Aile & Toplum Hava durumu sizin orada nasıl? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kış bitmemiş miydi bu ne soğuk!! Soğuk Normal Sıcak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hava durumu sizin orada nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Ankara normal. dün yağmur yağdı bugün de biraz soğuk görünüyor etraf. ama kar görmedim ben 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl https://www.instagram.com/p/BzaQ5yFHVmC/?igshid=MDJmNzVkMjY=Hava durumu böyle jdjd 1 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kış bitti derken dün kar ve soğuk gördük. Bugün güneşli. Yaz gelsin artık 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Parçalı bulutlu, güneş ☀️ kendini nir gösterip kayboluyor ama hava sert, soğuk. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Orta derecede işte herhalde oruç olduğundan pek dışarı çıkasım yok 0 0 Yorumla
Yomeyamo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 90% +1 yıl Yaza giderken kışa yakalandık resmen şaka gibi kar yağıyor lapa lapa... 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ankara da baya kar yağmaya başladı baya soğuk yani allah'tan seviyorum bu mevsimleri🙏 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu an dışarıda ince ince kar yağıyor, kış geri geldi buraya... 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kış ben gidiyorum gitmeden de bı veda edeyim de öyle gideyim demiş, geri gelmiş o yüzden 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Biraz serin Ama doğru düzgün kış olmadı zaten bu sene 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Rüzgarlı wuuu wuuu o kadar sıcaktan sonra üşüdüm. 1 1 Yorumla BALCKWOLFDARKMAN +1 yıl Bazen mevsim dışı yaşamak lazım Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Yağmur güzel bir biçimde yağıyor. 0 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl sabah bir tık soğuktu şimdi biraz ısındı 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstanbul soğuk 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Soğuk 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Yağmur yağıyor 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bugün soğuk 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. 11 derece üşüyorum 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yağmur var, soğuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ankara normal. dün yağmur yağdı bugün de biraz soğuk görünüyor etraf. ama kar görmedim ben
https://www.instagram.com/p/BzaQ5yFHVmC/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Hava durumu böyle jdjd
Kış bitti derken dün kar ve soğuk gördük. Bugün güneşli. Yaz gelsin artık
Parçalı bulutlu, güneş ☀️ kendini nir gösterip kayboluyor ama hava sert, soğuk.
Orta derecede işte herhalde oruç olduğundan pek dışarı çıkasım yok
Yaza giderken kışa yakalandık resmen şaka gibi kar yağıyor lapa lapa...
Ankara da baya kar yağmaya başladı baya soğuk yani allah'tan seviyorum bu mevsimleri🙏
Şu an dışarıda ince ince kar yağıyor, kış geri geldi buraya...
Kış ben gidiyorum gitmeden de bı veda edeyim de öyle gideyim demiş, geri gelmiş o yüzden
Biraz serin Ama doğru düzgün kış olmadı zaten bu sene
Rüzgarlı wuuu wuuu o kadar sıcaktan sonra üşüdüm.
Bazen mevsim dışı yaşamak lazım
Yağmur güzel bir biçimde yağıyor.
Fırtınalı kar var
Hava bayağı bir soğuk
Ne kadar da Ankara bir sokak
Kar yağıyor
Kış da değil yaz, da değil
sabah bir tık soğuktu şimdi biraz ısındı
Soğuklar geri geldi :)
Bu foto bugün mü çekildi yani?
Dün kar yağdı bsshjaa
Soğuk