Hayatınızda herşeyden umudunuzu kesip birdenbire mucize ile karşılaştığınız oldu mu?

Artık hayatta hiçbirşeyden zevk almıyorum her geçen gün çürüyüp gidiyor gibi hissediyorum kendimi istediğim arzuladığım ne varsa olmuyor iyi bir işim yok arabam yok sevgilim yok artık sevmek sevilmek istiyorum 22 yaşındayım üniversiteye gittim mezun oldum kendi alanımda bir iş yapamıyorum çünkü bulamıyorum 155 mg antidepresan kullanıyordum şimdi doktor 200 mgye çıkarttı kendimi iyice alkole verdim bu arada hayatımda alkole hiç ağzımı sürmedim sadece son 1 yıldır içiyorum bir nebze olsa kafamı rahatlatmak için çevremde tüm arkadaşlarım iyi bir iş sahibi oldu çok güzel tertemiz kızlarla ilişkileri var mutlular evlenmeyi bile düşünüyorlar ben ise bir arpa boyu yol alamadım ehliyeti 18 yaşımda aldım halen adam akıllı araba kullanmayı bilmiyorum neden çünkü babam bana hala arabayı vermiyor sadece onun yanındayken sürüyorum arkadaşlarım babalarından arabalarını alıp geziyorlar bana diyorlar sende al arabayı gel yokk bizimki verir mi vermez her neyse kısaca durum böyle biraz baktım da metnin son mısralarında baya karışık yazı yazmışım hatam kusurum varsa affola iyi geceler kendinize cici bakın
Hayatınızda herşeyden umudunuzu kesip birdenbire mucize ile karşılaştığınız oldu mu?