Güncellemeler
+1 yıl
Çok rica ediyorum kişisel fikirlerinizi yazmayın. Yanlış olduğunun ben de bilincindeyim, öyle ha diyip aldığım bir karsr değil. Böyle olması gerekiyor. Çocuğu doğursam dahi anne ya da babasından biri olmayacak. İyi bir gelecek vaadedemedigim bir çocuğu dünyaya getirmek istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldirabiliyorsunuz eşinizden habersiz. Bir sorun olmuyor
Nasl yok bu özelde olsun devlette olsun farketmiyor evli kadın çocuk aldiracaksa eşin imzası sart
@seyda028 hanfendi yok kesin bilgi demek ki bu işleri biliyorum
Ben sağlık çalışaniyim her gün bu işlerin içindeyim Rıza şartı var Anne ve babanın siz neye dayanarak kesin bilgi diyorsunuz?
İki arkadasm hemşire biri bebek hemşiresi biri doğum Hastanesi'nde hemşire hadi onu gectm doğum doktorum dedi bana bı kere yaa eğer istenmeyen gebelik yaşarsan eşinin imzasi olmadan alınmaz aklında olsun dedi ( sezeryan doğum yaptgm icn korunmadan ilişki yasarsam ve hamile kalırsam istemezsem die bilgilendrmek amaccli dedi bunu)
Ne yaşadın bilmiyorum ama belki o çocuk senin hayatın umudun olacak kıyma bence
Mecburum
Bak hislerim kuvvetlidir o çocuk senin umudun herşeyin olacak iyi ki doğurmuşum diyeceksin o kadar çekmişsin Allah rızkını verir. Seni gururlandırır ilerde inşallah. Vicdan azabıyla yaşamaktan iyidir.
Lütfen böyle konuşmayın, zaten zar zor aldığım bir karar. Lütfen...
Konuşmak zorundayım maalesef. Güçlü bir kadına benziyorsun. Allah rızık ve kolaylık verir. Oruçlu bir şekilde dua ederiz sana ama kıyma ona. İlerde biri demişti diyeceksin yaşatırsan eğer.
Eşimle boşanma aşamasındayız. Zar zor ikna ettim boşanmaya, hamile olduğumu öğrenirse asla boşanmaz ve ben artık yüzünü bile görmek istemediğim bir adamdan çocuk getirmek istemiyorum dünyaya, zaten iyi bir gelecek de vaadedemem.
Tamam boşan sonra öğrensin hamile olduğunu madem kabul etmiş hemen anlaşmalı boşan. Ama ne olursa olsun çocuğa kıyma. Yine diyorum o senin hayatın umudun olacak.
Dahs sonra öğrenmeyecek mi çocuğu, almaya çalışmayacak mi? Ben yüz göz olmak istemiyorum. Karşı taraf aşiret, çocuğu benden almak için gerekirse kan dökerler yine bana bırakmazlar
Zor bir süreç seni bekliyor ama şöyle düşün her şey Allahın elinde değil mi aşiret değil kim olursa olsun. Sen biz duamızı edelim. Ona sığın belki her şey kolay olacak farklı olacak kafanda senaryo kurma. Can almayı yasaklamış
Teşekkür ederim ama ben kararımı çoktan verdim. Sağ olun her şey için
Genelden yazmak olmuyor bazı şeyleri sen gizlisin ben değil. Saygı duyarım kararına ama yinede iyi düşün konuşmak istersen burdayım
şimdi bebek başkasından olmasın 😄malum burdaki kızlardan ben neler neler duydum
Saçmalamayın lütfen rica ediyorum ya, iffetsizlikle itham ediyorsunuz resmen çok ayıp ama gerçekten.
Beynini de aldır la hazır gitmişken.
Sınanmadığınız acı üzerine yorum yapmazsanız sevinirim.
Olasılıkları düşündüm, yine ben haklıyım.
Sinanmadgnz acı derken. Eşinden gizli bebek aldiriyorsun bunla ilgili ne düşünmemiz gerekiyor. Yarın bı gün Esraya ya da mügeye konu olacak şey dgldir umarm
Ben size fikirinizi sormadim, sorduğum zaman söylersiniz olur mu?
Eşimden habersiz olması gerekiyor çünkü
Heh senin ne oldgn bell oldu ama maalesef eşin imzası olmadan bebek almıyor devlet hastaneleri de özel hastane ve kliniklerde
Ne olduğun belli derken, çok pardon? Çocuğun başkasından olduğunu düşünüyorsanız günahımı alıyorsunuz.
Maalesf eşin imzası gerekiyor aldırmak icn. Ama Allah vermiş yani senin yerinde olmak isteyen bir sürü aile varken nedn aldirmaya calisiyorsun
Yanls anladgm icn özür dilerim.
Eşimle boşanma aşamasındayız, daha doğrusu öyle bir karar aldık. Anlaşmalı olsun, kolay olsun diye çok uğraştım, zor ikna ettim. Hamile olduğumu öğrenirse asla boşanmaz.
Bosandktan çok sonra sole send yeni öğrendim de. Nafaka ödemek zorunda zaten sana
Nafakasını istemiyorum asla. Yüzünü dahi görmek istemiyorum, ilerde çocuk yüzünden de yüz göz olmak istemiyorum.
Ama maalesf eşin izni olmadan almıyorlar. O zmn şöyle yap eğer maddi durumun iyiyse yurtdışına falan gt ya da başka şehre bebekten de haberi olmasn
Hiçbir gelir kaynağım yok. Ailem dahi yok. Eşim haricinde tanıdığım hiç kimsem yok. Ben bir şekilde başımın çaresine bakarım ama o çocuk telef oluyor, o yüzden en iyisi aldırmak. Zaten onun, babası olacağı çocuğun annesi olmak da istemiyorum
Eşin imza zorunlulug var
Eşin imza zorunluluğu var
Evet tabi evliler için eş rızası aranıyor mutlaka.
Bebek eşinden değil galiba
Ya lütfen saçmalamayın, öyle bir durum değil.
Peki nasıl diyorsanız öyle olsun
Bende aynısını düşündüm