20'den sonrası çok hızlı geçer diyen insanlar vardı... Kulakları çınlasın bu gece bir kez daha. Gerçekten de öyle... Nedir bunun sebebi? 😄

20'den sonrası çok hızlı geçer diyen insanlar vardı... Kulakları çınlasın bu gece bir kez daha. Gerçekten de öyle... Nedir bunun sebebi? 😄

Doğum günün kutlu olsun. benim de bugün doğum günüm aynı gün doğmuşuz :D
Bence açıkçası bunun nedeni daha çok insanların çocukken yaşamadığı duyguları yeni yaşamaları olabilir. ama bence tam tersi. yani benim çocukluğum da oldukça yavaş geçti yani şimdi düşünüyorum da mesela çocukken 1 yıl sanki çok daha uzun sürerdi yani şimdi bakıyorum birde özellikle günler birbirinin aynısı gibi geliyor. 4 ay önce sanki 4 gün önceymiş gibi geliyor. belki de sıkıldığımız için olabilir. ya da şu an yaşadığımız sorunlar nedeni ile olabilir çocukken çünkü hiç bir şeyi kafaya takmazdık ama büyüdüğümüz zaman aslında acılar ya da dertler bizi öyle yorar ki bir yerden sonra sanki zaman çok daha hızlı geçmiş gibi hissederiz.
Çok teşekkür ediyorum. Senin de doğum günün kutlu olsun, nice senelere...😄
Rica ederim ve teşekkürler. sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere. dilediğin hayatı yaşarsın umarım dün soruya takılmışım da kutlama biraz kısa kalmış özür dilerim.. :D 🌺 ☺️
Çok teşekkür ediyorum 😊💫💫
Selamlar,
Bana göre de 23 yaşından sonra hayat gerçekten de çok hızlı akmaya başlıyor. Yani bana sorarsan ben gerçekten de 23 yaşından sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Yıllar sanki dakikalara dönüştü bir anda. Bence bunun en büyük sebebi insanın zamanını ekonomik olarak kullanmamamız.
Hepimiz zannediyoruz ki bu yaşlar hiç bitmeyecek ve hiçbir zaman yaşlanmayacağız. Ayrıca hayata karışmaya başlıyoruz duygusal ilişkiler ve çalışma hayatı derken bir bakmışsın ki seneler çabucak geçip gitmiş.
Çocukluk yılları zamanı ağırdan alır.. toz pembedir her şey çünkü.. oynadigin oyunlar gibi gelir hayat.. gençlik yıllarında kafanda kavak yelleri eser.. uçarsın.. ayakların yere basmaz.. ortalarına gelmeye başladıkça hayatın.. zamanla yarışmaya başlarsın.. geç kaldığın insanlara.. olmak istediğin yere yetişmeye çalışırsın.. zamanı tutamazsın.. sorumlulukların uğraşların.. arttikca hızlı geçer her şey.. yaşın gibi duygularında büyür.. küçücükken insana kocaman gelen Dünya küçülür gözünde.. zamanda az gelir.. öyle algilarsin..
Ne güzel bir açıklama. Aynen öyle...🌸
😊. Teşekkür ederim çok incesin..
Bunun cevabını ben de bilmiyorum ama 20den sonra özellikle iş, evlilik gibi beklentiler de artıyor. Artık birilerine yaslanarak değil de gerçek bir yetişkin gibi yaşamaya başlıyoruz bunun da etkisi var.
Bana da 25'den sonra kendini 30 bil demişlerdi. Birkaç ay sonra 28 olacağım. Bunu biraz acı şekilde öğreniyorum. Rabbim her yaşın güzelliğini görebilmeyi nasip etsin.
