çocuğunuz lgbt bireyi olsaydı veya lgbt bireyi olmasaydı ama lgbt bireyleri olarak bizlerden birine aşık olsaydı bizi destekleseydi tepkiniz ne olurdu eğer kötü tepki verip şiddet uygularız diyosaniz siz hiç anne babayiz demeyin boşuna kendinize insan bile olamassiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yargılamıyorum ama öyle bir durumla karşılaşırsam onlar adına üzülürüm çünkü toplum baskısı onları mahveder sırf ileride yaşacakları baskılar yüzünden önlerine geçerdim. Ne kadar saklasalarda bir şekilde ortaya çıkıyor ve sonuçları ölüme kadar gidiyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılama anne baba çocuğuna sahip cikarsa benim evladim ister lgbt bireyi olur ister destekler dersen kimse senin cocuguna bisey yapamas aileler sahip cikmadigi için lgbt bireyi cocuklar zarar görüyor
Soran+1 yılsenden korkup saklasa daha mi iyi olur saygi duyman çok güzel ama yinede yanlış düşünüyorsun sahip cikmalisin
Soran+1 yıltoplum baskisindan korumalisin istediğini sever benim çocuğumun karari diyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılAnlamadığın şu benim bile önüne geçemeyeceğim türden baskılardan bahsediyorum sana. Keşke herkes istediği gibi yaşayabilse ama yaşadığın ülke bunu kaldırmıyorsa ya ülkeni değiştireceksin ya da ayak uyduracaksın. Her şeye baş kaldırılmıyor maalesef.
Soran+1 yılben neden ülke degistircemki ben seviyorum ülkeyi insanlari yobazsa bu benim sorunum degil
Soran+1 yılama haklısın büyük toplumsal baskı var uzerimizde
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi adıma söyliyeyim lgbt ye kötü gözle bakan birisi değilim ama çocugumun lgbt olduğunda ve çevresinde lgbtli olunca. sosyal baskıya maruz kalıcagını bildiğim için uzaklaştırmaya çalısırdım. Anlayışla yaklaşıp daha özenli davranırım
018 Yorumla
Soran+1 yılçocuğun olsaydı lgbt bireyi olarak beni desteklemesine ne derdin veya işte kızın olsa bana ilgi duysa ne derdin şiddet uygularmiydin çocuğuna lgbt bireyleri olarak bize yaklaştı diye
Cevap sahibi+1 yılKızım ilgi duysa senden uzaklaştırırdım sonrasında onun baskılarla üzülücegini düsündügüm için. Ama çocuklarımla arkadaş olmana bir şey demezdim
Cevap sahibi+1 yılBu arada mesele lgbt de değil aşk bir şekilde bulunuyor çocugumun üzülme ihtimali olan herhangi bir durum olduğu zaman çocugumu uzaklaşmasını isterim
Soran+1 yılilgi duysaydi uzaklastirirdin peki kızın bana aşık olsaydı cok üzülseydi benden ayrilinca intihara kadar gitseydi napardin
Soran+1 yılcocuklarinla arkadas olmama izin verdiğin içinde sagol guzel bir düşünce yapın var
Cevap sahibi+1 yılBukadar olay olana kadar ben nerdeydim. İntihar edicek boyuta gelmek farklı bir olay aşk ile ilgisi yok böyle bir durum mu yaşıyorsun bilmiyorum ama kızımda psikolojik olarak başka sorunlar olduğunu düsünür destek almasını saglarım.
Soran+1 yılkızın psikolojik sorun yaşamıyordur emin ol bana aşık olduğu için tedavi ettirmene gerek yok bu sadece aşk tıp bunu bilmem kaç yilinda hastalik olmadığını ispatladi doktorlardan daha iyisini biliyosunuz sanki hepiniz çocuğun bana aşık olsa direk saygi duyman lazim bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılAşk ile saplantı farklı şeyler bilgin olsun. Saplantı onsuz yaşayamıcagı düsündürür , kendine gerekirse karşındakine zarar verme isteği uyandırırır. Tek mutluluk kaynagını o kişi olarak görüp o olmadıgında yasamı anlamsız bulmaya başlar. Bunların hepsi saplantıdır
Soran+1 yılsen izin vermediğin için saplantı gibi geliyor sana seviyosa izin vermezsen aşk acisi ceker bu normaldir herkes aşk acisi cekebilir
Cevap sahibi+1 yılGerçekten aşıksan sevdiğinin seninle mutlu olamıcagını düsünüyorsan başkasıyla mutlu olmasını istemelisin bunların lgbt ile ilgisi yok
Soran+1 yılkızın bana aşık olsaydı beni karşına alıp konuşurmuydun mesela
Cevap sahibi+1 yılSeni dinlemek isterdim kötü söz filan da söylemezdim varolan durumu 2 genç birbirini sevmiş ama beraber mutlu olamazlar gözüyle bakıyorum.
