Çok korkmaya başladım. Her an hırsız girecekmiş gibi. Veya benim bir sapığım varmış da beni öldürmek için bekliyormuş gibi hissediyorum. Sizce kapılar kilitli olduğunda hırsız veya başkası girebilir mi?
Psikolojim bitikk
Psikolojim bitikk
Yaani tam tersi daha rahat olman gerekiyordu
Işıkları aç, kapıları kilitle normal bir film aç önereyim hatta muhteşem Gatsby, sıkıysa yakala falan uymayı dene.
Bir şey olmaz ya hu. Düşündükçe kötü düşünceceler daha da aklınıza gelir. Zaten ramazan vakti herkes ayakta. Hırsız falan cesaret edip girmez emin olun
Çok mantıklı
İnşirah okuyup gönderdim. Ruhunuza ferahlık versin 💚🫶
Ya çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Çok mutlu oldum. Geceniz güzel olsun hayırlı sahurlar💖🌸💝
Hayırlı geceler 🪻
Cevap
11Cevap
Du önce 1 sakın ol konuyu saptırmaya çalış bisilere yonel örneği
Ya mesela dün gece. Kedi kapıdaki çöpü karıştırmış ben bu sesi duydum biri girmeye çalışıyor sandım. Aklım çıktı ya yemin ederim kalpten gidiyordum
Televizyonu aç veya kuran evin lambalarının hepsini aç ve süt iç uyukuya dalarsın.
Öyle bir problem yok uyuyabiliyorum illaki ama. Paranoyak oldum. En ufak seste kulağım.
Eminsin demi kilitli olunca hırsız da giremez
Bi hırsız bulsak da sorsak ta
Devamlı böyle şeyler düşünürsen psikolojin bozulur tabi ki de
Ama napayim yalnız başıma olan 2. haftamdayim
Geceleri yaz bana sohbet muhabbet edelim. Kafanı dagıtayım
tek olduğuna emin misin :)
Neden sordun
şaka yapıyorum ya korkutmak için dedim rahat ol bir şey olmayacak tv falan aç ses olsun
Işığı açık bırak yat uyu hiçbir şey olmaz
Sonda kol gibi fatura gelsin
Abartma okadar etki etmez 1 ampülden
Bunu her gün yapamam öğrenciyim ben qoxbwjdn
Faturaya 1 ay geceleri açık kalsa en fazla 50 tl yansır
Gerçekten mi bu kadar düşükse yakarım. Gece lambası yaksam olur mu hırsız varsa görür falan
Koridorun ışığını açık bırak led tasarruflu ampül al en düşük wattlısını al
Koridor yok ki😂
Mutfağı açık bırak
Güvenli bir eve taşın
Sözde kameralar var. Geçen elinde bıçakla biri girdi anlatıyorum yönetime kamera bozuktu diyor. Ne bileyim tuhaf olayları biten bir apartman da değil
Ev yok ki çıksam
Korkma sarıl bir yere
Korkak cesatetin yoksa niyye teksin
ŞARTLAR BUNU GEREKTİRDİ HANIMEFENDİ. KEYFİMDEN ÇİKMADIM. EMİNİM BENDEN KAT KAT KORKAK OLDUĞUNA. BIR DE HEMCİNSİM OLACAKSIN. yazık...
Yoo korkak değilim
Neler izliyorsun sen
Vallahi bisey izlemiyom. Üst komşumun olaylarından sonra korkuyorum sadece. Psikopat gibi şeyler
Merak ettim yazsana
Kadına şiddet silahlı saldırı cart curt daha var da burada söylenmez
Yaz
nöbet tutayım başında
Napıyon
yazz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?