Aile & Toplum Kaybolan cüzdan geri̇ gelir mi̇? Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar cuma günü cüzdanım kayboldu içinde para yoktu fakat evraklar kartlar vardı bulan verir mi sizce? Güncellemeler+1 yıl şu an 40 bin nüfuslu bir kasabada yaşıyorum şehrin etrafını tavaf ettim ama yok. Karakol ve zabıtadada yok… Kaybolan cüzdan geri̇ gelir mi̇? Cevapla Kredi Kartı Soruları Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Bence geri gelebilir. 0 1 Yorumla Herom44 +1 yıl Teşekkürler güzel yorumun için barış Aras
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zor biraz, iyi ki para yokmuş kartları da hemen kapattıysan boş ver. Tabii kimlik vs çıkartmak lazım yeniden uğraş dur... 0 1 Yorumla Herom44 +1 yıl Aynen ehliyet ve kimlik bide ünv giriş kartım vardı Yorumla
aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Oha 40.000 nufuslu kasaba mı olur ilçedir ora 1 4 Yorumla Herom44 +1 yıl Kasaba diyoz biz ilçe evet… Yorumla aypipim +1 yıl Gerçi alanya nın mahmutlar diye kasabası var ama nufusu 50.000 Yorumla Herom44 +1 yıl Ahahahha bizimki palamutlar 😂 Yorumla aypipim +1 yıl Mahmutları ilk kez duyanlara komik geliyor ama biz alıştık nufusu 53.000 kişi ama 15.000 i türk geri kalan rua alman ukraynalı ıraklı ve iranlı Yorumla
_Ⱥkşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Vicdanlı birine denk gelirse gelir yoksa gelmez geçmiş olsun 1 2 Yorumla Herom44 +1 yıl Valla içinde para yoktuda kartlar vardı umarım gelir… Yorumla _Ⱥkşamyıldızı_ +1 yıl Umarım gelir ☘️ Yorumla
NeDiyordum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Emniyete teslim ederler belki kaybettiğin civarda olan emniyete git sor kayıp eşyada oluyor genelde 0 3 Yorumla Herom44 +1 yıl Dün gittim yokmuş… Yorumla NeDiyordum +1 yıl Şimdiye çıkmadıysa zor dostum Yorumla Herom44 +1 yıl Alanın ne işine yarayacak bir bilsem… Yorumla
moonliss7 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İyi birisi bulursa belediyeye falan bırakır yoksa unut yeni cüzdan sec 0 3 Yorumla Herom44 +1 yıl Cüzdan değil içindekilere kafayı taktım dkdjdjd cuma kaybettim büyük ihtimalle ufak bir kasabaya geldim işim icabı bilmiyorum zabıtaya karakola vs sordum bekliyorum.. Yorumla moonliss7 +1 yıl Çalan kişide calindiysa belki demstirki bu evrak için mi günaha girdim dvamndms Yorumla Herom44 +1 yıl Aajajaaaj valla içi boş para olarak bi arkadaşın 2000₺ si ve evrakları olan cüzdan 1 gün sonra geri gelmiş… Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Türkiyede kesin verirler 😀 0 2 Yorumla Herom44 +1 yıl İçinde para yoktu batırçer Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kartlar varmış diyorsun para olmasa ne yazar temazsız varsa yemiştir parayı Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yani iyi birilerinin eline geçtiyse olabilir 0 1 Yorumla Herom44 +1 yıl Merhaba , bir veya daha fazla bir kişiliğin eline geçmiş olabilir mi diyorsun? Yorumla
burcutekinn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Bekle gelir hahsjdlsld 0 3 Yorumla Herom44 +1 yıl İç , açıcı yorumun için teşekkür ederim umarım gelir… :(( Yorumla burcutekinn +1 yıl Şaka bir yana umarım gelir ya ama uzun sürebilir Yorumla Herom44 +1 yıl Sürmesin nolur… Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Gelmez 0 2 Yorumla Herom44 +1 yıl Yapma be reis ağzını hayra açsan keşke 😃 Yorumla Herom44 +1 yıl Para yoktu içinde başkanım Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gelir umarım 0 1 Yorumla Herom44 +1 yıl Teşekkür ediyorum umarım… Yorumla
hwa-young Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Verirdir inş 0 1 Yorumla Herom44 +1 yıl Çok teşekkür ederim :(( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence geri gelebilir.
Teşekkürler güzel yorumun için barış Aras
Zor biraz, iyi ki para yokmuş kartları da hemen kapattıysan boş ver. Tabii kimlik vs çıkartmak lazım yeniden uğraş dur...
Aynen ehliyet ve kimlik bide ünv giriş kartım vardı
Oha 40.000 nufuslu kasaba mı olur ilçedir ora
Kasaba diyoz biz ilçe evet…
Gerçi alanya nın mahmutlar diye kasabası var ama nufusu 50.000
Ahahahha bizimki palamutlar 😂
Mahmutları ilk kez duyanlara komik geliyor ama biz alıştık nufusu 53.000 kişi ama 15.000 i türk geri kalan rua alman ukraynalı ıraklı ve iranlı
Vicdanlı birine denk gelirse gelir yoksa gelmez geçmiş olsun
Valla içinde para yoktuda kartlar vardı umarım gelir…
Umarım gelir ☘️
Emniyete teslim ederler belki kaybettiğin civarda olan emniyete git sor kayıp eşyada oluyor genelde
Dün gittim yokmuş…
Şimdiye çıkmadıysa zor dostum
Alanın ne işine yarayacak bir bilsem…
İyi birisi bulursa belediyeye falan bırakır yoksa unut yeni cüzdan sec
Cüzdan değil içindekilere kafayı taktım dkdjdjd cuma kaybettim büyük ihtimalle ufak bir kasabaya geldim işim icabı bilmiyorum zabıtaya karakola vs sordum bekliyorum..
Çalan kişide calindiysa belki demstirki bu evrak için mi günaha girdim dvamndms
Aajajaaaj valla içi boş para olarak bi arkadaşın 2000₺ si ve evrakları olan cüzdan 1 gün sonra geri gelmiş…
Türkiyede kesin verirler 😀
İçinde para yoktu batırçer
Kartlar varmış diyorsun para olmasa ne yazar temazsız varsa yemiştir parayı
Yani iyi birilerinin eline geçtiyse olabilir
Merhaba , bir veya daha fazla bir kişiliğin eline geçmiş olabilir mi diyorsun?
Bekle gelir hahsjdlsld
İç , açıcı yorumun için teşekkür ederim umarım gelir… :((
Şaka bir yana umarım gelir ya ama uzun sürebilir
Sürmesin nolur…
Bana geri gelmedi hiç 😄
Gelmez
Yapma be reis ağzını hayra açsan keşke 😃
Para yoktu içinde başkanım
Gelir umarım
Teşekkür ediyorum umarım…
Umarım bulursun
Verirdir inş