2009 yılında çıkmıştı ilk ben bilgisayar kursuna gidiyordum 11 yaşlarındaydım.. Hey gidi şimdi 25 'im 😕 😏

2009 yılında çıkmıştı ilk ben bilgisayar kursuna gidiyordum 11 yaşlarındaydım.. Hey gidi şimdi 25 'im 😕 😏
Yuzarsif. Evet çok kez izledim. Bu ay da Yunus Emre dizisini izlemeyi düşünüyorum ama vakit kalmıyor
Yunus emre hangi kanalda ve ne zaman çıkıyor
Trt 2 veya trt 1 de çıkıyordur muhtemelen, tam bilmiyorum epeydir tvye bakmıyorum ben. Zaten dizi youtube da da var
Ramazan boyunca var mı ya yoksa YouTube'dan mı izliyorsun
İzledim demedim, izlemeyi düşünüyorum ama vaktim kalmıyor.
Tv de şu an var mı bilmiyorum internetten yayın akışına bakabilirsin
Onu da izledim ama baştan sona kadar değil oda güzeldi 😏
Ben bazı sahnelerine baktım etkileyici idi
Teşekkür ederim eig için
Ananem izliyordu sürekli televizyonda Yusuf var oğlum onu aç diyordu 😂
Denk gelince biraz izliyorum ama artık sıkıldım çok gerçekçi ve sürükleyici olmuş cidden ama artık sıkıyor 😄✌️
Cevap
6Cevap
Ben baştan sona 4 5 defa izledim güzel bir dizi beğendim keşke her erkek HZ Yusuf gibi olabilse...
Kurgu ama 😂😂
Dizi kurgu ama HZ Yusufun gerçek hayatı kutsal kitaplarda anlatılır kitaplar farklı olsa da hepsinin ortak anlatısı Dürüst Namuslu Yalan söylemeyen bir insan olduğu yönünde Öyle insanlar var hayla ama işte zaman la kalpleri kararıyor bizim HZ Yusuf gibi sabrımız yok belki de...
Adam peygamber yalnız 😂😂✌️
Peygamber sabrı adı üstünde
Çocuklukda ne izlerdik be Son sahnede evde herkesin ağladığını hatırliyorum o babasını atdan düşdüp sarıldıkları sahe
Attan inmedigi için Hz Yusuf peygamberin güzelliğinin yarışı alınmış
Yarisi
Duymusmuydun gerçekte böyleymiş yani
Yanlış hatirlamıyorsam Atdan inen babası oluyor sanki Hz Yusuf ise ona doğru koşuyor sonra ise sarılıyorlar yani bir günah işlenmiyor
Ben filmden değil gerçekte olan şeyden bahsediyorum gerçekte böyleymiş
He tm
Bende 23 yaşlarındaydım şimdi 37 yaşındayım
Vayy be zaman 🥺🥺
Bir kaç bölüm izlemiştim.
Denk gelmisti birkac kere
rbry
Neee
sus
Sen sus aphtaaal
sq
Napıyorsun