Soran+1 yılyani kızınıda benide karşına alıp konuşturdun ikimizinde toplumsal baskilardan yorulacagimizi soylerdin ve ayırırdin bizi doğru mu anlamışım ama bana guzel yaklasmanda hoşuma gitti sağol
Soran+1 yılsenden cok iyi bir anne olur
Soran+1 yılbeni yargilamiyosun çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru anladın gönlünce olsun her şey ☺️
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yıl💚💚💚
+1 yılŞahsen ben de bir LGBT üyesiyim. LGBT'yi destekliyor ve insanlar tarafından da sayfı duymaya davet ediyorum. Ben çocuğumun tercihlerine karışmam ve onuda diğerlerine saygı gösterecek bir biçimde yetiştirirdim. :))
08 Yorumla
Soran+1 yılne güzel bir düşüncen varmış bütün aileler senin gibi olmalı çağdaş modern ve anlayışlı sonuçta çocuğun katil değil tecavüzcü değil alt tarafi lgbt bireyi veyada destekliyordur ama bu ulkede o kadar sapiklar varki tecavüzcü çocuğu bile olsa çocuğu katil bile olsa saklar korur ama lgbt bireyi olsa öldürür siddet uygular sapık bir toplum lgbtyi sapkın ilan ediyor inabilir gibi değil lgbt bireyi olmak normaldir alt tarafı bir aşk lgbt bireyi olmana sevindim
Soran+1 yılçocuğunun tercihine saygi duyman cok tatlıymış ☺️
Soran+1 yılkeske herkes cocuklarini senin gibi yetistirse de biz lgbt bireyleri de toplumda rahat yaşasak huzurla nerde kim tarafindan öldürüleceğimiz şiddete ugrayacagimiz belli değil lgbt bireyleri olarak hem psikolojik hem fiziksel dayak her türlü kaba kuvvete magruz kaliyoruz
- +1 yıl
Kesinlikle düşüncelerine aşık olmamam mümkün değil. Aynen bahsettiğin gibi sadece kişinin hemcinslerine ilgi duyması ve aşık olması diğer insanları ilgilendirmez ve eğer bizlere karşıt düşüncelere sahiplerse bunu hem sözel hem fiziksel şekilde yansıtmaları büyük bir suçtur. Kendilerine zararı olmayan kişileri toplumdan dışlayamazlar. (ay ne cok söylicek şeyim varmış ayol )
Soran+1 yılbenimde varda anlayacak sevide degiller kime napmişız biz sürekli hakaret yiyoruz duygularimiz yüzünden sırf hislerimiz duygularimiz aşkımız yüzünden toplumdan dişlaniyoruz biliyomusun hic zoruma gitmiyor çünkü onlar aşkı bilmiyorlar anlayabilselerdi insanlar aşık oldular diye yakıp yıkıp öldürmezlerdi cok zor hayatimiz var sabır lazım bize hayatimiz boyunca en büyük ihtiyacimiz lgbt bireyleri olarak sabır sokakta başıma ne gelir bilmiyorum lgbt bireyi olduğum için keserlermi öldürürler mi bilmiyorum ya da siddetmi görürüm bilmiyorum ya da ailem mi zarar verir bilmiyorum cok zor gercekten tüm toplum düşman gercekten cok zor
Soran+1 yılama neyi ogrendim biliyomusun sonunda ölsen bile hayallerinin peşinden gitmelisin bu seni cehenneme götürse bile korkmadan hayatini yasamalisin bütün tepkileri uzerine toplasan bile bütün insanlar sana düşman olsa bile hayallerin için yasamalisin omur boyu istemediğim hayati yasayip olmadigim biri gibi yasamaktansa mutsuzluktan hergün olmektense hayallerimi yaşarım adam gibi ölürüm isteyen kazık atsin isteyen sirtimdan bicaklasin isteyen herkes arkamdan kötü konuşsun ben bu dunyaya insanlari mutlu etmek için gelmedim kendimi mutlu etmek için geldim kendimi seviyorum o yüzden benim hissettiklerim benim duygularim onemli
- +1 yıl
Bu topluma ve baskıya dayanmanın tek yolu onları umursamamak en azından birbirlerimize sahip olduğumuzu hatırlamak :')
