Bulgaristan hakkında neler bilirsiniz?

UzunOldu Ama Lütfen Okuyunuz Aslında Bu Soruyu Daha Erken 03.03.2023 Te Hazırlamam Gerekir di de Aklıma Yeni Geldi Canım Bulgaristan Balkan Ülkesi Balkan Şehri Balkan İnsanları Balkan Türkleri Ve Aslım Bulgar, lar Hakkın da Neler Bilirsiniz?

İyi Ve Kötü Herşeyi Anlattın Cevaplayayım
Buranın Gelenekleri Yöreleri Ve Göreserleri Hakkında Adetleri Tatilleri Kutalamaları Praznikleri Neler Bilir Neler Düşünürsünüz Türkler den Türkiyeden Ve Bir Çok Ülkeden Bulgaristana Bakarsanız Belki 100 kadar 100den Yukarı Hatta Tatillerimiz Prazniklerimiz Kutlamalarımız Vardır Birde Ben Çok Bi Çoğu Dizi Den Bi Çoğu Filmde Ülkemizden Bahsedildini Anlatıldını Görmüş Duymuşumdur
Mesala Daha Çok Asker Ve Savaş Dizileri
Aksiyon Ve Ordan Oraya Geçit Dizileri
Bir İş Bir Götürüş Getiriş alışveriş Tüm Takas İşlerinin Başı, nın BG Yani Bulgaria Olduğunu Bilirmisiniz
Mesala 02.02 Şubat Ayında Talihsiz Patlama Olayı Yüzünden Bi Çoğu Şey Bulgaristan da Hal Edildi
Deprem Veya Her Ne Olursa Olsun her şey İlk Bizi İlgilendirir Sebebini Bende Çok Bilmiyorum Bilenler Varsa Bana Çoğun Her Olayda Bulgaristanın Nasıl Neden Devreye Girdini Anlatırmısınız

Mesala Bizim Devletimiz Polislerimiz Askerlerimiz Jandermialar, ımız Hakkında Bir Çoğu Şeyler, imizi Bilirseniz Neler Düşünürsünüz Bizler İyimiyiz Kötümüyüz Sizler İçin Tatil Praznik Kutlamarımıza Gelecek Olursak
03.03 Tarihini Bilirnisiniz Bulgarista, nımız, ın Ve Türkiye Birliğinin Barış Ve Kurtuluş Birleşmiş Tarihidir
3 Март Освобождение На България И Българите Kurtuluş Ve Barış Huzur Bulduğumuz Bu Günde Gördüğünüz Bilekliklerimiz Ve Takılarımız Bijuter, lerimiz Vardır ki Takıp Kullanalım Daim Olsun
Birde Mayıs Ve Haziran Ayına Yakın Ken Bizim
İderlezlerimiz Çok Meşhurdur Nisan Ayın da Yani Bu Ayda İse Kozanaklarımız Yumurtalarımız Süslerimiz Mevcuttur Ve Meşhurdur Paskele Ayımız Çok Güzel dir Bizde Yeni Yıl Yaklaşırken Yeni Yıla Kala 1.2 Ay Önceden Hazırlanıp Kutalamalar Ve Tatiller Yavaşça Başlanır Yeni Yıl da Gelince Çok Güzel Kutlanır/Uzatamıyom