Telefonum bozuldu tamire götürdüm olmadı 15 gündür telefon kullanmıyorum. Sizce telefonsuzluk zor mu? Öğrenciyim dershaneye gidiyorum evden dershaneye dershaneden eve tüm hayatım bu.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim kendi telefonum yok. 1 yıldır bozuk durumda. Annemin telefonunu ortak kullanıyorum.
Bende şu an annemin telefonunu kullanıyorum evde bakıyorum Ben bu yıl dershaneye gidiyorum hayatım ev ile dershane arası dershane eve yakın
Zor ya ama okul işleri bitsin kendi düzenini oturt ondan sonra telefonu doyasıya kullanırsın.
Benim telefonum olmadı telefoncuya götürdük baktı 1 hafta telefoncuda kaldı olmadı bende almadım adamın yanında herhalde şimdi satmıştır başkasına ya da atmıştır herhalde belki de olmadı çünkü
Suya düştü telefonum beyni yanmış olmadı
Benim telefon da su yüzünden bozuldu. Tamirciye götürdük yaptı diye düşünmüştüm ama yapamamışlar. Telefonun arası kendiliğinden açılıyordu. Hoparlörü ve kulaklık girişini ters takmışlardı, yeniden bozuldu sonra da olmadı zaten.
Markası neydi hangi telefon?
Samsung a10.
Benimde Huawei p20 lite
Güzel telefon. Umarım daha iyilerini alırsın kanka
Umarım sende daha iyilerini alırsın
Sağolasın
Nerelisin
Kayseriliyim ya sen
Ben Vanlıyım
Ne güzel
ama ailemde bu yıl çok sıkı ders çalışmamı istiyor her gün dershaneye gidiyorum sabah 8 akşam 5 arası öğleden sonra etütte ders çalışırken canım çok sıkılıyor en son 4 ay önce 1 kez çok sıkılmıştım çarşıya çıkıp gezdim o zaman sonra ailem öğrendi bana izin vermediler niye gittin çarşıya ya başına bir şey gelseydi dediler bu arada 18 yaşındayım sonra dershanede ki müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmenim babamı dershaneye çağırdılar babamın yanında bana bir daha bir yere gitmeyeceksin çarşıya gitmeyeceksin dediler yasakladılar bende ondan sonra bir daha gitmedim o zaman internet kafeye gitmiştim 1 kez sonra dershanede ki sınıf arkadaşlarıma güvenerek söyledim saflıkla onlardan biride gidip rehberlik öğretmenine söylemişler sonra öğretmen babama söyledi o kadar yalvardım öğretmenime hocam lütfen söylemeyin dedim bana tamam söylemem merak etme deyip geçiştirdi ama söyledi
Ailem korumacı ne yapayım o zaman dershanede ki rehberlik öğretmeni niye babama söyleyip babamı doldurdu ki gittiğimi söylemeseydi ne olurdu şimdi hiç dışarı çıkamıyorum 4 aydır çarşıya bile gitmediim off gıcık oldum o hocaya ya allahtan sonradan gitti dershaneden 2 ay önce müdür yardımcısına da beni söyleyen oydu şimdi günde 1-2 saat çıkardım dışarıya aslında hata bende o zaman saflıkla dershanede bizim sınıftan 2-3 kişiye arkadaşıma söyledim onlar gidip söylediler rehberlik öğretmenine sonra oda babama ve müdür yardımcısına söyledi gıcık kadın
Benim babamın bana 12. sınıfta uyguladığı tarife :D benim ev dershane okuldu. Zordu bence
Bende bu yıl dershaneye gidiyorum hayatım ev ile dershane arası dershane eve yakın
benim için zordu şahsen. Çok müzik dinleyen birisiyim zor geliyordu. Ayrııca geliir tamirden yakında telefonun ben bir dönem kullanmadım
Olmadı ki tamirden gelsin telefoncu baktı 1 hafta telefoncuda kaldı olmadı bende almadım adamın yanında herhalde şimdi satmıştır başkasına ya da atmıştır belki de olmadı çünkü
nasıl satıyot elefonunu ya da atıyor anlamadım ama geçmiş olsun
Suya düştü telefomum beyni yanmış olmadı
benim de düştü bir iki haftaya düzeldi ilginç geçmiş olsun tekrardan
ama ailemde bu yıl çok sıkı ders çalışmamı istiyor her gün dershaneye gidiyorum sabah 8 akşam 5 arası öğleden sonra etütte ders çalışırken canım çok sıkılıyor en son 4 ay önce 1 kez çok sıkılmıştım çarşıya çıkıp gezdim o zaman sonra ailem öğrendi bana izin vermediler niye gittin çarşıya ya başına bir şey gelseydi dediler bu arada 18 yaşındayım sonra dershanede ki müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmenim babamı dershaneye çağırdılar babamın yanında bana bir daha bir yere gitmeyeceksin çarşıya gitmeyeceksin dediler yasakladılar bende ondan sonra bir daha gitmedim o zaman internet kafeye gitmiştim 1 kez sonra dershanede ki sınıf arkadaşlarıma güvenerek söyledim saflıkla onlardan biride gidip rehberlik öğretmenine söylemişler sonra öğretmen babama söyledi o kadar yalvardım öğretmenime hocam lütfen söylemeyin dedim bana tamam söylemem merak etme deyip geçiştirdi ama söyledi
yettti senin çarşı sevdan sorunlu musun nesin
4. defa soruşun bunu bana kullanıcı adımı not al ona göre de bana sorma artık çarşın ile ilgili bir şey
Sen neden hep bu soruyu soruyorsun
KS deki Birini arıyor gibisin
Kötü bile olsa bir telefonun olmalı
İmkanım yok almaya yeni telefonlar fiyatları da pahalı normal 1 akıllı telefon fiyatları şu an 4-5 bin TL arasında değişiyor en fazla 10 bin TL ye kadar çıkıyor nasıl alacağım?