Soran+1 yılöyle ama ne yasadigimizi kimse bilemez ben kaç defa ağladım neden ağladım biliyomusun sevmek neden yasak diye sadece çok sevdim ama yasak bir aşk çok kötüler transfobikler ve lgbt fobikler çok acimasiz gerçekten canım yanıyor suç işlemişim gibi davraniyor herkes adammi öldürdüm naptim sadece aşık oldum kime zararim var ne istiyosunuzda yakiyorsunuz öldürüyosunuz vurup kirip bizi parcaliyorlar hakaret küfür tehdit ailem düşman bana ya hakediyomuyum ben bunlari
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılAllah korusun
06 Yorumla
Soran+1 yıltamamda tepkin ne olurdu diye sordum
- +1 yıl
Bilmiyorum düşünmek bile istemem
Soran+1 yılumarim zarar vermessin
- +1 yıl
Ne alaka niye zarae veriyim hala benim çıcuğum
- +1 yıl
Hiç şiddet yanlısı biri değilim
Soran+1 yıliyi böyle düşünmeme cok sevindim
+1 yılOlamaz
0128 Yorumla
Soran+1 yılolamaz dediğin için saygi duymadığın için çocuğuna iyi bir insan degilsin
Soran+1 yılolmasına gerek yok belki beni destekliyodur belkide bana aşıktır kızın buna niye saygi duymuyosun bu onun karari belkide lgbt bireyidir neden saygi duymuyosun ona
- +1 yıl
Ne diyon lan duymak zorunda miyim? Benim cocugum olacaksa lgbt ile isi olamaz ha olur diyorsa sktr olup gider anladin
Soran+1 yılzaten senin çocuğunun yerinde asla olmak istemezdim boyleleri anne baba olmasin lutfen
- +1 yıl
Benimde insAllah senin gibi cocugum olmaz dogmayin
Soran+1 yılnefret etmekte haksizsin maalesef ne zararimiz var sana
- +1 yıl
Ya anlatsam anlamiyacaksin bosuna kalp kirmayalim
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
anlatsam anlamıyacaksın demişsin. Zaten bir lgbt üyesi olarak yeterince kalbim kırıldı Sizi dinliyorum acaba ne anlatacaksınız
Soran+1 yılherkes kalbimizi kırıyor zaten anlatacaklari varsa anlatsin dinleyelim boş ver ugrasmaya değmez homofobiklerle
Soran+1 yılbırak boş ver yeterince üzüldük zaten değmez istediklerini söylesinler serbest bırak küfür etsin rahatlasin birak tek bildikleri bu degilmi zaten konusabilirsin
- +1 yıl
kesinlikle sana katılıyorum uğraşmaya değmez
Soran+1 yılbiliyomusun hep küfür yiyorum herkesten sırf lgbt bireyiyim diye benim sokak ortasinda öldürülme ihtimalim var benim hayallerim var hayallerim ve benim yerimde ya da senin yerinde başkası olsa ya da Bizim yerimizde hetero bireyler olsa ayağa kalkamazlar biz iyi direniyoruz herkes pislik yapiyor bize ateistide muslumanida poliside devletide askeride vatandasida ailede toplumda yeri geliyor sevgilimiz bile anlamiyor yasadigimiz zorluğu boş ver rahat bırak kussunlar nefretlerini tek dertleri lgbt zaten
Soran+1 yılyemin ederim bizim yerimizde heterolar olsa ölürler acıdan kalkamazlar neyseki lgbt bireyleri birbirimize sahip çıkıyoruz bizim bizden baska dostumuz yok iyi ki varsin
Soran+1 yılicimizde neler yasayip ne firtinalar koptuğunu belli etmeyiz biz ve o kadar hakaret etmelerine rağmen yorum kismini kapatmiyoruz farkindamisin yorum haklarini kullansinlar diye yorum kısmı hep aciktir bende hiç kizmam bana kötü konusanlara herkes kendine yakisani yapar sirf lgbt bireyiyim diye küfür ediyor etsin izin veriyorum etsin ben degilki o seviyesini gosteriyor o onun ayıbı benlik bişey degil bak bu şahisda sacma saçma konuşmuş bisey demedim kizmadim farkindaysan kendine yakışanı yapmış
- +1 yıl
yiaa teşekkür ederim Bu bahsettiğin hakaretler ve aşağılanmalae benimde başıma geldi. Seni en çokda ben ve bizimgibiler anlar. Zaten bizler birbirimize destek çıkmadıkça diğerleri tarafından hor görülmeye devam edicez. Ama günü geldiğinde hepsinin bizlerden özür dilediklerini görmek için can atıyorum.
