Etrafınızda yalancı insanlar var mı muhatap olduğunuz ya da olmak durumunda kaldığınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kimisi karakter meselesi kimisi de çocukken yetiştirilme tarzıyla alakalı
ben şahsen yalana hiç ihtiyaç duymuyorum o yüzden kullanmıyorum miss
Bazen bende söylerim ama genelde öyle büyük yalanlar değil. İnsanoglu bazen karşısındaki üzülmesin diye de yalan söyleyebiliyor.
Ama bu daha kötü degil mi insan az uyaniksa safdegilse anlayıp daha büyük hayal kirikligina ugruyor
Olsun niyet önemli.
Niyetin iyiyse biseyleri anladığında sana kızmaz.
İllaki her insanın çevresinde olur. Ben yakaladığım an yüzüne vururum çatır çatır
Peki tepkileri noldu
Kimisi inkâr etmeye devam ediyor kimisi direk kızarıp bozarıyor
Hmm inkar eden daha çoktur muhtemelen olası insan tipleri işte şaşmamak lazım
Etmesine izin verir yutarsan inkâr eder 😂 peş peşe yapıştıracan bütün delilleri inkâr edemeyecek
Aynen işte Ama Bn piskin insanlardan bahsetmistim
Onlar net belli olsa da inkâr eder
Aynen
Karaktersizdir korkaktır ya da karşısındakine değer vermiyordur yalanlarla elinde tutmaya çalışıyordur menfaati için
Kötü nedenkeride olabilir fakat bence zır durumda kalmamak için ya da bazen karşısındaki kişiyi düşündüğü için tabi bu ona daha çok zarar verir ama o yalanı söylerken düşünmemiş olabilir
kimse kalmadı bütün yalancıları çıkarttım şu an arkadaş sayım 1 aw
Bu sitede doğru söyleyen çok az.
Yalan savunma ya da çıkar mekanizması.
Bunun adı karaktersizlik de nedir
Sen hiç yalan söylemedin mi
Soyledim ama baskalari kirilmasin uzulmesin diye degil hayatım tehlikeye girecekse tehlike aninda soyledim
O durumda sende karaktersizsin senin açıklamana göre. Çıkar adına, ki kşmsenin üzülmemeside bir pozitif çıkardır, yapılan bir yalan. İnsanın yalan söylemesi değilde güvenilir olmaması karaktersizliktir. Yalanı aşırı konuşan bu seviyededir.
O zaman bnde onlardan farkim yoksa bunu yapanlar niye kendileri gibi birine mesafe koyuyo
Bu farklı bir şey. Yalan ortaklığı diye bir şey duymadım. Kötülüğün temelinde bireysellik vardır. Bir çıkar uğruna birleşenler genelde kötü değildir. Seni kim neden istemiyor dersen bu bir algıda olabilir. Ben ateistlerden çok haz almam. Küfreden saygısız ateistlerden ise nefret ederim. Ve aralarına hiç girmedim. Ama çalışmak zırundayım.
benim o insana zararım yok ama beni muhtemelen başkasından duymuş o başkasının canınıda dertlerimi anlatarak sıktım ama dert anlatmadigim daha hiç dolduruşa geldi diye düşünüyorum bana durduk yere kimsenin derdine ortak olacak halim yok dedi muhabbeti kesti ama görüştüğü çevresinde birsuru insan var yani mesafe koymak için yalan söylüyor
Birinden hoşlanmışsın. Boşluk anında bu türşeyler çok olur. Evet ne yazık ki bu durumunda dertleştiğin kişi seni anlamamış. Bu bir yalan olgusu değil. Adam sıkılmış. Belkşde beklentisi farklıydı. Saygı göstermelisin. Neticede yalanlarıyla seni kandırmamış. Bu bir tercih. İnsanların tercihlerine mümkün olduğu kadar saygı göstermeliyiz.
Yalan yüktür, benim belim ağrıyo.
Niye çok mu yalan soluyorsun
Hiç söylemiyorum
Belini ağrıtan ne o halde sırtında taşıdığın taş mı
Tembellik, ironiydi bu
Yük taşımayı sevmiyorum bu yüzden yalana tenezzül etmem demek
Hmm anladım benimde kafam ağrıyor başımın üstünde her önüme geleni taşıdığım için
En guzeli Peki benim yüküm neyden kaynaklı yalan soyleyip kötü insan olmuyorum sonucta Allah neyle sınıyor bni sence
Sana ait olmayan sorumlulukları üstleniyosundur belki
gerçeklere göre yaşamadıgımız için
Oooo olmaz mı. O kadar çok ki
özgüvensizlik
Yalan