok tedirginim lütfen yardım edin
Konuştuğum kişi beni tehdit ediyor, ne yapabilirim?