Aile & Toplum Dedikodu yapmak istemiyorum ama yapmayınca da muhabbet kalmıyor, ne olacak böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dedikodu yapmak istemiyorum ama yapmayınca da muhabbet kalmıyor? Dedikodu yapmak istemiyorum ama yapmayınca da muhabbet kalmıyor, ne olacak böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. demekki sen birileri disinda konusacsk birsey bilmiyorsun, edebiyat bilim felsefe tarih sanat muzik siyaset resim bir ton konu var 0 0 Yorumla
sonmaiken Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne demişlerBoş insan kişiyle dolu insan işiyle uğraşır.Demek ki kendin için bir şey yapmıyorsun 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Aslında yapmadığında muhabbet başlıyor. Şunlar oldu yerine ne yapmalıyız yarın gibi şeyler konuşulmaya başlıyor 0 0 Yorumla
natıkıhayvan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Konuşacak bir şey kalmadımı ayrıl o zaman demekki ordaki çokluk seni mahfedecek. 0 0 Yorumla
TurkBilgesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl binlerce konu var biz kardeşimle asya, avrupa ve afrikanın geleceğinden, insanlıgın sorunlaırna, evrenden hakikate kadar her türlü geniş konuda tekellüm edebiliyoruz 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Dedikodu yap tabi ya kızlar kaynatmasa olmaz zaten 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Dedikodu yapmadığın da daha çok muhabbet olur. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dedikodu yapmam ama güzel dinlerim 😂 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dinle sende o zaman sadece 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Devam et o zaman 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kitap oku 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu ben eofiejfjd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
demekki sen birileri disinda konusacsk birsey bilmiyorsun, edebiyat bilim felsefe tarih sanat muzik siyaset resim bir ton konu var
Ne demişler
Boş insan kişiyle dolu insan işiyle uğraşır.
Demek ki kendin için bir şey yapmıyorsun
Aslında yapmadığında muhabbet başlıyor. Şunlar oldu yerine ne yapmalıyız yarın gibi şeyler konuşulmaya başlıyor
Konuşacak bir şey kalmadımı ayrıl o zaman demekki ordaki çokluk seni mahfedecek.
binlerce konu var biz kardeşimle asya, avrupa ve afrikanın geleceğinden, insanlıgın sorunlaırna, evrenden hakikate kadar her türlü geniş konuda tekellüm edebiliyoruz
Dedikodu yap tabi ya kızlar kaynatmasa olmaz zaten
Dedikodu yapmadığın da daha çok muhabbet olur.
Dedikodu yapmam ama güzel dinlerim 😂
İçindeki şeytanı serbest bırak
Hahahah dedikodu severiz yaa
Konuşacak bir sürü şey var
demekki beynin o kadar boş
Dinle sende o zaman sadece
Kalitesiz insan örneği şekil A:
Devam et o zaman
Kitap oku
Bu ben eofiejfjd
Cehennem