Soran+1 yılyasattiklarini yasamalari için sabirsizlaniyorum bisey deyimmi lgbt bireyleri tamda şimdi birlesmeliyiz tamda birimiz hakarete uğradığında digerimiz kaldirmaliyiz yoksa bizi yakip yikip öldürecekler bizi varya nerdeyse idam edecekler asacaklar hepimizi hepimizi yakacaklar Şu an burada ne yaşıyosak birbirimizi anliyoruz ve ben bütün lgbt bjreyi arkadaslarimi koruyorum bisey oldugunda aynisinin karşılığını Şu an sende görüyorum eyvallah
Soran+1 yılneden intikam peşindeyiz biliyomusun çok acı cektik hande kader yakılarak öldürüldü farkindamisin neden neden yaptilar bunu ona sevdi diyemi aşık oldu diyemi trans kadın diye mi hepimizin intikam borcu var o intikam alinacak arkadaslar birlesme zamani
Soran+1 yılbize azınlıklar diyenler biz birlesince dünya kadar büyük oluyoruz bunu gosterme zamani eskiden hep sustugumuz için bizi yaktilar yiktilar susmayacagiz askimizdan utanmayacagiz bize bu kötülüğü yapanlar utanacak tek yürek olmaliyiz içimiz dolmuş resmen acıyla
Soran+1 yılbirilerinin beni anlamasi benimle ayni duygulari yasamasi ne kadar guzelmiş teşekkür ederim lgbt bireyi arkadaşım
- +1 yıl
Gorusumun altinda konusmayin ya kaldir benim gorusumu ya da ozele gecin
Soran+1 yılsen benim yazdığım sorunun altina saygisizca yazmaya cesaret ediyosun arkadasimla konusurken senden izinmi alacağım
- +1 yıl
Mk cocugu sana sovmedik pisman etme sovmedigime mk cocugu skrm sneide arkadasinida benim sinririmi bozma oc ozmn soruyu herkese acik sormasaydin
Soran+1 yılbak beni başka lgbt bireyi arkadaşlarımla karistirma onlar daha efendi davranir ben hakettiğin dilden konuşurum ya efendi efendi dur ya da sen gidersin bidaha her lgbt bireyinin yazdığı yazinin altina yorum yapma rahatsiz oluyosan milleti rahatsiz etmemeyi ogreneceksiniz lgbt bireyiyim diye bana hakaret etme hakkin sıfır
- +1 yıl
Benim gorusumun altinda bos yapma
- +1 yıl
Sen kim kopeksin lan
Soran+1 yılsaygisizlik yapma küfürbaz
- +1 yıl
DÜZGÜN KONUŞ !! DIŞARIDA DİĞERLERİNE KARŞI YAPTIĞINIZ HAKARETLERİ BURADA BİZLERE KARŞI YAPMANA İZİN VEREMEYECEĞİM. AĞZINI TOPLA
Soran+1 yılherkese açık soru sormak demek hakaret etme hakkinimi veriyor sana
Soran+1 yılküfür etmis saygısız uslupsuz
- +1 yıl
Herkese soru soruyorsan bana gorus paylasamazsin idyeemzsin istedigime gorus paylasirim benim gorusunun altinda fingirdemeyin kendisi gorus atsin ordan devam edin ya da dm e gecin
Soran+1 yılsen kimsin arkadasima bana küfür ediyosun hayırdır
- +1 yıl
Ya trans bi sg🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılne fingirdemesi sen ne diyosun ya biz kızla fingirdemiyoruz ne fingirdemesi kardeşim ne diyosun ağzını topla kızla nerede konusacagimi sanami soracam
