Vazgeçmem gerektiğinde vazgeçmeyi, Öfkeli yapısı sebebiyle, öfkeli biriyle nasıl baş edileceğini.

Vazgeçmem gerektiğinde vazgeçmeyi, Öfkeli yapısı sebebiyle, öfkeli biriyle nasıl baş edileceğini.

Kaliteyi öğrendim.
Doğan görünümlü şahinleri sevmem mesela, efendi markalı terbiyesiz adamları. Yüzünün yarısı kadar beyni için endişelenmeyen aptal kadınları.. Vitrinlerinde nezaket satıp, tezgah arkasına ulaştığınızda seviyesi sıfırın altına düşenleri sevmem..
Çünkü azizim;
Kalite; insan denen mahlukun çok zor sahip olduğu en güzel cazibedir..
Asla yalan söylememeyi, sonu başıma iş açacak olsa bile bundan kacinmami.
Dürüst olmayı, kimseye borçlu kalmamayi, minibüste bile 50 krş borcumun kalmamasını.
Hoş görülü olmayı, insanları olduğu gibi kabul etmeyi ve herşeyin negatif tarafından bakmamayi.
Küçükken babaların sevgisini hiç göstermeyen kişiler olduğunu sanırdım.. büyüdüğümde sevgiyle kızına sarılan güzelim babaları izlemeyi öğrendim..
Bu dokundu
🥺.
Sizin çocuğunuz var mı
Yok..
Peki
Atları sevmeyi öğerndim. Babam küçükken dedemin atı babamın hayatını kurtarmış ve o andan beri atlara karşı bir düşkünlüğü var, bu hikayeyi bana hep anlatırdı ve ben küçükken benim için at resmi çizerdi hep. Ayrıca atlar hakkında da baya bilgi sahibidir kendisi.
Cevap
34Cevap
Hiç bir şey yok
"Adam" kelamının hakkını, merhametin bi adama nasil yakıştığını, yanlislarimla bile gurur duymam gerektiğini, dürüstlüğü, gercek sevginin karşılık beklemeyecegini, bir kiz cocugunun babasina hayranlığını... aslinda iyi ve guzel her neyse hepsini ondan öğrendim 🤍
kendimden üstün birine boyun eğmemek kendim den alçak birini horgörüm ezmemek zengin fakir insan ayırt etememk iyi kalp li merahmetli adaletli olmayı yalan konuşlmamasın öğreti.
heee 😄bide bana asılan erkekleri nasıl döve bilcemi öreti dövüşmeyi ögreti benim canınm babam iyi ki benim babam.
Hayatta tek güvenmen gereken kişinin kendin olduğunu
Babam cahildi ondan cahilligin ne kadar kötü bir şey oldugun öğrendim
Hep kendi doğrularımın peşinden gitmeyi, doğru bildiğim şey için savaşmayı, boyun eğmemeyi, sevginin ancak gösterileninin makbul olduğunu, merhameti ve daha bir çok şeyi... Babam 🤍
Dürüst olmak gerekirse bana bugüne kadar bir katkısı olmadı diyebiliriz baba yönünden biraz eksik kaldım
Kadınlara inanmamayı, kadınlara güvenmemeyi, tüm kadınlar için herşeyin en iyisini dileyip onların tüm zulümlerine dişimi sıkmayı...
İleride nasıl bir eş seçmemem gerektiğinin en iyi örneği.
hayatı insan olmayı olmayanlara karşı nasıl duruş sergilemem gerektiğini
Babamdan hicbirsey öğrenmedim annemden çok şeyler öğrendim
Bana " Babana bile güvenme " meyi öğretti
Eşim olacak insanı çok iyi seçmem gerektiğini, sevgisiz, anlayışsız biriyle olmamam gerektiğini..
Bi erkek eğer olurda rahatsız eder ve kendini savunmak zorunda kalırsan nereye vurulması gerektiği.
Ego ama hiç bir zaman olmadım olamamda dürüst olmayı , kimseye eyvallah eymemeyi
Öfkeli bir baba sorundur
Babamdan insan ommayi öğrendim
Her zorluğun üstesinden gelmeyi
Babam beni sevmedi, ondan erkeklerin sevgisi olmadan da hayatta kalabileceğimi öğrendim
Babamla pek samimiyetim yoktu. hatta doğru dürüst konustugumuzu bile hatırlamam
Ondan onun yapmadığı bir şey öğrendim. Anneme ve kardeşlerime sahip çıkmayı..
İnsanın değişmeyeceğini 😄30 unda neyse 60 ında da o
İlerlemez geriler.
Duygularınla değil, aklınla hareket et her zaman der. Öyle de yapıyorum.
babamı hiç sevmem, ondan "nasıl olmamam" gerektiğini öğrendim sadece.
İnce ruhlu ama bir ayıyla kavga edecek kadar cesur oluşum babam dan geliyor olmalı
Babasına hiç sarılmamış biri olarak nasıl sarılınmazı öğretti
Babamdan çok çalişmayi öğrendim. Kimseye güvenmemeyi.
Açlıktan ölsem bile kimseye belli etmemeyi, boyun eğmemeyi kesinlikle ondan öğrendim
Ondan sevgiyi öğrenmiştim😞🥹bu konu beni çok üzdü
babam hep s1kmceyign ejderhaya zincir vurma derdi onu öğrendim
Sabrı , onurlu olmayı , şerefli olmayı ve itibar sahibi olmayı
Balık tutmayı, kafama kimseyi takmamayı Sevmeyi, Hayatı,
Bir babanın nasıl olmaması gerektiğini öğrendim.
Defter kitap kaplamayi
Kimseye muhtaç olmamayı
Herkesin Tanrısının farklı olduğunu
Nasıl baba olunmamalı sorusunun cevabını
Küçük yaşta kayıp ettim bir şey öğrenemedim.
Çocuğuma nasıl davranmamam gerektiğini 😃
Sabırı, dürüstlüğü, siniri öğrendim.
Lan bu babalar ne hayirsizmiş
yakın dövüş teknikleri ssödş
Hiç bir şey. sıfır
Dayak yemeyi öğrendim jdj
Kendin için yaşamayı bağ kuramamayı (
Akrabalardan uzak durmayı
Terk edilmeyi, kendi başıma adam olmayı.
Dürüst olmayı mütevazı olmayı m
Centilmenligi daha cok
Dayak nedir , Nasıl yenilir
Bin düşünüp bir konuşmayı öğrendim.
İnsan tanımayı öğrendim.
Kendimi kimseye ezdirmemeyi
Babami dinlemedim ondan bu haldeyiz sanirim
Nasıl baba olmamam gerektiğini
Nezaketi, merhameti ❤️
güvenmemek gerektiğini
herkesi sevmemi ogretti
Doğru dürüst Saygılı ve medeni bir insan olmak