Param yok
Öğrenciyim
Mesela deprem oldu millet enkazın altından mesaj attı yerini, yardım istedi. Gelen bakan olmadı o başka ama extrem durumları düşüneceksin. Benim telefonumda depremde iyice kırıldı çok yavaş ve zor çalıştı ama hiç olmasa ne olurdu düşünemiyorum bile
Haklısınız öyle zor durumlarda lazım oluyor ama imkan olmayınca da alınmıyor bu arada çok geçmiş olsun depreme hangi şehirde yakalandınız
Teşekkürler, Maraş merkez. Bende mecbur yeni tel. aldım. Normalde telefonsuz hayata geçmeyi düşünüyordum.
Hepsini okumaya sabrım yok soryy ama bir arkadaşımı bir ay ölü sandım halbuki tel. i rehber hocasındaymış ve onlar ailece ölmüşler. Sen ailene bir arkadaş anlattı gibisinden anlat depremde telefonun ne kadar önemli olduğunu
benim için zor olurdu işlerim aksardı
Ben bu yıl dershaneye gidiyorum hayatım ev ile dershane arası dershane eve yakın
ne güzel işte
Nasıl? Ne açıdan güzel?
yorucu bir hayatın yok keşke tek derdim sınav olsaydı
Öyle demeyin ya yks ye hazırlanmak zor gerçekten bir de mezun olmak daha zor ama ne yapayım mecbur çalışıyorum
tek yapman gereken sorumluluk oturup ders çalışmak bence çok da zor değil çalışırsan da hazır sistem böyleyken mezuna kalma ihtimalin düşer
Çalışıyorum günde, 9 saat ders çalışıyorum az mı sizce?
fazla bence
Bendede biraz fazla ama ne yapayım mecburum sıkı ders çalışıyorum
Üniversite kazanmak için
bence zaman önemli değil cok anlamak önemli 9 saat boş yerine 5 saat verimli daha iyi tecrübemle sabit
Ben etüte gidiyorum genelde canım sıkılıyor fazla çalıştığım için bazen eve erken geliyorum 1-2 saat erkenden ailem bana çok erken geliyorsun niye erken geliyorsun diyor mesela dershane akşam saat 5 te bitiyor bende o zaman öğleden sonra saat 3 ya da 3:30 gibi eve gidiyorum
nerede çalıştığının bir önemi yok
Nasıl?
yani dershanede etütte çalışmak istemiyorsan evde çalışırsın kendini kasmadan önemli olan kavramak
Bende aileme öyle söylüyorum hatta geçen günde öyle söyledim ben evde çalışmak istiyorum zaten ramazan orucum dedim ama izin vermediler dershaneye git çalış dediler
onlar anlamazlar zaten dershaneden ayrılabilirsin peşin ödeme yapmadıysan zaten iki ay kalmış
Ailem beni dershaneden almaz taksitleri hepsini peşin ödedik
o zaman biraz mecbursun ama farklılık olur sürekli evde olursan kafayı yersin ve ders çalısan insanları göremek seni motive eder dershanede
sen kendini niye bu kadar ezdiriyorsun bebek misin de başına bir şey gelsin geç insansın kendini ezdirme
Ailem korumacı ne yapayım o zaman dershanede ki rehberlik öğretmeni niye babama söyleyip babamı doldurdu ki gittiğimi söylemeseydi ne olurdu şimdi hiç dışarı çıkamıyorum 4 aydır çarşıya bile gitmediim off gıcık oldum o hocaya ya allahtan sonradan gitti dershaneden 2 ay önce müdür yardımcısına da beni söyleyen oydu şimdi günde 1-2 saat çıkardım dışarıya aslında hata bende o zaman saflıkla dershanede bizim sınıftan 2-3 kişiye arkadaşıma söyledim onlar gidip söylediler rehberlik öğretmenine sonra oda babama ve müdür yardımcısına söyledi gıcık kadın
bu hayat hiç sağlıklı değil günde bir iki saat çık dışarı ne derlerse desinler ayrıca sen reşitsin kimse ailene bunu bildirmemeliydi
Değil mi ben saflıkla dershaneden sınıfımdaki 2-3 arkadaşıma söylemiştim onlardan biri gidip rehberlik öğretmenine söylemişti öğretmene kim söyledi dedim bana kimin ona söylendiğini söylemedi bir de hiç param yok dışarıda parasız ne yapacağım nereye gideceğim sizce parasız internet kafeye de gidemem ayrıca evet 18 yaş reşitlik yaşı ama aileme göre öyle değil
Ailen para vermiyor mu sana? Ayrıca arkadasların niye söylüyor bebekler mi bunlar? Gezip tozmak senin de hakkın sadece derse gömülerek başarılı olunmaz.
