Ben televizyon dizileri ekonomik şartların etkili olduğunu düşünüyorum.

silahlara kolay erişiminde etkisi var.
29.03.2023 Çarşamba 22.24
Ben televizyon dizileri ekonomik şartların etkili olduğunu düşünüyorum.

silahlara kolay erişiminde etkisi var.
29.03.2023 Çarşamba 22.24
Olmayan adalet sistemide sağ olsun 2 kravat iki kelam söze kanan hakimler olduğu sürece katillere cesaret biniyor 2 ay yatar çıkarım serbest kalırım hiçbir şey olmaz orada dayım var burada amcam var hiç bir şey olmaz kafaları… daha fazla konuşursam olay farklı mertebelere çıkacak
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Covitle zaten bunalımlar artmıştı, dediğin gibi tv lerde de silahlı olmaya özen devam ediyor. Önne geçmek için silah tümüyle yasaklanmalı. Silahlanmaya devlet izin veriyorsa benim için ortada devlet diye bir şey yoktur.
Diziler sosyal medya gibi yerler çok etkili maalesef tabii ekonomik durumlarda var. Bir de insanların giderek yalnızlaşması ve aralarındaki iletişimin kopması olduğunu düşünüyorum
Ekonomik sebeplerden dolayı insanlar artık hiçbir şeye tahammül edemiyor.
Kesinlikle katılıyorum
İnstagram kullanmamakla doğru bir karar mı veriyorum? ↗
Zahmet olmazsa bu soruya bekliyorum bir de ankete oy verirsen sevinirim.
Tamamdır
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Asıl nedeni nefisleri güçlü oldukları için nefis güçlendiçke insani pislik mahluk haline getirir o kişi insanlıktan çıkar aşağılın teki olur masumlari katledenlere idam cezası getirilmesi gerekiyor artık ya idam getir devlet ya da çek git
Adalet olmadığı için insanlar kendş adaletini kendi sağlıyor
Kesinlikle katılıyorum
buna dair istatistik bilgin mi var?
Akşam haberleri her şeyi anlatıyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?