Gelin kaynana sorunu bitmiyor her yerde olduğu gibi burada da onlarca soruya denk geldim.
Beyler neden böyle yapıyorsunuz? Niye korumuyorsunuz eşinizi?😀

Gelin kaynana sorunu bitmiyor her yerde olduğu gibi burada da onlarca soruya denk geldim.
Beyler neden böyle yapıyorsunuz? Niye korumuyorsunuz eşinizi?😀
Hayır hayır gelmez tabi ki de yani bir erkek veya kadın fark etmez kendi eşi kendi ailesi olur zaten. yani benim eşim olsa zaten benim ailem eşim ve çocuğum olur onları da herkese karşı korurum. ama bazıları sevgiyi bilmiyor hatta ailesini tutup eşini savunmayan korkak güya kendine erkek diyen tipler var bunlar evleniyor işte maalesef. insan her zaman eşini herkese karşı korumalıdır. bazıları gelin diye sırf yeni diye ezmek isterler. ya da tüm işleri ona yaptırabilirler durum da böyle olunca doğal olarak. gelin mutsuz olur ya da üzgün olur. bir erkek ilk olarak sevdiği kadını korumalıdır onu dinlemelidir. kaynana gelin kavgası da bitmez zaten ülke de en meşhur olaylar bunlardan çıkıyor nedense :D ben evlenirsem buna hayatta izin vermem yani böyle bir olay olmazdı benim için. eşimi her şeyden önce tutardım benim için öncelikli olurdu eşim.
Herkes haddini bilmeli bence.
Gelinler her zaman haklı olmuyor, çoğu zaman kendini o aileye ait hissetmediği için çatışmalar başlıyor.
Kaynanalar gelinleri aileden görmüyor oğlunu elinden alan kız olarak görüyor.
Herkes yerini haddini bilirse problem olmaz.
Aradaki dengeyi kuramayan kadın da erkek de çekilmez.. Evlenen insanlar kendi içlerinde bir aile kurduklarını unutmamalıdır.. Diğer aile bireylerini olaylara fazla dahil etmemek, yüz göz olmamak gerekir aksi takdirde ilişki asla yürümez. Keyifli günler..
Gelmez o insan bile değildir ancak annesinin evcil hayvanıdır
Köpeği 😃
Tam olarak o 😃
Cevap
10Cevap
Erkek dediğin eşini her platformda koruması gerekiyor. Bu yeri gelecek ailesine karşı yeri gelecek çevresine karşı. Madem anasına babasına ezdirecekse karısını neden evleniyor. Hala annesinin etekleri altından çıkamayan adamlar lütfen bu işleri hiç kalkışmasın.
Burada ideal eş, dengeleri koruyabilen eştir.
Eşinin koruyor oluşu özellikle aile büyüklerine saygısızlık yapmayı meşru kılmaz.
At çöpe gitsin, bi adam eşini koruyamıyosa sadece annesi tarafından sevilmeye mahkum
Gelmez gelmez.. Her gün bu sebepten bi yakınımın dertlenmelerini dinliyorum. Kız hamile, eşi hâlâ annesi ve kardeşlerinin önüne geçmiyor, bir de aynı evdeler.. :)
öyle erkeği annesi sevsin.
Bı yere kadr kadının dayanmasına kadr sürer evlilik kadının canına tak ettikten sonra o adamı s, edr
Eşinin ailesini korumasından ziyade ailenin daha bilinçli hareket etmesi gerekir.. Önemli olan o pozisyona düşmemektir.. Haklı olduğu sürece arkasında durmak gerekir..
Gelinler bir türlü kaynanalarını anneleri olarak göremedi.
Her iki tarafında anlayışlı olması gerekiyor Bi-Le-Sin :)
Hayır gelmez gelmez. Hak neyse onu yapmalı eş
Onlara erkek demiyoruz yalnız 😃
Evet gelse de hayırsız Evet olur
Ne hayır gelir nede adam yerine konur
Erkek demesek
Oğlan cocuğu.
Aileleri dahil etmem kendi aile olaylarıma. Onlar efendi gibi ister bitti.
Artık ayrı aile olmuşuzdur
aile olmaz
Hiç gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?