Baya da çok yapmış , sanki bütün gün beni beklemiş gibi , yıka yıka zor çıktı 😂😂

Baya da çok yapmış , sanki bütün gün beni beklemiş gibi , yıka yıka zor çıktı 😂😂
Hayır bunlar sadece saçmalık bu tarz şeylere bence inanmamalısınız :D yani kuş şey yaptı diye güzel şeyler beklemek saçma ben buna çocukken inanırdım sadece. ama artık böyle şeylere inanç
keşke böyle şeyler ile şans gelseydi bende isterdim yani durduk yere kim şans istemez ki mesela diş perisi gibi şeyler de olsun isterdim
Bişey isteyince insan, batıl inançlardan bile beklentiye girebiliyor, hayra yormaya çalışıyor işte, napalım, böyle. 🤷♀️Sana da diş perisi diliyorum ☺️
Yok zaten size demedim :) yani ben saçma buluyorum ama tabi ki istediğin her şeye inanabilirsin bende mesela totem yapardım :D
Hayır, saçınıza kuş kakası gelmesi herhangi bir şekilde iyi şeyler olacağı anlamına gelmez. Bu sadece bir şans olayıdır ve birçok insan kuşların üstüne çıktığında kuş kakasıyla karşılaşır.
Saçınıza kuş kakası geldiği için başınıza kötü bir şey geleceği anlamına da gelmez. Bu sadece bir şehir efsanesidir
Bir anlam yüklemek gereksiz. Ama illa ki istiyorsan, sevdiğinin seni düşündüğüne yorabilirsin 💓
Hadi iyisin başına devlet kuşu konucak.😄
Artık orası sende hangi kuşun konmasını istiyorsan o konsun.😄
Teşekkür ederim. 🥳🌺
Cevap
8Cevap
Şans olduğuna inan daha iyi bence iyi düşünüp iyiye yoralim.
Evet öyle olsun, rica ederim.
Senin iyi, ben çarşıda yürürüken bir tıkırtı duymuştum, kafamı kaldırdım, martı o anda tam ağzıma... :D bir de iğrenç kokuyor adinin pisliği :)
İyi bir şey. Yakışıklı bir kel size sürpriz yapabilir 😂
Buk buktur, buku hayra yormamalı, felaket dellalı da yapmamalı.😂
Hemen bir bilet al o bilet parasıda gitsin dermisiz
Benim cebime gelmişti o cebimdede bir düzine sayısal loto kupondu onlarda poke olmuştu hepsiyle kupon yaptım amorti bile vurmadı😄
Kafanı scmaya layık gördü demek😂
Milli piyango almalisiniz
Benimde kafama pisledi motorla giderken
Talih kuşu derler. Piyango bileti al
Amonyaktır. İyi gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?