Selamın aleyküm Abilerim Kardeşlerim 18 yaşındayım şu an yaklaşık 1 bucuk sene içinde 5 defa iş değiştirdim ilk girdiğim yerde 8 9 ay çalıştım en uzun süre diğer yerlerde peşpeşe çıktım şuanda yeni girdim bir fabrikaya yaklaşık 1 bucuk hafta Olcak yaptığım iş oturuyorum kutuya plastik koyuyorum etiketliyip palet diziyorum aynı yerde aynı işi yaptınmı bunalıyorum vallahi hele birde amir usta tarzı insanlara katlanamıyorum kavga ediyorum emir almayı sevmiyorum inat bir insanım ama haksız iş yapmıyorum hiçbir zaman suç bendemi neleri değiştirmeliyim neler yapmalıyım neler yapmamalıyım Bi Yardım edin ailem diyor artık yeter da 15 20 defa iş değiştirirmi Bi adam diyorlar valla bıktım Bi Yardım lütfen
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Insanlarla gecinmeyi alttan almayı öğrenmen gerekiyor. Herkes evinde olduğu gibi el bebek gül bebek davranmaz sana.
Şimdi Baktim Sinir Ettin Beni Nerden Biliyon La Evde El Bebek Yaşadığımı Tanımadan Sallama Adam Akıllı Yorum Yapın Da Alttan Ne Alacam Gardaşım Dayanamıyorum Kavga Ediyoruz başka işe Giriyoruz Gine adamlarla anlamıyoruz kavga ettim karakolluk olduk lavukla çıktım Gine içimden böyle geliyor
İşte tam olarakta sorunun bu kardeşim
Nasıl Yani
Verdiğin tepkiye bi baksana. Hemen öfkeleniyorsun kavga çıkarıyorsun. Artik hayat şartları zor ekmek aslanın ağzında. İnsanlar daha tahammülsüz. Senin bu tavrını degistirmedigin sürece iş bulman zor. Kimse sana tahammül gostermez
Bacım Doğru Söylüyorsun Da Şimdi Senin Başta söylediğin Laf değil onu Bi düşün söylediğin kelimeye bak 18 yaşındayım diye beni çoluk çocukla kıuaslıyorsun e bebek bilmem ne diyorsun hoş değil bu laflar
Hangi şehir?
Gebze
Öyle fabrikalar da falan zaman kaybetme. Sen işe sürekli devam etsen de aldığın para seni memnun etmeyecektir. İşten memnun olsan da aldığın maaş bir süre sonra düşündüğün de, sana bir araba almayacak bir ev almayacaksa niye çalışıyorum diye düşünme noktasına gelince bu sefer de psikolojik bunalıma girersin. Tersane işlerine git yardimciliktan basla. İyi para kazanırsın. Usta falan olduktan sonra paraya para demezsin. Ozguvenin yerine gelir. Aldığın parayla birseyler yapabilirsin. Sana tavsiyemdir. Fakat tersane işine gitmeye karar verirsen. Asla temizlik ve raspa boya işine gitme çünkü en düşük yovmiyeyi onlar alır. Yardimci olarak başlarsan en az 400 lira dan başlarsın. Bir de mesai yaparsan 600 ile 800 lira arası değişir günlüğün. Kolay gelsin
Tersane işine hiç girmedim tecrübe istiyorlarmıdır birde sigortası var mı günlükmü usta
Tersane de yevmiye usulü çalışılır. Gitmediğin günü keserler. Sıfır giriş alan tersaneler vardır. Sigorta var.
var mı Tuzla da felan bildiğin tersane birde nelere dikkat etmemiz Lazım yardımcılıkta ne yapılır kaptan eyvallah sağol
Tuzla daki tersaneleri pek bilmiyorum ben. Yovmiyeler aşağı yukarı aynıdır yardımcı için. Yardımcı ustanın yanında çalışır, usta bir şey isterse gider depo dan getirir. Çalışırken mesela kaynak prensesi lazım olur onu verir ustaya veya oksijen lazım olur onu verir. Bunları ise başlayınca öğrenirsin zaten zor bir iş değil. Biraz yorucu olabilir ama parası iyi en azından. Bir süre sosyal hayatına ara verirsen kendini bir yere getirirsin.