Babamdan bir araba bir de ev kaldı.
Yani bir anda evi arabası olan erkek haline dönüştüm.
Ama ilk buluşmaya otobüs ile gidiyorum.
Ve genellikle son görüşme oluyor.
Kızların evi arabası olan erkek aramaları normal mi?
Babamdan bir araba bir de ev kaldı.
Yani bir anda evi arabası olan erkek haline dönüştüm.
Ama ilk buluşmaya otobüs ile gidiyorum.
Ve genellikle son görüşme oluyor.
Kızların evi arabası olan erkek aramaları normal mi?
Araba değil de evi olan erkek benim için daha makbul. Ev gerçekten bu zamanda büyük bir ihtiyaç. Görüyoruz kiradakileri adamlar hergün evden atılma korkusuyla yaşıyorlar. Daha dün ev sahibi kiracısını tekme tokat dövdü. Evlendikten sonra çalışır arabayı birlikte de alırız ama ev önemli
Muz cumhuriyeti mi burası nereye dövüyor. Kiranı düzenli ödedikçede çıkarması çok zor
evet muz cumhuriyeti www.haberturk.com/istanbul-da-yasandi-kiraciya-evden-cik-dayagi-3580333
Sonuçta darp suçu işlenmiş ayrı bir davası olacak. Çıkmıyorum desen napçak öldürcek mi?
Cevap
2Cevap
Normal ama tabi para avcilariyla karistirma.
Herkes evlenecegi zaman ailesine bakip rahat ettirecek biriyle evlenmek ister. Işi iyi olsun, evi arabasi olsun, iyi insan olsun merhametli saygili olsun isterler.
Kimse asgari ucretli, evi arabasi olmayan kisiyle evlenmek istemez normal olarak
Peki para avcıları ile fark ne?
Rahat edeceğin rakam ne olurdu mesela?
Mesela para avcisi kiz buluşunca pahali yere gitmek ister, gidince en pahali şeyleri cekinmeden siparis eder, hic hesabi ödemeyi teklif etmez, senden pahali hediyeler ister, ima eder, hep pahali hayallerini anlatir. Arabani satsan, işsiz kalsan ayrilir sana ilgisi kesilir vs vs.
Bu ayri, ama normalde maddi durumunun iyi olmasi sana arti puan kazandirsa da kafa yapin uyusmadi diye seni red eden kizlar olur. Veyahut biri seni sevmiştir maddi durumunun iyi olmasi da sana arti puan kazandirmiştir. Evlenirsin ilerde işsiz kalsan borcun olsa seni terketmez, hatta borcunu çalişip öder yardim eder. Herkes ayni değil
Bana öylesi hiç denk gelmedi valla
Erkek adam garıya bakarmış en son denilen buydu
Ben çok gördüm ama insanoğlu nankördür. Bir erkeğin borcunu öder onun kalkmasina yardim edersen kalkinca ilk seni terkeder aldatir. Çünkü bilinaltinda erkek bu durumu hazmedemez ve onu o halde gören o halini bilen yardim eden karisini hayatindan çikarip hayatina güçlü devam etmek unutmak ister kötü günleri. Ne demiş atalarimiz? Körün gözü açildiğinda ilk kirdiği şey bastonu olurmuş
Ben öyle biri değilim ama kafama kakılırsa çeker giderim
Başa kakmaya gerek yok zaten erkek kafasina çok takiyor.
Mesela benim eski sevgilim mesleki olarak eğitim olarak benden biraz düsüktu. Benim kariyerde yükselme durumum vardi bu da onu endişelendiriyordu. Sen ilerde benden utanir misin bile dedi. Ben ona çok aşiktim. Gözümde onu cok buyutuyordum ve maddi durumu umurumda değildi. Evini gecindirir diyordum bu yeter diyordum. Beraber krediyle ev aliriz diyordum. Ona yardim ederim işini büyütür ilerde daha çok kazanir diyordum. Lüks hayat beklentim yoktu. Huzur ve mutlu yuva çocuklar istiyordum.
Sonra ben kariyer olarak yükseldim ünvanim değişti gelirim biraz artti ve bunun bana davranişi değişti. Devamli beni azarliyordu, hic alttan almiyordu kavga buyüyordu bağirip abartiyordu. En ufak tartişma abartiyla büyüyordu ayrilmaya getiriyordu konuyu. Üzülüyordum geri arasin barişalim diye dua ediyordum ararsa hemen barişiyordum. Sonra böyle küsüp ayrilmalari artti aylarca aramaz oldu. Sonra bi baktim beni bir tezgahtar kizla aldatiyormuş. 1 yildir. Cok büyuk kavga ettik ben küfür ettim ana avrat düz gittim. O da bana "kadin olaydin da beni elinde tutaydin. Sen onun tirnaği bile olamazsin" dedi şok oldum. Ayrildik.
Sonra arkadaşları sormuşlar niye ayrildiniz niye aldattin kiz seni seviyordu demişler. O da biz zaten uygun değildik ben onun yaninda eksik kaliyordum o ilerde daha da yükselecek bizden olmazdi ben kaldiramazdim bu durumu demiş. Yani koplex yaptigi için aldatmiş ve benim özgüvenime mahsus saldirmiş kendi egosunu tamir etmek için beni mahsus ezmiş
Dediğin gibi herkes bir değil... Ben çok kafaya takmazdım benden fazla kazanan sevgiliyi
Bu devirde evi geç arabası olmayan erkeği insan yerine bile koymazlar ayrıca kızların böyle olması normal tabi onlarda yan gelip yatmayacak
normal değil. saçmalığın daniskası.
Tabiki de olsa iyi olur
Normal? Sen de güzel kız istemez misin
Güzellik geçici değil mi? Anlaşamadığım kaprisli güzeli neyleyim
İyi de soruda kaprisli kızlar dememişsin ki. Ev araba isteyen kızlar demişsin.
Güzellik geçici olsa ne olur ev araba da geçer, hayat bu
Tam da demek istediğim buydu. Ev araba olmazsa beni sevmeyecek mi yani? 0
Knk okuduğunu anlamıyor musun ya...
Ev araba sahibi olmak maharet değil. Olsa iyi olur, kadınların gözünde bir + alırsın çünkü kim sıkıntı çekmek ister? Ha nasıl bir çevredesin bilemem belki senin çevrende ev araba sahibi olmak büyük olaydır. Bütün kızların aklı çıkıyordur 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?