Aile & Toplum Best friend olmak isteyen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kız veya erkek farketmez iyi bir arkadaş olsun yeter Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sakin olun sadece bir best friend istedik 😂 Best friend olmak isteyen var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Sanaldan best friendler uzun sürmüyor. Bu siteden en uzunu 2 sene sürdü ve birden bire tüm iletişimi kesip gitti. 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Best friend diyen biri ayağımın altında halı olsun djjf 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ben best kısmından elendim arkadaşlar siz devam edin 😂😂 0 0 Yorumla
TurkBilgesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ahh be bacım gerçekten temiz yüreklisin, burdakiler fazla kirli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂 TurkBilgesi +1 yıl sana yazacak erkeklerin yüzde 80i cinsellik için yazar
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bad friend lazimsa 1 0 Yorumla
İRBAAM Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Zenginsen içgüveysi bile gelinir neyin bestfriendi 😂 0 0 Yorumla
Cimbom78gss Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bence herkesin cinsellik için bir arkadaşı olması lazım 0 1 Yorumla Cimbom78gss +1 yıl Ama öyle insanın gözü dışarıda olmaz Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Arkadaşlar sana yardımcı olur birazdan 😎 0 0 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben benn beennn 1 3 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl At askomm Yorumla Soran +1 yıl Gönderemedim çünkü yeniyim Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Tuhh yaaa profili acc ben atayimm Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İstanbuldaysanız olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiyede değilim bile 😅 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şartların ne peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şart mı Yorumla Semaptik +1 yıl ? Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. O ne ki yeniyor mu 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. fılmın sosnunda Best friend ler sevısıyor mu 0 0 Yorumla
Kızzz23 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Cimbom78gss +1 yıl Benle mi Yorumla Cimbom78gss +1 yıl Soran bana attın mi Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Ne mezunusun? 0 0 Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok. 0 1 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Sen benimsin sadecee ʕっ•ᴥ•ʔっ༼ つ ◕‿◕ ༽つ Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. yok canim 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. almim saol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sanaldan best friendler uzun sürmüyor. Bu siteden en uzunu 2 sene sürdü ve birden bire tüm iletişimi kesip gitti.
Best friend diyen biri ayağımın altında halı olsun djjf
ben best kısmından elendim arkadaşlar siz devam edin 😂😂
benim tek dostum sevgilimm
ahh be bacım gerçekten temiz yüreklisin, burdakiler fazla kirli
🙂🙂
sana yazacak erkeklerin yüzde 80i cinsellik için yazar
Bad friend lazimsa
Zenginsen içgüveysi bile gelinir neyin bestfriendi 😂
Bence herkesin cinsellik için bir arkadaşı olması lazım
Ama öyle insanın gözü dışarıda olmaz
Arkadaşlar sana yardımcı olur birazdan 😎
Benden olur mu bilmiyorum