Annem Evliliğimin her alanına müdahale ediyor?

Herkese merhaba 1 yıllık evliyim 40 günlük de bir bebeğim var benim sorunum annem 🤦‍♀️ Annemi çok seviyorum bana her konuda hep destek olmaya çalışıyor Allah ondan razı olsun. Fakat şöyle bir sorun var bizim maddi durumumuz pek iyi değil ben çalışıyordum bebek olunca mecbur ayrıldım işten eşim tek çalışıyor. Annem evime ne alırsam alayım bunu neden aldın diye kızıyor eşimle dışarıya çıkacağım çıkıp para mı harcayacaksınız oraya mı gideceksiniz buraya mı gideceksiniz çıkmayın ne işiniz var dışarıda diyip diyip duruyor. İlk kez çocuğum oldu ve haliyle heves ettiğim şeyler oluyor ama asla yeni bir şey almama izin vermiyor üstünde görse bunu mu aldın diyip kızıyor. Hani hiç çok yakışmış güzel olmuş demiyor bir kere bile. Bankada bir miktar param var o parayı bana at benim hesabımda kalsın diyip duruyor. Tamam ama ondan başka param yok anneme atsam ben ne yapacağım? Yani nefes alıyoruz yaşıyoruz para tabiki de harcanıyor bekarken de böyleydi ama artık evliyim farklı bir hayatım var eşim çocuğum var. Çok bunaldım sıkıldım bu durumdan. Geçenlerde telefonda o kadar dolmuşum ki bağırdım yeter artık karışma diye ama hala aynı tabiki. Bana akıl verin ne yapacağım?

Annem Evliliğimin her alanına müdahale ediyor?