Filmlerdeki yaşamlar gerçek olsaydı, sokaklarda hangisine rastlamak isterdiniz?
Vampirler🧛♀️🧛♂️
Zombiler🧟♀️🧟♂️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben zombi isterdim sanırım zombiler daha heyecanlı olurdu gerçekten. çünkü genelde özel güçleri olmaz vampir gibi değildir. yani fark etmek daha kolay olurdu birde hayatta kalma filmleri gibi macera yaşardım ben. ama vampirlerde olurdu fark edilmezdi ama. çünkü çoğu insan gibi görünür ve yıllarca aramızda yaşayabilirler. bu yüzden de ben kendim vampir olmak ve zombiler ile savaşmak isterdim
İkisine de gerçek hayatta çok acırdım. Zombiler beyin yiyerek besleniyor, insanların çoğu beyinsizken açlıktan ölürlerdi. Vampirler kan içerek susuzluğunu gideriyor, insanların çoğu kansız olduğundan susuzluktan ölürlerdi. Onlar kitaplarda kalsınlar, kitapsızlar daha da zulmetmeye dalsınlar...
Vampirler, zombiler beyin yiyo, asil bi hareket değil. Vampir olur parası neyse verir kendime en cafcaflı şatolardan alırdım. Bi de piyanist. Misafire kapıyı açarken gerilim müziği çalardı.
Vampir olacağın kesin değil ama. Belki de bir vampir tarafindan dönüstürülecek kadar degil de ölesiye issirilirsin. Vampirler cok hizli ve cok guclu. Bas etmek cok zor.
Olsun. Ölümüm şanlı olur
zombilerden bir şekilde kaçarsında vampirden kaçış zor gibi :)
teşekkür ederim :)
Rica ederim🙂
ben dm atamıyorum bu hesap yeni biliyor musun :)
Bir sey mi danisacaktin?🙂
toxiclik hakkında :)
Cevap
30Cevap
Tabiki zombiler, tüh canımız şimdi zombi çekti, The Walking Dead candır 🧸🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟😂😂😂😂😂😂😂
Yenir, omega😂
Vampirler çok zeki, ve konuşup orta yol bulunabilir. Gece çıkmazsan dışarı tamamdır. Zombilerle uğraşılmaz, bir de ısırarak dönüştürüyorlarsa vay halimize
Vampir olmak isterdim karşılaşmak değilde speedy seni zaten bunlardan hangisi çıksa yer sen kaç bence 🤣
Alacakaranlık serisini izlemiştim ve hayranlık duyduğum vampir filmiyse öyle bir senaryoya gerçektete rastlamak isterdim 😊
Vampirde var zaten bence dünyada kan içen insanlar zombide var uyu*turucu kullanan insanlar da zombi bence
sokakta kanemici çok.. Beyni olmayanda çok... E bunlar düşününce bizde fazlaca vaar. Ben sokakta insana rastlamak istiyorum
Zombi daha iyi olurdu çünkü zombiler çok yavaş hareket ettikleri için birde akıllarını tam kullanamiyolar. Onların kılığında gezer dikkat cekmezdim.
Bence de zombi daha iyi. Vampirler hem cok hizli hem de cok güclüler. Onlarla savasmak imkansiza yakin. Edward gibi birini tavlamayi basarip da kendimi koruma altina almadigim surece hayatta kalamazdim MEHXXMDND
The Walking Dead Darly Dixon tarzı olurdum ben https://youtu.be/QZc-LL5FupI
Bu ara vampirler hakkındaki yorumlarına katılıyorum.
Zamaninda cok izlerdim:)) Favori karakterim oydu.. 4. Sezondu sanirim.. Sarisin bir kizla bolumu vardi. Unuttum😅 Hatta kiz icki icmek icin bir eve mi mekana mi ne giriyordu. Daryl da azarliyordu kizi.
Devamında kızı şehirdeki polisler yanlışlikla vurdu. Darly ise acımadan çekti silahı vurdu. Ben full bitirdim diziyi 😄
Ben 9. Ya da 10. Sezonun bir yerlerinde kaldım😅 Daryl çok ponçik yaa.. Hep kendi kendine takılıyor. Bir de belli sezondan sonra o topluluktan ayrılıp da tek yaşamaya falan basladi. Cok uzuluyordum onun tek tabanca kalmasina. Ne arkadasi ne sevgilisi vardi. Arada sarilasim geliyordu izlerken WMXHXMDHD
Bende bazen diyordum keşke orada olsam da onunla abi kardeş ormanda yaşasak 😅
Kedicik gibi yaa.. Daryl > digerleri

Ben vampir seviyorum. Diyerleri kolay gelir zevkli olmaz.

Şu dişlere baksana tabi ki vampirler uyurken bile dosta güven düşmana korku veriyor 😂😂
Vampirler 😊 zombiler saldırıyor..
vampir kadınlar bir başka çekici geliyor bana :D (yine kadına bağladım olayı ya pes bana)
Biz ne güzel seymisiz WKXHDMDJD
dünyada en büyük hediye en büyük şey işte ondan := :( :)
Bu ne simdi? 😅 Hem suratinizi asiyor hem de mutlu mu ediyoruz?
acıyla keyif bi arada ısırınca acıyo ama sonra güsel
Vampir daha iyi olurdu. Zombiler korkutucu görünüyor vampirler sadece bembeyaz hayalet gbi😅
Vampirler çok hızlı ve güçlü. Zombilerle baş etmek daha kolay ama 😅
Zombileri tanıyabilir sin Vampirler zaten içimizde?
Zombilerde akıl yok vampirle arkadaş olabilirim sjsj
Sahur iftar arasında zombiyim zaten 🙂
Vampirler en azından aydınlık iken güvende olurdum.
Vampirler biraz daha insancıl sanki vampir olsun 😂
soru çok güzel cevap veremedim
🙂
Hiçbiri diyemiyor muyuz😂
Karakoncolos :)
En kötüsü zombi bence
Zombi daha tehlikeli bence
Zombi olalım romantik yaparız belki.
Vampirler daha içten sanki
İkisini el ele görmek isterdim
Benim hayal gücü WCSMDDHMDDN
Nerden aklına geliyo bunlar😂