Şimdi şarkıcı oldu benle aynı yaşta ama altında arabası var kirada kalıyor tel yaşıyor oturduğu ev kirası 50 bin en lüks yerde şimdi bu adalet mi? Ben o kadar okul okuyayım bu hayatını yaşasın?
Önceden TikTok'cuydu. Yaşadığımız hayat adaletli mi?
Ben yüksek lisans yapıyorum şu an, öğrenim hayatım boyunca kimse hayatın adaletli olacağını vaat etmedi zaten, okuyunca zengin olunuyor falan da demedi kimse. Sizin algınız yanlış. En önce kendinizi başkalarıyla kiyaslayip onlar hak etmiyor ben hak ediyorum bu adalet mi tavrınız yanlış, böyle zihniyette biri zaten hayatı boyunca şikayet edip hiçbir zaman varlıklı bir hayat göremeyecek insan tipi bakış açısı. Öğrenim görmek de görmemek de kişinin kendi tercihidir, insanlar da kendi tercihlerinin sorumluluğunu almak zorunda. Aynı bölümü okuyup aynı mesleği icra eden insanlar arasında bile sosyoekonomik olarak dağlar kadar fark oluyor, bu kişinin yeteneği, insanları etkileyebilmesi ile alakalı. İnsanlar bir ürün ortaya koyar o ürünün talep edeni çoksa yine talep eden insanlar sayesinde para kazanır. Demek ki siz insanlara yeterince ulasamiyorsunuz. Ama bu kadını seven beğenen destekleyen insanlar var ki bu sunduğu her ne ise (kadını tanımıyorum) alıcısı var insanlara ulaşmış. Örneğin tıp eğitimi alan iki hekim düşünelim. Biri özelde kendi muayenehanesi açmış insanlara ulaşmış işini iyi yapmış insanlar sevmiş ve çok varlık kazanmış işinden. Bir diğer hekim memur olarak devlet hastanesinde mesai saatleri içinde hasta görüyor başkası tarafından kararlaştırılan ücrete tamah ediyor, çalışma saatlerinden, şartlarından, maaşından şikayetçi ama başka bir deyişle denemeye de ne cesareti ne yeteneği yok. Suçun kimin olduğu ortada 🙂 Herkes kendi hayat tercihlerini yaşar. Yaptıkların kadar yapamadiklarindan da mesulsun.
Eda Sakızz😍 bence herkesin imrenerek baktığı bir hayatı yaşıyor.. bu dünya da cenneti yaşıyor yani.. Ama şu an o hayatı önüme serseler kabul etmem. İçinde çook günahlar var çünkü. Bu hayat sonsuz değil. Allahın razı olduğu bir hayatı yaşamayı tercih ederim şu kısacık imtihan dünyasında.. Dünyanın süsüne aldanmış olanlardan olmak istemem.. O kız oraya gelene kadar çok kul hakkına girdi bunu bilioz ve Allahın asla razı olmayacağı şeyler yapmaya devam ediyor. Yani istemezdim.. ama onun başarısına da sevinmeye çalışırım.. Bu hayatta kendini başkalarıyla kıyaslayıp kıskançlık gözüyle bakan mutlu olmaz.. Açık konuşayim bende başta küçümsüyodum ama bana iyi gelmiodu. Kalbinde insanın hasetlik olunca kendine zarar veriyo.. bende bakış açımı değiştirdim.. şimdi severek dinliyorum ve çok güzel buluyorum..
Bende kul hakkıyla geldi dedim zaten😊 onun yaşadığı hayatın en kötü yanı bir gün bitecek olması ve özlemle hasretle acıyla hatırlayacak olması.. yolun sonu pişmanlık🥴 sonsuz bir hayat yaşamıyoruz bari sonsuz mutluluk için çabalayalım.. Eda daha saç modelini özleyip onun için üzülen insan mümkün olsa tüm saç modellerini aynı gün kullanır.. gençliğini çok özleyecek ama geri getiremeyecek.. :(
Kolaymı sanıyorsun buralara gelene kadar ne bedeller ödedi bilemeyiz namusunu şerefini onurunu çiğnedi belki çok günahlar işledi bunları göze alıyorsan dene her şey maddiyat değil bir insan maneviyatını kaybederse bir zaman sonra kendini kullanılmış ve değersiz görebilir
Bi ara haberlerde okumuştum. Günde şu kadar adamla birlikte olarak 3ayda ev aldı altına araba çekti diye. İmrendiğin şeylere dikkat et süsleyip pusleyip tiktokçu vs diye isimler takınca işin özü değişmiyor 😄
Bende istesem mememi popomu açarak 3-5 bir şey kazanırım ama karakterim buna el vermiyor. İnan bana Türkiye'de para kazanmak için çok kolay yollar var mesela namusundan karakterinden ödün verip vücudunu dişiliğini kullanarak bir yerlere gelebilirsin ama geriye dönüp baktığında bu seni kahrederbilir. Dolandırıcı olabilirsin mesela dini istismar ederek bir yerlere gelebilirsin vs. Tiktok denilen rezil, ahlaksız mecra bunun gibi tiplerle dolu, üç kuruş kazanmak için bütün değerlerini, namuslarını, onurlarını ayaklar altına almaktan çekinmezler yani dilencilik yapanlar bile var eğer sende böyle olmayı göze alıyorsan yap ama kendine şu soruyu sor: kazandığın para uğruna yaptığın maymunluklar, ahlaksızlıklar, çiğnediğin değerler ilerde seni rahatsız edecek mi?
Sence bu kadın nasıl ünlü oldu ben sana diyim orasını burasını açarak. Erkekleri etkileyerek peki erkeklerin bu kadar basit bir şeyden bile etkilenmesi siz kızların suçu. Çünkü o kadar zorsunuz ki çok şey istiyorsunuz. Ee sonuç olarak ya ayrılık oluyor ya da boşa kürek sallamak. Çoğı arkadaşlıklar başlamadan bitiyor peki insanın doğal isterleri ne oluyor karşılıksız kalıyor. Erkeklerde çareyi az da olsa böyle şeyleri izleyerek buluyor :))) saçma değil detaylı ve kökten bir bakış açısı bu beni umarım anladın:))
ucuz insan, ucuz yoldan zengin olur. bu da onlardan. bir farkı yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kişi ;Dini , onuru, namusu ve karakteri için yaşar. Onları ortadan kaldırdığında kişilikten eser kalmaz. Bir çok ünlü bunlardan vazgeçip öyle ünlü oluyorlar.
Bunları biz erkekler meşhur ettik, yoğun ilgi ile. Onların adına ben özür diliyorum. Ne de olsa Autotune uygulaması var. Kendini şarkıcı sanan veriyor parayı, alıyor uygulamayı. Sesi kötü olsa bile sesim iyi diye geçiniyorlar. Bi abazan olmayın be kardeşim. Sizin yüzünüzden bulunduğu konumu haketmeyen insanlar gününü gün ediyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
acaba bunu değil de sokakta yatıp kalkıp bir lokma ekmeğe muhtaç çok istediği halde okuyamamış kişilerin açısından mı baksan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
geceliği 2500 usd.. öyle bedava para kaazanmak nerdeee.. premium vip.
bu insanları ünlü eden de bizleriz zengin eden de o yüzden gelip burada boş yorum atma kapat o zaman elindeki telefonu girme sosyal medyaya izlenme kazanmasınlar
bu ülkede en mantıklısını yapıyorlar biliyorlar tiktokta sosyal medyada para olduğunu giriyorlar kazanıyorlar o yüzden yorum yapmaya pek gerek yok bizleriz bunları ünlü eden