Arkadaslar nolur yardım edin okuyun?

Arkadaşlar 19 yaşındayım annemle babamın arası doğduğumdan beri çok kötü 14 15 yaşlarımda babamin uygunsuz mesajlarını görmüştüm bir kadinla bu mesajlari annemde okumuş biliyor. Bundan dolayı babamla arama mesafe koymuştum istemsiz olarak ve yaklaşık 6 ay önce annemi bir adamla konuşurken yakalamıştım delirdim çünkü hayatımda güvendiğim tek insan annemdi onun bu karaktersizliği yapmasını istemedim eğer ciddiyse boşanmasini istedim boşanmadı paramız yok dedi sen üniversite okuycaksın sonra söz boşanıcam dedi ve bana o adamla konuşmayı bitirceğini söyledi bende devam ederse ben yokum dedim her şey okeylendi ve bugün tekrar gördüm delirdim adamı aradım ikinizde utanmıyor musunuz sen evli değil misin dedim yarı evliyim dedi bu saçma lafın üstüne daha çok deliye döndüm adamda insan olsaydı keşke bana saydırmaya başladı ordan annem delirdi bir dolu olay oldu annem surekli beni affet yemin ederim olmucak duygusal boşluktaydim her şey üst üste geldi diye ağlıyor perişan oldu namaz kılarken bile ağlıyor sürekli bana sarılmak istiyor izin vermiyorum ben de affedemiyorum çok kötüyüm üniversite sınavına giricem her şey darmaduman oldu annemle aramda çok farklı bir bağ vardı ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum lütfen biraz beni anlayarak yorumlar mısınız lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmak isteyen varsa takip atabilirim...
Arkadaslar nolur yardım edin okuyun?