Yeni yaşınız kutlu olsun🌸
Amin inşallah, her yaşı doyasıya yaşamak dileğiyle... Sizin de nice güzel seneleriniz olsun. Tesekkur ederim. Sağ olun...🌸
Teşekkür ederim 😌
Rica ederim...😊
Cevap
11Cevap
Kardeşimmm☺️ Benim canım, kalbiyle ayrı yüzüyle ayrı güzelim.. Dostum, dosttan da öte kardeşim dediklerimdensin!!! Yeni yaşın güzelliklerle, neşeyle, sağlıkla, mutlulukla, bizimle dolsun taşsın 🙂 Öyle mutlu ol ve yaşa ki; yılların yüzünde her bıraktığı iz, hayatındaki mutluluğun ifadesi olsun.. Tatlı tatlı gülümse hep 🥰her kelimeyi hakkıyla taşıyan canım kadın iyi ki doğdun, iyi ki dostumsun. Seni çokkkk seviyorummmm çok az insanı sevdiğim kadar! Yerin vip bende😉🎂🌸🧿❤️ Nice yıllarımıza can❤️
Gelelim geçip giden zamana onu bende anlamış değilim henüz 🤷 yaş 20 oldumu bir bakmışsın 27 olmuşsun bilee...🤭
Nice yıllara cankuş, vip yerimizde mutluyuz huzurluyuzz...🥳💘
Bir bakmışım ben de gelmişim 27'ye... Bakacağız, göreceğiiiz...😌😂
Dur daha bizi cebinden çıkarırsın sen 😂
https://youtu.be/NZ926mNdt1w
Çalışırken bir an eşlik ettiğimi fark ettim çok tatlı söylüyor dinle..😻
Benim de ağzıma dolandı bak şimdi 😂
😂😂😂
Hayirli bir sene geçirin insAllah Rabbim hidayet dolu ve anlamli bir hayat versin size insAllah. Gerçekten 18 sen sonra hayat öyle bir akıp gitti ki bende ne ara 21 oldum bilmiyorum bir kaç ay sonra bu yaşımda bitecek 22 gelecek zaman çok hızlı akıyor.
Sağ olasın hepimiz için hayırlı nice seneler olsun inşallah...🌸
Geçti gidiyor, bitti gidiyor, gitti gidiyorrr nokta com 😂
🌺😂
Biyolojik saatimizin hızı, biz yaş aldıkça yavaşlıyor ve bu da kalp atışlarımızı nefes alışımızı yavaşlatıyor dolayısıyla zaman hızlı geçmiş sayarız. Doğum günün kutlu olsun hayatında tüm güzellikler en hayırlı şekilde seni bulsun 😊🌹
Çok teşekkür ederim, daha çok güzellik sizi de bulsun...🌸
Bilmukabele, rica ederim 😊🌹
Sorumluluklar yeni yeni başlıyor üniversite hayatı, sınavlar falan derken zaten 22-23 te mezun oluyorsun iş derdine düşüyorsun. Tabi sınavlar bitmiyor hayatında. Aşk meşk işleri falan hayatın dolu dolu geçiyor aslında ama fark etmiyorsun hızlı geçiyormuş gibi geliyor. Tamamen bundan ibaret inanabilirsin.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın 🥳 Allah hayırlı, eğlenceli, uzun ve huzurlu bir ömür nasip etsin. Yıllar çok hızlı geçip gidiyor sahiden. Daha dün doğmuştuk oysa
Daha dün "ip at-la-yan-larrr gelsiiin" diye bağırıyordum ortalıkta 🥲🥲
Teşekkür ediyorumm...🌸
Aga bee günler hızlıca geçiyor 😞Ricalaar ☁️
Doğum günün kutlu olsun. ALLAH hayırlı, uzun, güzel ve bereketli bir ömür nasip etsin. Amin.
