Kimileri için en büyük şükür sebebi yaşamak olurken kimilerininde ölmek istemek hep dileği:(
peki sizin dileğiniz nedir?
Kimileri için en büyük şükür sebebi yaşamak olurken kimilerininde ölmek istemek hep dileği:(
peki sizin dileğiniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana hiç bir şey vermedi hayat bu yüzden kimseye ya da hiç bir şeye şükretmiyorum
Olsun yine de seni KS de görebilmek belki birileri için şükür sebebidir buna mutlu olmazmiydin
Evet olurdum tabi ki de
İyi varsın diyelim o zaman 💖 aldığın her nefesi anlamlı kılacak olan sensin başkalarından bulunduğun durumu değiştirmesini beklemek sadece hayal kırıklığı getirir ama sen sana her şeyden daha çok lazımsın. Seni sevenlerin varlığını hissetmek bile mutluluk verici bir şey eğer ortada varlık olarak olmasalarda bu seni üzmesin💗😉
Teşekkürler <3 sende aynı şekilde
Ne demek 💖her zaman
En büyüğü o mu bilmem de çok büyük kardeşim dediğim arkadaşım
Umarım iletişiminiz böyle devam eder
İnşallah inşallah şu anda arkadaş olarak en büyük destekçim tek çıkış kapım
Anlıyorum içinde bulunduğunuz durumu bilmiyorum ama yine de kişilere çok fazla anlam yüklemek aksi bir durumda tutunduğunuzu sandığınız dalın elinizden kayıp gitmesine sebep olabilir bir bu açıdan da bakmanızı tavsiye ediyorum umarım hep beraber birbirinize destek çıkarsınız temennim o yönde ama her şey gibi aranızdaki iletisiminde bir gün bitebileceğini unutmayınız vesselam
Teşekkür ediyorum dediğinizi de yaşadım iki gün önce dostum dediğim adamla aram bozuldu ve çıkış sebebi de çok saçmaydı 3 yıllık arkadaşım dostumdu onu da yaşadım ve tek çıkmışım o kaldı geriye teşekkür ediyorum size
Rica ederim yakın zamanda benimde başımdan boyle bir durum geçmişti o yüzden şunu hiçbir zaman unutmayın günün sonunda kendinizle başbaşa kalıcaksınız o yüzden hickimse sizden değerli değil kendi değerinizi bilin saygı duyun ve sevin💖 iyi geceler ✨
Sağolun sizede geçmiş olsun iyi geceler dilerim
Sağolun , geçti gitti bile bundan minimal bir ders edindim. kardeş kadar dost olsa dahi içinde yaşadığımız dönem maalesef böyle. Ama istisnalar her zaman var tabi😉
Eyvallah
Müslüman bir anne babadan dünyaya gelmek ve Müslüman olarak yaşamak
Ne güzel bir farkında oluş
Öyle olması gerekiyor
Güzel bir benlik algısı geliştirmişsiniz tebrik ederim
Rica ederim Efendim
Keşke herkes bunun farkında olabilse
İçsel bir durum olduğu için şartlamak istemem kimseyi ama kendi inancım doğrultusunda bende keşke diyebilirim
ne güzel sevindim sizin adınıza
Modern bir anneye sahip olmak.
Toplumun %99.99 ‘nun sahip olduğu yoz yobaz ebeveynlere sahip olmamak 👏🏻 çok şükür
Kendinizi şanslı hissetmeniz ve diğer yüzdelik dilime oranla ayricakli hissetmeniz hoş bir durum sizin adınıza sevindim
Teşekkür ediyorum
Rica ederim💖
💕🥰
Karım
Tamam
Aldığım nefese şükür, sağlıklı olmama şükür
Bunların sizin için şükür sebebi olması çok kıymetli ✨
Tabiki bunlar başlangıç şükür için
Ben başıma kötü olayda gelse şükrederim
İsyan etmem asla şirk koşmam
Bunu yapabilmek gerçekten kuvvetli bir sabır gerektiriyor
Allaha güvenmen yeterli
Allah ne buyuruyor, ben sevdiğim kuluma bir bela veririm, sonra bir bela daha veririm kulum hâla şükrediyorsa tüm nimetleri ayaklarının altına sererim buyuruyor
👏👏gerçekten şu mübarek günlerde ve su zamanda güzel bir hatırlatıcı oldunuz teşekkür ederim yazdıklarıniz için 💗
Rica ederim ne demek 🙏Allah hepimizi şükreden kullarından eylesin inşallah
Aminn
Bebelerim
Sağlıkla yaşasınlar 💖
Teşekkür ederim 😘❤️
💖💖ne demek 🥰
AKP'nin kaybetmesi
hahahhaha dilek oluyor bu herhalde
Aynen öyle
Sakin ol shamp
Ailem...
Aile kıymetli şey