Belirsiz bir komşu köpeğimi şikayet etmiş lütfen yardımcı olurmusunuz? Yalan şikayette bulundular ne yapmalıyım? lütfen anlayanlar bir yardım?

Köpeğimi fazla ses çıkartıyor diye şikayet etmiş, günde 2 kere gezdirip 3 4 kez oyun oynuyorum, köpeğimin havladığı çok nadiren duyulur, eminimki kafamda birileri var karşımızda şerefi olmayan 2 insan oturuyor köpeğime gıcık her geçişlerinde laf atan 2 kuşbeyinli, köpekte mecburen adamlara kudurmuşcasına saldırmak istiyor, herneyse bahçemizin kapısı 1.60m civarı ve ona rağmen kocaman bahçede köpeği bağlı tutuyorum sırf bunlar yoldan geçmekten korktukları için.. konu bu şerefi olmayan insanlar artık kimse kesin konuşmıyım bunları nasıl bulabilirim karşılıklı yazıyım onlara dedim veremeyiz isim bilmem ne falan dedi belediye, ama şikayetleri tamamen yalandan ibaret ne yapmalıyım? Etrafımızdaki diğer evlerdeki köpekleride şikayet etmişler konuştum birkaç kişiyle
Güncellemeler
+1 yıl
Köpek jack russel terrier , büyük bir köpekte değil arkadaşlar şikayet edilcek bir köpek hiç değil
Güncellemeler
+1 yıl
Antalya BüyükŞehir Belediyesi diyor vay vay :) tutanak bilmem ne şikayet edilen... birşeyler yazılı vs vs... Ses ve saldırgan olmasıyla şikayet edilmiş, babamda imzalamış köpeği gerekirse içeri alırız diye yazmış.. ama ben bunu kabul etmiyorum ses de yoktu saldırganda değil bunu nasıl inkar edicem?
Belirsiz bir komşu köpeğimi şikayet etmiş lütfen yardımcı olurmusunuz? Yalan şikayette bulundular ne yapmalıyım? lütfen anlayanlar bir yardım?