Nerede çokluk orada sıkıntı diyorum bu yüzden 3-4 kişi yeterli gibi. Sizce? 😄

Benim için arkadaş grubu ne kadar az ise o kadar iyidir. çünkü kalabalık kişileri sevmem yani 10 kişilik grupta kendimi hiç rahat hissedemem bu yüzden de 3-4 iyidir hadi taş çatlasın 5 olur en fazla. bu yüzden de sadece dost dediklerim ile zaman geçirmek ya da yakın arkadaşın ortak arkadaşı gibi arkadaş gruplarını daha çok tercih ederdim ben. diğer türlü tanımadığım kişiler de oluyor.
Cevap
22Cevap
bazı ınsanlar vardır bır ordu gucunde senı satmaz , arkandan konusmaz , ıcı dısı brdır , her halukarda korur kollar , ıste bu ıınsanevlatlarından 1-2 tanesı yeterlı
benı yamuk ınsanlar buldu hep sırtımdan vurdular sevgılıme asılan bıle cıktı..
As max 4 yan +3
Yanlar her zaman değil ama gruptaki herkesi tanıyan, gerektiğinde çağrılan kişiler.
Biz 3 kişiyiz, birde 5 kişiyiz ideali. 4 aslında ama biz tek asal sayılardan gidiyoruz. 5'den sonra sıkıntı oluyor arabaya sığmak bile bir işkence
Yani o ortama göre değişir ya. Reel yaşamımda 5 6 bazen 10 kişi de olabiliyoruz aktiviteye bağlı. Keyifli akşamlar..
O sırada 30 kişilik arkadaş grubu olan ben 🗿
Yaa
😄
☺️
İş arkadaşlarım, yakın çevremde 3 tane var hepsini aynı yere koyamam bunlar yeterli ama.
2 Çiçek 🌺 2 böcek 🦟 4 bence okey de atılır hem falan
Bence üç. Bir tane sayısalcı, bir tane sözelci, bir tane de eşit ağırlıkçı olsun yeter 😄
Ben şahsen ikili arkadaş gruplarında daha iyi anlaşıyorum ama 4 lü ya da 6 lı arkadaş grubumuz olsun isterdim
Bilmem benim hiç arkadaşım yok arkadaşlıktan anlamam
Bizim arkadaş grubumuz 3.5 kişilik ve gayet ideal bir rakam..
3-4 kişi yeterli
Ben ve çocukluk arkadaşlarım da o kadardık
Bana göre az ve öz olmalı zaten
Bizim 4 kişi gayet ideal bence ama bu sizin tercihinize bağlı arkadaşlarinla olan bağına bağlı
Az olan öz olandır 😁
Biz 6 kişiyiz.
Bazen bu sayı 20ye çıkabiliyor.
Mümkün olduğunca az olsa iyi olur.
iki ama tek arkadaşın manitan olucak
Biz 4 kişilik bir grubuz yeterli.. fazlası fazla
Keyifli vakit geçirecek kadar.
2 3 tane kafi fazlası zarar
Maskeli Beşler idealdir 😎😎
4 kişilk iyidir batak oynanır
Muhteşem 3 lü olsun
Biz 3 kişiyiz ve yeterli bence