Aile & Toplum Bugün bana küfür eden birini Cimer'e şikayet ettim, sonuç ne olur sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mahkemeden çağırırlar mı? Güncellemeler+1 yıl İlk kez birini şikayet ettim hukuk hakkında fazla bilgim yok bilgisi olanlar cevaplasın lütfen Bugün bana küfür eden birini Cimer'e şikayet ettim, sonuç ne olur sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Bir şey yapmazlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hakaret bir suçtur neden bir şey yapmasınlar? Yorumla nazlıyldz +1 yıl Cimer e günde sayısız şikayet gidiyor ve senin gibi bu konualri şikayet eden çok kişi var ama işe yaramıyor onlara gelen diğer şikayetlere kiyaslayinca hafif kalıyor çünkü Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cimer onu evden alır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende en etkili yol olarak cimere başvurdum mit ile ortak çalışıyorlar sonuçta kesin bulurlar kim olduğunu diye düşündüm Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Ters kelepçe takmalarını talep ettin mi Yorumla Soran +1 yıl Dalga mı geçiyorsun Yorumla hotdogubatsınya +1 yıl tabii ki dalga geçiyor koskoca mit senin hakaret davanla mı uğraşıcak. ayrıca en etkili yol savcılığa suç duyurusunda bulunmaktır cimer değil. Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl bu kişisel bir durum cimer ilgilenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir şey yapmazlar
Hakaret bir suçtur neden bir şey yapmasınlar?
Cimer e günde sayısız şikayet gidiyor ve senin gibi bu konualri şikayet eden çok kişi var ama işe yaramıyor onlara gelen diğer şikayetlere kiyaslayinca hafif kalıyor çünkü
Cimer onu evden alır
Bende en etkili yol olarak cimere başvurdum mit ile ortak çalışıyorlar sonuçta kesin bulurlar kim olduğunu diye düşündüm
Ters kelepçe takmalarını talep ettin mi
Dalga mı geçiyorsun
tabii ki dalga geçiyor koskoca mit senin hakaret davanla mı uğraşıcak. ayrıca en etkili yol savcılığa suç duyurusunda bulunmaktır cimer değil.
bu kişisel bir durum cimer ilgilenmez
Nett