Millet 15 20 bin tl ile 1 kişi ucu ucuna geçinir diyor Herkes neden bu kadar lükse alışkın Ben aylık 2 3 bin tl ile Hem yiyecek hemde gezme ihtiyacımı rahat karşılarım.
Şu an yaşadığımız ev 30 yıllık ama bana lüks geliyor. sizce
Millet 15 20 bin tl ile 1 kişi ucu ucuna geçinir diyor Herkes neden bu kadar lükse alışkın Ben aylık 2 3 bin tl ile Hem yiyecek hemde gezme ihtiyacımı rahat karşılarım.
Şu an yaşadığımız ev 30 yıllık ama bana lüks geliyor. sizce
Tunahancım ben yengenle sadece akşam bi kahve içiyorum starbucksta Americano tall boy 35 lira iki kahve etti 70 haftanın her günü çıksam hafta içi 5 günden 350 lira yapar arabanın benzinini katmıcam işin içine hafta sonu cumartesi eğer kahvaltı yemek tatlı kahve falan yaparsak zaten o gün kafadan 1500-2000 lik oluyorum senin yetinebilmen güzel tabi ama insanlar senin gibi yaşamak zorunda değil sen kahve içmiyosundur mesela sallıyorum ama ben içmek istiyorum ve şu an bu Türkiye şartlarında lükse giriyor sonuçta bu kahve ben lisedeyken 9 liraydı büyük boyu şimdi küçük boyu 35 lira biraz da böyle bak bence olaya
doğru evet
Aylık 12 bin kazanıyoruz diye çoğul konuşuyorsun. 12×3= 36 bin eder. Kazanıyorum dememişsin. Bilmiyorum eğer yanlış yazdıysan ve 12 bin ile 3 kişi geçiniyorsanız da biraz da nerede oturduğunuza ve masraflarınıza bağlı. Hastası olan vs var. Herkesin masrafı bir olmuyor.
Cevap
2Cevap
Herkesin ihtiyaclari farkli, farkli..
Memnunsan, ne mutlu. Baskasi ne yapmis, ne almis vermis, bosversene
Her insanın yaşam standartı farklıdır. Sadece karbonhidrat bazlıda yaşarsın. Ama ne kadar sağlıklı bir yaşam olur tartışılır.
Ben de çok az parayla geçiniyorum. Herkesin hayattan beklentileri farklı 🤷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?