- +1 yıl
Bana soracaksin nefes almak icin bile benden izin istiyeceksiniz
- +1 yıl
Asıl sen sg kiminle fingirdeyecegime karışmassın 1
Küfür etmeyi kes 2
Sana görüşünü paylaşma demedi adam gibi konuşup paylaşırsan bi bok olmazdı buda 3
Soran+1 yılcokmu komik ağzından küfür eksik olmuyor senin gibi biriyle muhattap olmak zaten saçmaydı küfürden nefret ederim akilsiz insanlar küfürlü konusur tam homofobik dilidir küfür
Soran+1 yılbiz ikimizde sana küfür etmedik sen bize hakaret ediyon
- +1 yıl
Homofobigim hadi kaybol
Soran+1 yılnefes almak için senden mi izin isteyeceğiz sen gercekten normal değilsin
- +1 yıl
Evet benden istiyeceksin
- +1 yıl
BURADAN KAYBOLMASI GEREKEN KİŞİ SENSİN
- +1 yıl
@Rainbowlove siz kaybolun dunya guzellessin
Soran+1 yılkiza niye iftira atiyosun sen kiz benle nezaman fingirdesti düzgün konuş kadinlar hakkinda agzini topla özür dile kızdan benden özür dilemene gerek yok kızdan özür dile çabuk
- +1 yıl
PARDONDA SEN KİMSİN TABİ YA HATIRLADIM :: Bizleri dışlayan horgören tecevüz eden yakıp öldüren toplumdan aykırı göre- dur yoruldum bence kendini iyi tanıyorsun ve bu kişiliğini örtmek için küfür etmelyen başka çaren yokk
Soran+1 yılburası lgbt sayfası burdan kaybolmasi gereken o değil sensin burasi benim sayfam o biyere gitmeyecek sen gideceksin kız biyere gitmeyecek sen basip gidiyosun burdan kız yanımda kalacak sen gideceksin
- +1 yıl
Bırak hayatım yaaa ne özrü kendini yorma bunları bırak özür dilemeyi ettiği hakaretlerle övünecek kadar kendini beyenmişin teki
olduğu belli - +1 yıl
Evet lütfen buradan git bak lütfen diyorum kabalaşmıyorum. Ama beni buna zorluyosun. Lütfen defolup git
Soran+1 yılbaska napacakki ya yakacak ya da tehdit edecek ya da siddet psikolojik siddet bide küfür en iyi bildikleri şey küfür transfobik dilidir küfür küfür etti ya tatmin oldu bu ne igrenc bir konuşma uslubu kadinlarin olduğu platformlarda küfür efemessin feministim ben insan gibi konuş kizlarla
Soran+1 yılbana ne diyosan de erkek erkeğe kavga et benle kızları karıştırma adam ol trans erkek olarak burdayim derdin varsa benle çöz problemini kızları kavgaya karistirmak hamgi raconda var kizdan uzak dur
- +1 yıl
Sknssjsjsjs ne raconu lan😂 trans halinle ne raconundna bahsediyon hahaha vallaha komedi
Soran+1 yılaz delikanlılık öğren erkeklik racon öğren kizlarla edepsizce konuşma o kiz burada benimle kalacak sen gidiyosun hemen
- +1 yıl
Sg lan dingil
- +1 yıl
Translari hic bir zaman kabul etmiyecegiz!
- +1 yıl
Her zaman dislanicaksijiz
- +1 yıl
Hastalik bu çok kötüsün siz
- +1 yıl
Lanetlisiniz. Din kitap bilmeyen lanetli insanlarsiniz siz.
