Sokaktaki kedi insandan samimi:/
Seviyorum.
Sevmiyorum.
Sevdiklerim var sevmediklerim var.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sokaktaki kedi insandan samimi:/
Sen İncinmişsin.. anlıyorum.. ben yapılan büyük hatalar dışında herkesi öylece kabul etmem gerektigini yıllar sonra tecrübe edindim.. çünkü tıpkı parmak izimiz gibi ruhumuz da.. bizi biz yapan.. bir baskasindan farklı kılan şey.. bir toplumda yaşıyorsak kendimizi bir fanusun içine hapsedemiyoruz.. dış dünya var orada.. ailemiz çevremiz okulumuz.. kaldı ki mesela kedilerin bile karakterleri aynı tür olsalar bile birbirlerinden o kadar farklı ki.. gerçi haklı olduğun bir nokta evet.. hayvanlar insanlar gibi yüreğini yakmiyo.. açtığı yaraya tuz basmiyo.. bu konuda haklısın..
İncinmek ne demek efenim keşke sadece incinebilseydik🙂
Sevdiklerim de var sevmediklerim de. Ancak şunu söyleyebilirim insanları artık eskisi kadar samimi bulmuyorum bu yüzden sözüne de katılıyorum bir bakıma. İyiler azınlıkta ancak kötüler var diye de insanları sevmekten vazgeçmemelisin.🥳❤️
Sürekli insan sevmiyorum der kaçardım. Ama bir düşündüm de sevmemiz lazım ya. Çünkü bizde insanız ve yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevmek lazım. Hem biz sevmeksek kim sevecek insanları, kim onlara kol kanat açacak?
İşte ben de böyle düşünüyordum sonra işte ruh sağlığım zedelendi😐
Zedeleyenleri hayatından şutla ve geri dönmelerine izin verme. Kalanlar iyidir belki, pozitif düşünelim güzel olsun
Genelde seviyorum bir kaç kişi için geneli bozmaz ancak şu politikacılara özellikle halkını milletini ülke çıkarlarını düşünmeyen ülke kaynaklarını yabancılara peşkeş çeken politikacılar bu ülkeye yakışmıyor onları sevmiyorum
Cevap
36Cevap
Hayır insanları sevmiyorum hiç bir şekilde. çünkü insanların çoğu kendini düşünüyor ve kötüler bu yüzden de hayvanları sevmeyi tercih ediyorum ben. hayvanlar en azından zararız ve insanlar gibi nankör de değiller. bu yüzden de insanları sevmem hatta fırsatın olsa insanların olmadığı bir yer de yalnız yaşamak isterdim zaten bana bir faydaları yok maalesef. hatta sadece kötülüğü düşünen insanlar olduğu sürece bu ülkede acı çeken ya da haksızlık yaşayanlar daima olacak. bu yüzden de insan sevmem uzak dururum.
Hayvanlarla insanları bir tutmayın ya Allah insanları da hayvanları da farklı yaratmış.. herkesin yeri sevgisi ayrı olmalı
Heh işte bende insanlara sevgi yok soğudum şimdi bu sevgiyi başka bir şeye aktarmam gerek ya hani ben de çocuklar ve hayvanlara veriyorum
Çocuklar tamam da hayvan sevgisini abartma bence💐 yani her şey için hayatta denge çok önemli🙏 umarım senin sevgini hakedecek biri çıkar karşına
Çıkmasın, ben evliliğe uygun bir insan değilim ayran gönüllüyüm. Hem sonra bekarlık güzel şey. 33 olunca falan düşünürüm mantık evliliği falan.
Böyle diyip kısmetini kapama bence🤣 kader kısmet o işler belli olmaz öyle 33 sen sonra da kimseyi beğenmezsin
Ben insan meraklısı değilim zorla olunca da sonu ya aldatma ya boşanma😃
Bilincaltini o sekilde kodlama🤣pozitif dusun, pozitif olsun👍
Kesinlikle sevmiyorum nefret ediyorum. kimseyle muhattap olmuyorum onun icin. baska ulkede yasasam belki severdim. bizim ulke tam sonradan gorme gorgusuz cahil kalmis
Ne kadar kazık da yesem , acıda verseler paylaşmaya dayalı birer varlık olduğumuz için. İnsana insan lazım...
İyi insanları seviyorum sadece ve tâbi ki sokak hayvanlarını bir tabak mama verince bile mutluluktan havaya uçuyorlar ❤️
Olaya yaklaşımım :D
İnsanları seviyorum çünkü nasıl yaklaşırsan öyle tepki alıyorsun✌🏻
Alakası yok iyilik yaptığım insan nankörlük yaptı
Şansına sana öyle denk geldi herhalde
İyi bir insan olmaya çalıştığım gibi insanlar sırf ALLAH için sevmeye çalışıyorum
Yoksa İnsanların sevilesi bir tarafları yok.
İnsanlar çok alçak ama çooook
Seviyorum tabii. Herhangi bir hayvandan daha çok seviyorum. Milyon tane kedinin canına bir insanı değişmem, kimse kusuruma bakmasın
Dünyada insanoğlu kadar iğrenç varlık başka yok o yüzden hayvanları seviyorum
Herkesi sevemiyorum maalesef, değer verdiğim insan sayısı çok azdır.
Bir kaçını seviyorum daha gerisini sevmiyorum o da max 5 kişi falan
Bir önce yok olsak diye bekliyorum. Hiçbir insanı sevmiyorum.
Bazılarını seviyorum. Bazılarına genelde küfür edip dövüyorum
Hayatımda olmayan insanlara karşı nötr olurum genelde. Olanları severim.
Genel olarak hayır. Hayatımdaki bir kaç insanı gerçekten seviyorum o kadar
Agorafobim var, tanıdığım birkaç kişi dışında insanların sesini duymak bile kuş kalbimi zıplatıyor.
Genel olarak hayır. Hayatımdaki bir kaç insanı gerçekten seviyorum o kadar
Evet kediler daha masum.. sevmediğim insanların keşke sevilecek tarafı olsa..
Fifty fifty sevdiklerim de haz etmediklerim de mevcut
Kalbi kararmış insanlar dışında çok nefretkar bir yönüm yok
Sadece ve sadece, insani niteliklere sahip olan insanları seviyorum...
Yani sevdiğim insan sayısı oldukça az.
Hayır kimseyi sevmiyorum (senin dışından 😄)
Yirim rjfrnkf
Evcil insanları severim
Seviiyommm ama bazıları
insan olan insanları seviyorum
Genel anlamda hayır.
Genel olarak sevmiyorum.
Sevdiklerim var sevmediklerim var
Sevdiklerim de var sevmediklerim de
Çokta değil ya allah affetsin
Sevdiklerim de var, sevmediklerim de.
İnsanları seviyorum. Hayvanları da öyle.
pek hoşlandığım söylenemez
İnsanları seviyorum.
Hayır. Sevdiğim birkaç kişi haricinde.
Güzel insanları severim güzel sözlü sıcakkanlı 😊
Her insanı sevmem...
Sevmediklerim De var sevdiklerim de
Her insanı değil
Yüzde beşini seviyorum.
insan severim
Çok insancıl bir karakter değilim..
İyi insanları severim
Seviyorum tabi. Onlar benim türdaşlarım