Zamanımıza bereket versin RABBim. Yoksa 20si 30u yok bu işin.🌺
Hepimizin bereketli kılsın inşallah. Allah razı olsun güzel dileklerin için. Çok çok amin...🌸
Gerçekten bilemiyorum Kasım ayında 25 yaşına gelicem nasıl ya nasıl 🤪 Önemli olan geçen her yılı doyasıya yaşamak, keşke dememek. Yeni yaşın kutlu olsun, güzellikler getirsin sana🥳🥳❤️
Çoook hızlı geçiyor zaman çoook... 😂
Teşekkür ederim, güzelliklerle dolalım ikimiz de...🥳💖
Doğum günün kutlu olsun kardeş. Nice güzel mutlu yaşlara. Yeni yaşın sana güzellikler getirmesiyle..:)
Çok teşekkür ederim, sağ olun...😃
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı hayırlı nice yaşların olsun🤗🤗🤗 vallahi çok hızlı geçiyor 😒
Teşekkür ederim, hepimizin nice güzel yaşları olsun 🌸
Doğum günün kutlu olsunnnn ball❤🌸
Henüz tam 20 olmadan bu soruyu cevaplamam mümkün değil 😂
Teşekkür ederim bal arısııı 😍💘
"Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19..." 💐Düşünme sen 20leri, tadını çıkarrr on dokuzun...😂
Rica ederimss😘🌸
😂ay evet keşke hep bu yaşta kalsam.
🥳💘
Nice güzel yaşların olsun, mutlu seneler diliyorum🌸
Çok teşekkür ederim, hepimize mutlu seneler diliyorum...🌸🌸
Daha yolun başındasın 30dan sonrası daha hızlı geçiyor
🥲🥲🥲
Yeni yaşın sağlık ve mutluluk getirsin 💞💞 sadece 20'ler değil 30'lar 40'lar da öyle..
Teşekkür ederiim 💖
30 ve 40'larda daha da hızlı geçecek gibi hissediyorum...🥲😂
Yiaaa doğum günün kutlu olsunn aramızda harika koç burçlarını görmek beni gururlandırıyor😋😋
Bence hızlı geçmiyor ya.. 20 ve 23 arasında en az 6 sene var ama ispatlayamam
Ahahah teşekkür ederiiim 😌💘
Senin için yavaşlatmışlar demek kiii...😂
20 ye basmama az kaldı. Çok mu hızlı geçiyor xvxhzj
Vitesi 4'e alıyor hayat birden 25 olunca da 5 oluyor diyorlar 😂😂
Sorumluluklar artıyor.. Hayatla mücadele edip koştururken yıllar akıp gidiyor..
Daha dün çocuktuk...🥲
Aynen öyle.. Kendi çocukluğumu geçtim bebeklerimi daha dün kucağıma almıştım.. Şimdi kocaman oldular.. Zaman hızlı akıyor..
Daha nice yaşlar geçirsinler inşallah sağlıklı huzurlu...🌸
Amin inşallah.. Teşekkürler.. 😍
Gerçekten de hızlı geçiyor yaş oldu 25 sorsan bir şey anlamadım
O ikiyi onlar basamağına almayacaktık 😂
Doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yaşların olsun 🎈🌸💕
Çok teşekkür ediyorum, hepimizin insallahn💕💕
♥️
İnsan aslında ölmek ve sonsuz bir aleme gitmek için yaşıyor. Gerisi teferruat. Yaş konusunda çok takılmayın. İç dünyamızı düzeltelim; yeter.
Zamanlar hızlı geçiyor yaşım oldu 38 bi zamanlar bizde çocuktuk
Çünkü bilime göre 20 yaşından itibaren beyin yaşlanıyor
Off 19'um korkutmayın 😄
Tam sınır...😂
30dan sonrası hızlı bence
Hız daha da artıyormuş gerçekten, bakacağız nasip olursa...😄
Nice nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelerin olsun kahveli güzelim ♥️
Teşekkür ederim, hepimizin sağlıklı huzurlu nice yılları olsun inşallah... -Bol da love perilii...😂💕
Daha çok loveee ♥️
ay cidden ben nasıl 23 oldum
İnanamıyor insan...
20 ne ya.. 30'ları görün bi..
Bizim onlar basamağı şu an iyi sağ olun...😃
günler kısa hem iklımler degişti
En sinsi olan şey zamandır.
30'dan sonrası daha da hızlı geçiyor
sorma ya 20 leri bitirdik nerdeyse
Hayatla mucadeleye dalarken zaman geciyor su gibi
Çünkü rüyadan uyanıyorsun
Öyle geliyordur