Abim gibi görüyorum bu kadar ciddiye almalı mıyım?

Benim dershanede bir öğretmenim vardı 32 yaşında bende 18 yaşındayım. Nasıl anlatsam bilmiyorum dershanedeyken cok severdim onu kanım çok ısınırdı. Sonra bı gün dershaneyi bıraktı İzmir'e taşındı bana mesaj attı whatsaptan tüm öğrencilere atıyordu ama beni onlardan daha çok seviyordu ben ona öğretmenler günü hediyesi bile yolladım ona gerçekten çok değer veriyorum ve ben babamla görusmuyorum geçmişte Cok kötü şeyler yaşadım babam annemi defalarca aldattı şiddet alkol çok kötü bir çocukluk geçirdim ve hani bilmiyorum baba sevgisinin eksikliğinden bu hocayı gerçekten abim gibi gördüm ve keşke babam olsaydı da diyorum içimden. O da bana değer veriyo ama işine gelince davranıyor bir yazıyor üç hafta üst üste yazıyor kızım benim canım canını sıkma abin yanında ve sonra durduk yere iki hafta yazmamazlik yapıyor ve ben çok üzülüyorum çünkü belki de babam dan alamadığım sevgiyi ondan bekliyorum. Arkadaşıma bile benim için onun babası da abisi de benim o benim canım yazmıştı. Üç haftadır yazmıyor en son üç kere üst üste ben yazdım ama en yakın arkadaşımı hiç tanımamış olmasına rağmen az önce hikayesini beğenmiş. Ama bana bir nasılsın yazamıyor mu üç hafta en son ben yazdığımda yorgunum kızım falan yazmisti ama hep mi yorgun olur insan hiç mi nasılsın bile yazmaz?

Abim gibi görüyorum bu kadar ciddiye almalı mıyım?