AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne alaka yaa? Biz sizden sevgi isteyince dilenmiş mi oluyoruz? Netice de kadın da insan, erkek de insan. Sevdiği tarafından sevilmek istemesi niye dilencilik olsun ki?
sevgi dilenmek derken kadının peşinden koşmak. Mesela yazışıyorsun kadın sürekli olarak kısa cevap veriyor, bu demek oluyor ki seni istemiyor ya da senden başka yazıştığı başkaları var ve sen daha az değerli olduğun için kısa kesiyor. Yapılması gereken engellemek.
Kadın reddettiğinde derbeder olanlar var. Unut gitsin başka kadın mı yok, tamam üzülebilir insan ama abartanlar var. Sırf bu yüzden intihar edenler var.
Kadına 2 adım at baktın daha fazlasını mı istiyor bırak gitsin daha fazlasını veren erkekle birlikte olsun.
İntihar etmesin elbette. Bence bunu kadın da istemez zaten. Ama her kadın ego olsun diye peşinden koşturmaz. Mesela şu an çok sevdiğim bir dostum var hayatımda. Kendimden örnek vermek istiyorum. Kimseye güvenmediğim bir zamanda tanıstık onunla ve benim güvenimi kazanana dek çok pesimden kosmustur ve Şu an en yakın dostum oldu. Hani demem o ki, kadinin sizi itmesi belki de güven sorunundandir. Siz kadini gercekten istiyorsaniz, onun niyetine güveniyorsaniz pesinden kosmaniz eziklik olmaz. Ayni sekilde sizlerin pesinden koşan kadinlar da var. Belki bu aralar mutsuzdur ya da ailevi sorunlari vardir diyerek ustunuze düsen kadinlar var. Bence bu eziklik değil de sevgi 🙂
Bak mesela o çocuk seninle ilgilenmiş peşinden koşmuş ama sen onu friendzone da tutuyorsun sevgili olmuyorsun çünkü alfa karaktere sahip bir erkek değil senin gözünde.
Hayır başta sevgili olduk ama bazı sorunlardan ötürü arkadas kalma kararı verdik ve o benim başımın tacı. Sevgiliyken de arkadaşken de.
tek bir şey sorucam, arkadaş kalmayı kim teklif etti?
O belli etti hareketleriyle ve ben de sorgulayınca doğruladı ve arkadas kaldık. 1-2 ay sonra da " kötü bir dönemden gectigim icin seni yıpratmamak adına arkadas kaldım. Sevgili olalım mı yeniden?" Dedi ama ben istemedim ve ikimizin ortak karariyla dost kalmaya devam ettik. Bana zamaninda kötü olduğunu hissettirse Şu an sevgili olmaya devam ederdik. Kabul etmeme nedenim de mesafe sorunu olmasi ve evlilik dusunmemem (kimseyle)
Basindan beri bunu bilerek geldi ama ben gene de onu eksik birakmaktan hep vicdan azabi cektigim icin hazir arkadas kalmisken yeniden sevgili olmak istemedim. Şu an zaten hala en yakinim o kisi.
ah be kızım :D neyse bir şey demiyorum yaşın çok genç. Redpill kavramını biraz araştırmanı öneririm. dr redpill var youtube da erkek kadın ilişkileri üzerine. Sana son bir şey söyleyeceğim hiçbir erkek sevgili olamayacağı kadınla arkadaş kalmak istemez. yani ona şans versen kabul edecektir. Ayrıca unutma sevgilin olduğunda o arkadaşını kaybedeceksin.
Sevgili istemiyorum hayatımda ama zaten kendisi bile sevgilin olsa sorun etmem, mutlu ol demişti. Ayrıca neden erkek diye ayırdın ki? Yeri geliyor kız da arkadasina sevgili gözüyle bakabiliyor. Bu duygular iki tarafta da var
Niye dilensin ya çok saçma bir düşünce bence. Hem kendini geliştirip hemde sevede bilirsin. İkisi bir arada çokda rahat oluyo.