Hayır ailem bana 4 aydır ben internet kafeye gittikten sonra bana hiç para vermiyorlar o zaman gittiğimi öğrenince babam ile annem bana bundan sonra sana harçlık para vermeyeceğiz yoksa sen yine internet kafeye gidersin belli olmaz senin işin dediler vermediler artık
Sen sesini çıkaracaksın. Israr edip isteyeceksin ve alacaksın. Biraz sesini çıkar kız gibisin.
Ben aileme karşı gelemiyorum ne yapayım beni ciddiye almıyorlar bana çocuk gibi davranıyorlar normalde içime kapanık sessiz asosyal biriyim
sinirli davran biraz sert ol ısrarcı ol gerekirse tartış kendini ezdirme asosyal olabilirsin ama onlar yabancı değil senin ailen
Ailem önceden bana günlük 10 TL harçlık para veriyordu şimdi onuda vermiyorlar
günlük on lira çok az daha fazla istemediğin için hiç vermemeye baslamıslar fazla iste vermezlerse israr et sorun cikart
Ailemin maddi durumu yok çok zora sokmak istemiyorum onları şu an ramazan ayı orucum istesem de bana para vermezler derler sen oruçsun ne yapacaksın bir şey yiyip icemezsin falan derler
maddi durumu yoksa 10 lira da olsa iste bence o kadar vardır dershaneye gidiyorsun sonuçta sana maddi durumumuz cok iyi demezler zaten
Bende aslında günde 1-2 saat dışarıda gezmek istiyorum ama ailemden korkuyorum babam emekli çalışmıyor her gün çarşıda geziyor ya beni görürse bana kızar diye çok korkuyorum
Babam çok sinirli biri normalde babamla aram çok iyidir ama sinirlenir
ya sen eşşek kadar olmuşsun görsün geziyorum nefes alıyorum dersin ya ben erkeğim de vur yumruğunu masaya böyle pısırık olma sonra pişman olursun korkma en kötü ne olabilir
10 liraya dışarıda ne yapacağım ki internet kafenin 1 saati bile burada 7.50 TL olmuş
daha fazla iste 10 lira haftada 70 lira yapar bu cok az
Babam sonra bana sen hiç dershaneye gitmiyorsun der ben dershaneden erken çıksam bile öyle anlar
Gidiyorum de ne anlarsa anlasın
Aslında bende çıkıp gezmek istiyorum ama cesaret edemiyorum buna
Çık gez kardeşim baban annen bir sey derse ben genç adamım tabi ki gezecem ln diyeceksin
Sizce dışarıda parasız ne yapabilirim nasıl oyalanabilirim vakit geçirebilirim?
parasız pek bir şey yapılmaz hayvan sevebilirsin ama para al ailenden çekinme zorla kendini zaten aldıktan sonra kafanda kurduğun kadar zor olmadigini anlayacaksin
Ailem bana güvenmiyor hep bana senin yaşındaki çocukları kandırıyorlar onları sigaraya uyuşturucuya alıştırıyorlar senin yaşındakiler sigara içiyor diyorlar bana hatta babam ilk başta internet kafeye gittiğimi öğrencince bana sen sigara içiyor musun dedi bende hayır baba içmiyorum dedim gerçekten de içmiyorum sonra anneme de bi buna sor bakalım sigara içiyor mu alıştırmışlar mı onu dedi annemde bana sordu hayır dedim
güvenmeyebilirler bu onlarım hatası umursama
Hatta babam ile annem o zaman bana hiç bir zaman arkadaşlarının sözünden kalkıp oturma onlar sana gel çarşıya birlikte gidelim dese bile gitme dediler bana
Hatta arkadaşlarına şöyle ailem izin vermiyor dediler
tamam sana biberon da versinler o zaman çantana koy içersin
Bi ara 3 ay önce dershanede sınıftan 2 arkadaşım bana biz yarın öğlen yemeğini dışarıda yiyeceğiz sende gel bizle ye dediler ama ben gitmedim onlara ailem izin vermiyor dedim normalde dershanede öğlen arası oluyor bizim ev yakın ben her gün gidip evde yemek yiyorum öğlen arasında
arada arkadaşlarınla yiyebilirsin bemce
Hem Ailem izin vermiyor hemde maddi durumumuz yok dediğim gibi o yüzden öğlen arasında eve gidip yemek yiyorum aç kalmamak için
Param yok
Evin yakın eve git zaten ben arada diyorum bazen yani
Bazen yemek içinde ailem izin vermiyor bu internet kafeye gittikten sonra bana olan güvenleri iyice sarsıldı