- +1 yıl
DIŞLANACAK OLAN BİZLER DEĞİL SİZLER VE SİZİN KİRLİ ZİHİNLERİNİZ OLMALI
- +1 yıl
HASTALIKLI OLANDA SİZLERSİNİZ ARTIK ARKADAŞIMA SALLAMAYI BIRAK VE BURADAN GİRR
Soran+1 yılsen erkek doğdun demi dogustan peki sana soru soruyorum trans erkek diye bana yarım erkek gözüyle bakiyosun ya burada kadinlar varken KızlarSoruyor platformunda kadinlar bunlari okuyorken sen nasil boyle küfürlü konusuyosun bana bunu acikla bu erkeklikmi adamlikmi sorunun varsa benle çöz kızla uğraşma rahat bırak kızı
- +1 yıl
FARKINDAYSAN BURADA İSTENMEYEN TEK KİŞİ şu an SENSİNNN
Soran+1 yılevet istenmeyen tek kişi o ama baya bir yüzsüz kendisi
- +1 yıl
Şimdi sorsak tek haklının kendisini idda edecek bir yüzsüzlükte hemde
Soran+1 yılsanane dinimizden dinsizligimizden boylemi ornek oluyosun sen bize senin dininde küfür etmek serbestmi niye hakaret ediyosun hadi bana ettin hakaret kıza küfür mü edilir insan ol insan erkek ol erkek kavga etceksen burdayım kızı karıştırma olaya
Soran+1 yılsorsak kesinlikle ben haklıyım der gelip ikimizede küfür edecek kadar basit bir kişilik kendisi
Soran+1 yılsenden onun adına çok özür dilerim kusura bakma benim yüzümden sana da salladı
- +1 yıl
Yahu ne özürü böyle insanlar olduktan sonra sen olsanda ben olsamda herkese sallayabilecek biri o gerçek özür felan dilemene gerek yok :))
- +1 yıl
@Rainbowlove 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılaynen saygısızlığın dibinde şu an kendisi bide kıza gülüyor cokmu komik
- +1 yıl
Zavallı haline gülmen gerçekten komik
Soran+1 yılkomikse anlatda bizde gülelim bende komik biriyimdir komiklik bunun neresinde sen hep insanlara hakaret edip bide Güler misin boyle
Soran+1 yılazıcık eline kitap alip okusaydin gelisirdin kadinlarla konusurken uslubunu takın en katlanamadigim şey bana bile laf etsen belli yere kadar tahammul gosteririm ama benim yanimdaki kadina agzini acamassin sen
- +1 yıl
Ezikler kitaotan bahsedicek son kisisiniz aglamayin burada sizi skleyen yok
Soran+1 yılsen laftan anlamiyonmu biz ezigiz sen mukemmelsin sana son uyarımdir kızla düzgün konuş sana en son uyarimi kullaniyorum adabinla konuş ya da kaybol mekanımdan
Soran+1 yılbenim aşık olduğum cinsiyete kadınlara saygılı ol kadınlar benim baş tacım konuşurken haddini bileceksin
- +1 yıl
Trans kapat ceneni
- +1 yıl
Ne mekani lan her yer benim coplugum sizde benim copumsunuz
Soran+1 yılben kadinlara olan aşkımdan ölüp biterken sen burada benim aşık olduğum cinsiyetle uslupsuz konusamassin cirkinlesemessin ben lgbt bireyiyim trans erkegim kadınlara aşığım sen benim taptigim el üstünde tuttugum cinsoyetin haysiyetini ayaklar altina alamassin benim baş tacı ettiğim cinsiyeti sen kötüleyemessin
Soran+1 yılne her yer mi senin çöplügun sen kendin zaten çöpsün
- +1 yıl
Benim dediklerimi bana soyleme ezik cop
Soran+1 yılartistlik yapma bak benim canımı sıkma şov yapma
- +1 yıl
Baska yerde kudur trans
Soran+1 yılbana bak çocuk belliki senin derdin olay çıkarmak başka kapıya sana ekmek çıkmaz lgbt sayfalarindan dayilik yapma bana sen erkeksen bende trans erkeğim geri vitesim yok senin gücün kadinlara yeter gel adam adama dövüş benle kızları karıştırma işin içine
- +1 yıl
