Tatil & Seyahat İstanbul Mehmet Akif mahallesi nasıl bir yer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet bu yerin insanı genelde nasıldır, profili nedir? Lütfen yardımm Güncellemeler+1 yıl Mehmet Akif mahallesi, aşık Veysel caddesi arkadaşlar:) İstanbul Mehmet Akif mahallesi nasıl bir yer? Cevapla Nedir Soruları Profil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İstanbul'da en az 10 tane Mehmet Akif mahallesi var 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Aşık Veysel caddesi olan kaç tane var peki Yorumla Soran +1 yıl Mehmet Akif mahallesi, aşık Veysel caddesi diyor Yorumla technocrates +1 yıl Küçükçekmece, çingene mahallesi. Yorumla technocrates +1 yıl Tehlikeli oralar Yorumla Soran +1 yıl Neden çingene mahallesi ki:)) Yorumla technocrates +1 yıl Çingeneler yaşıyor o tarafta daha çok Yorumla Soran +1 yıl Doğulu kadın var da havasından geçilmiyor. Kıyafet dükkanı var, saçlari sapsarı boyalı falan Ben de bu havası gerçek mi fos mu onu merak ettim Yorumla technocrates +1 yıl Fos... Yorumla Soran +1 yıl Yorum için teşekkür ederim Az çok bir şeyler oluştu kafamda😌 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir yerden aslen güneydoğulu bir kız alınır mı peki? Yorumla technocrates +1 yıl Alınır mı derken? Yorumla Soran +1 yıl Yani sevgililk için evlenmek için ciddi ilişki için oranın kizlari uygun mu değil mi, düzgün aile çocuğu, efendi, kariyer sahibi bir erkek için? Yorumla technocrates +1 yıl Bilemem, tanımak gerekir. Kimseyi yaşadığı yerle yargılayamam. Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama yaşadığın yer zihnini ve kişiliğini şekillendirir kesinlikle... Yorumla technocrates +1 yıl Kafası bir damla çalışan insan her türlü koşulda yolunu bulur. Tanıyım, öyle karar verin. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın da yukarıda bahsettiğim profilde bir kadın işte. Neyse.Teşekkür ederim bilgi için ve yorum için. Hayırlı geceler 😇 Yorumla
leesii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 17 yıl yaşadım imkanın varsa yerleşme 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden kişi:)) Yorumla leesii +1 yıl Fazla insan var ve çok sıkışık bir semt bunalıyorsun ki iti çakalı da çok tek güzel yanı 212 Avm mall of İstanbul ve arena park avmlerin tam ortası Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum. Teşekkür ederim.Demek ki kadının havası fos Yorumla leesii +1 yıl Kadının havası? Yorumla Soran +1 yıl Orada yaşayan ve kıyafet dükkanı olan bir kadın var da. Kokoş biri. Havasından geçilmiyor işte. Yaşı çok yok ama botoks yaptırmış falan . Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mini Ortadoğu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl oranın insanı kötü profilde yani? Ay bir kadın var da havasından geçilmiyor. Dudakları botoks. Saçlar sapsarı boyalı, kıyafet dükkanı varmış falan . Sanırım doğulu Yorumla badarbungaa +1 yıl Berbat bir yer hanımefendi bildiğin Suriye Afganistan Irak karışımı gibi Yorumla Soran +1 yıl Oradan kız alınır mı peki. Aslen güneydoğulu bir kız mesela. Bu yukarıdaki profilde birini yani Yorumla badarbungaa +1 yıl Ben olsam uzak dururum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Yorumla badarbungaa +1 yıl Rica ederim Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkitellide bundan 10 yıl önce oturdum 0 0 Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hangi ilce? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçükçekmece'deymis bu mahalle 35_Gkn_34 +1 yıl Ne iyi ne kötü
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Hangi ilçenin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mehmet Akif mahallesi, aşık Veysel caddesi diyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bugün oradaydım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ee nasıl bir yer. İnsanı nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin bir yere benziyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstanbul'da en az 10 tane Mehmet Akif mahallesi var
Aşık Veysel caddesi olan kaç tane var peki
Mehmet Akif mahallesi, aşık Veysel caddesi diyor
Küçükçekmece, çingene mahallesi.
Tehlikeli oralar
Neden çingene mahallesi ki:))
Çingeneler yaşıyor o tarafta daha çok
Doğulu kadın var da havasından geçilmiyor. Kıyafet dükkanı var, saçlari sapsarı boyalı falan
Ben de bu havası gerçek mi fos mu onu merak ettim
Fos...
Yorum için teşekkür ederim
Az çok bir şeyler oluştu kafamda😌
Öyle bir yerden aslen güneydoğulu bir kız alınır mı peki?
Alınır mı derken?
Yani sevgililk için evlenmek için ciddi ilişki için oranın kizlari uygun mu değil mi, düzgün aile çocuğu, efendi, kariyer sahibi bir erkek için?
Bilemem, tanımak gerekir. Kimseyi yaşadığı yerle yargılayamam.
Öyle ama yaşadığın yer zihnini ve kişiliğini şekillendirir kesinlikle...
Kafası bir damla çalışan insan her türlü koşulda yolunu bulur. Tanıyım, öyle karar verin.
Haklısın da yukarıda bahsettiğim profilde bir kadın işte. Neyse.
Teşekkür ederim bilgi için ve yorum için. Hayırlı geceler 😇
17 yıl yaşadım imkanın varsa yerleşme
Neden kişi:))
Fazla insan var ve çok sıkışık bir semt bunalıyorsun ki iti çakalı da çok tek güzel yanı 212 Avm mall of İstanbul ve arena park avmlerin tam ortası
Anlıyorum. Teşekkür ederim.
Demek ki kadının havası fos
Kadının havası?
Orada yaşayan ve kıyafet dükkanı olan bir kadın var da. Kokoş biri. Havasından geçilmiyor işte. Yaşı çok yok ama botoks yaptırmış falan .
Mini Ortadoğu
oranın insanı kötü profilde yani? Ay bir kadın var da havasından geçilmiyor. Dudakları botoks. Saçlar sapsarı boyalı, kıyafet dükkanı varmış falan . Sanırım doğulu
Berbat bir yer hanımefendi bildiğin Suriye Afganistan Irak karışımı gibi
Oradan kız alınır mı peki. Aslen güneydoğulu bir kız mesela. Bu yukarıdaki profilde birini yani
Ben olsam uzak dururum
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim
İkitellide bundan 10 yıl önce oturdum
Hangi ilce?
Küçükçekmece'deymis bu mahalle
Ne iyi ne kötü
Hangi ilçenin
Mehmet Akif mahallesi, aşık Veysel caddesi diyor
Bugün oradaydım
Ee nasıl bir yer. İnsanı nasıl
Sakin bir yere benziyordu