Hahahhaha lan mal olay cikaran siz ikinzisiniz ben ne eedim bos ver kalp kirmayalim eedim bu or gelmis olay cikrtiyor ne sovdum snaa ne lgbtye birsey demedim cocugunuz lgtli ile sevhili olsa nalaridniz dmeissin duzgun cevao verdik polemik yaratan siz oldunuz bejim yaratmam gerekirken
Soran+1 yılkızlarla kavga etmek kolay erkek adam kizlarla kavga edermi ben burdayım gücün bana yetsin kolaysa trans erkek senin rakibin kızları işin içine katmadan dövüş kadinlara dil uzatanin ve laf edenin yatacak yerini ben kaziyorum kolaylik olsun diye kizlara uzattigin o dilini varya şu an kizlar var o yüzden açık konusamam ama sen anladin beni
- +1 yıl
Lan seni bi tokatta yere sererim bos yapma
Soran+1 yılbiyolojik erkekler trans erkekler olaral bizi rakip görüyorsunuz ama biz sizin gibi kadın dusmanlarini rakip olarak gormeyiz koçum
- +1 yıl
Pfff
Soran+1 yılkiza diyoki fingirdeme diyor sanane sanami soracak senden izinmi alacak benle konusurken
Soran+1 yıloglum sen mi beni bir tokatta yere sereceksin 😂😂😂😂😂😂ya hiç gulecegim yoktu cidden komikmiş bir trans erkek olarak sana bir tane çaksam 3 gün komadan cikamassin erkek erkeğe dövüş adam ol aferim
- +1 yıl
Hajsjahhs lan oc bem erkek bile degilim mk mali ki sen kendini erkekten mi sayiyorsum🤣🤣 erkek dogulur sonradan olunmaz sana bi yumruk atar acilden acil begenirsin
Soran+1 yılsen benim sinirimi bilmiyosun daha ben trans erkeğim ama sinirimle karşılaşma bence gözüm dönerse bütün sinirimi senden cikartirim aslanım aklilli ol git annen bezini degistirsin ortalık kötü kokuyor hadi koçum racon kesme bana kadinlara erkeklik yaparsin sen anca bana sökmez siz biyolojik erkekler varya korkaksiniz silah bicakla iş yaparsiniz korkaksiniz ben trans erkek olarak bilek gucume bide yurek gucume guvenirim bana bidaha racon kesme siz erkekliği kadina kiza el kaldirmal bagirmak saniyosunuz erkek erkeğe yiyosa kavga et kadinlardan uzak dur benim erkeklik raconumda kadina el kalkmaz kadinlara el kaldiranlarin dil uzatanlarin elini ayagini kirarim haberin olsun trans erkek tavsiyesi aşık oldugum cinsiyete kadinlara elini kaldiranlarin o elini kolunu kirarim haberin olsun
Soran+1 yılkadinlar benim korumam altindalar akilli ol
- +1 yıl
Okumuyorum trans yazdiklarini kisa kes
Soran+1 yılsana bişey deyimmi sen tam bir doktorluksun şunu da soyleyim sana dogustan erkek doğmadım belki ama senden daha delikanliyim yaz bunu kenara arada açar okursun kadinlarla da iyi geçin yoksa senin için hiç iyi seyler olmaz
Soran+1 yılben kavgayi tercih etmem ama senin gibilerin tam dayaklik erkek olduklari kesin belanizi benden bulmayin istiyorum yoksa ben korkmam kimseden korkak nedir bilirmisin baskasinin çöplüğünde çöp arayan insandir aranma kardeşim ekmek yok bu çöplükte sana kizdan da özür dile cabuk
Soran+1 yılkızdan özür dile konu kapansın
- +1 yıl
Sen kendini as kurtulakim bitsin
Soran+1 yılbir trans erkeğin kutsalı kadınlardır edebini bilerek konuşcaksin kutsalim hakkinda
Soran+1 yılben kendimi asacak kadar düşmedim ben niye kendimi asacam sen kendi düşüncelerini sansurle çünkü siddetsever bir varliksin
Soran+1 yılkadinlar hakkinda terbiyesizlige devam edersen seni ziplatacam haberin olsun ben kendimi hep tutarim ama benim maneviyatim kadinlar kadinlari acaip seviyorum kendimden çok eğer ki o kızdan özür dilemessen seni burada ziplatacam trans erkek dediğin yarim erkek dediğin kişinin tek sevdiği bütün dünyası kadinlardir biraz daha boyle konus seni kimse elimden alamaz konu kadinlarsa ve kadınlara saygisizlik yapanlari affetmiyorum herseyi affederim ama kadinlara saygisizlik yapanlari elimden alamazlar dikkatli ol
- +1 yıl
Seni ucururum
- +1 yıl
Pardonda sen kimi uçuruyosun. Burada sadece 1 kişi olduğu için hakaret edebileceğini sanıyosan yanılıyosun. Onun yanında ben (bizler) varız. Sana ağzını topla demekten yoruldum. KİMSEYİİ UÇURAMASSINNN
Soran+1 yılsen kimi ucurdugunu saniyosun sende insanlik yok
Soran+1 yılteşekkür ederim yanımda olduğun desteklediğin için
- +1 yıl
10 kisiye 100
Soran+1 yılboş yapma ya
Soran+1 yılsen geceden beri ne boş yapıp duruyorsun ya kız susmuş hala burada konuşuyorsun ya edeb yahu diye bir söz var bilmem hatirlarmisin muslamanim diyosun ya kadınlarla düzgün konuş kiz susmuş sessizce duruyor sen hala laf yetistiriyosun ne çene varmış kız olmasaydı sana çok güzel bişey yazardim burada ama kıza dua et
- +1 yıl
kes ceneni
Soran+1 yılbak yine sen iyice şımardın kes çeneni falan deme bana sus artık nasıl bir çene var oğlum sende bir sus ya
- +1 yıl
sussssssssss
Soran+1 yılsen sus
- +1 yıl
kess
- +1 yıl
Bana bak lan bacım. bu evladi trans erkek senin agzini yuzunu kanatirim sokaga cikamassin adam ol ib. ne karimizi kizimizi senin gibilirden korumak icin sokaga salmiyoruz serefsiz serseri zibidi pezvenk senin gibi lgbtliler gebersin kizda sabahtan beri sana yalakalik yapiyor asiliyor ikinizde tam pis. liksiniz
- +1 yıl
Kizim sende akil yokmu bu zibidi. Transda ne var penisi bile tak. ma * kodumun cocugu bu serefsiz ib. neyle fingirdestigini annen baban biliyomu kizim
- +1 yıl
@Baranmemet21 ya iste abi mal mk
- +1 yıl
Guzel kizim senin annen baban yokmu bu serseriyle burada oynasiyosun adam transim ben diyor. Baban annen duysa kahrindan ölür sizin anneniz babaniz hicmi terbiye vermiyor size bu seni mindar eder atar bunlara guvenme lgbtden uzak dur anan baban perisan olur asik olacak adammi kalmadi piyasada bu dönmeye asik oldun sen bu cocugun neresini sevdin konusmalarindan belli serseri oldigu
- +1 yıl
@Baranmemet21 ne dioyn mk mal misin nesiyle oynasiyoz slk slk konusma
Soran+1 yılbirken ikimi oldunuz başıma defolun lan sayfamdan
- +1 yıl
sg lan top
Soran+1 yılbir defolun gidin buradan ya
- +1 yıl
sgg oc
Soran+1 yıloglum bir git lan biktim lan geceden beri sizle muhattab olmaktan
- +1 yıl
Ben sana demedim diger kizla sevgilimisin diye sordum
- +1 yıl
Diger kiz bunu savunuyor diye dedim senden bahsetmedim ki ben bu güzel kardeşim. a nasil asik olup seviyorlar * kodum. un pici bu o kizin annesine yazik ib. ne seviyor demekki * . cik
- +1 yıl
Senin anani avradini sulalni * bacım cocugu trans seni seven asik olan kadinlarin sulalesinide * sana destek verenlerinde cibiliyetini *
- +1 yıl
sg amin evladi oc sktgmn transi
Soran+1 yılküfür etme oğlum kes artık yeter küfürsüz konuş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İyi bir anne babamisiniz yoksa kötümü çocuğunuz lgbt bireyi birine aşık olsa ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler