Kızlar merhaba bu uygulamaya yeni katıldım size dnaismak istediğin bu konu var benim bi görümcem var maalesef hiç olmasa daha iyi?

kızlar hemen konuya giriyorum benim bu görümcem var ama görümcemi düsmanmı belli değil asır kıskanç iki yüzlü ve çok kindar bi insan kendisini günahım kadar sevmem çalışıyor ve şu an eşimle benle kalıyor gündüzleri hepimiz isteyiz kendiside şu an evde ve uyuz bulaşıcı aynı zamanda bu şekildeyken çocuğumu kaç defa öptü rahatsız oluyorum sonuçta hem hastasın hemde çocuğa bulaşma riski çok yüksek ve şuda varki daha öncede geçirdi ama o zaman evde kalmamıştı şu an evde kalıyor ve en çok bizim yatak odasını kullanıyor oda sırf çekememezliğinden ve heryere elini sürer karıştırır eşimin bana aldığı herşeye kadar eli heryerde buda rahatsız olduğum konulardan biri dünden mesela eşime diyoki o karında biz çöpmüyüz yani gerçekten tam bu ergen hala çocuk kendisi büyümemis anlaşılan sadece buda değil eşim yanımdayken dediki şu an yiyenimin hatrına susuyorum bişe demiyorum yoksa senin yüzüne karşı iyi olur iki yüzlülük yaparım arkandanda sizi ayirmak için herşeyi yaparım dedi bende dedim ki sadece sen değil zaten baskalarıda istiyo böyle olmasını ama size istediğinizi vemriycem böyle olmuycak dedim suandada işteyim ben ama eve gittiğimde hep aynı şeyler eşimi aradım dedim o kız uyuzmuş üstelik bulaşıcıymış dedim sen onu hala evdeki tutuyosun dedim nerde tutim dedi ban kafasına silahmı dayayım dedi yani eşimde caresiz şu an oda bilmiyo naapacağını kardeşi zaten karaçalı gibi aramıza giriyor gerçekten öldürüp katil olmama az kaldı

Görümcem gitmelimi
Yoksa biz ev tutup onlardan ayrılmalımıyız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar merhaba bu uygulamaya yeni katıldım size dnaismak istediğin bu konu var benim bi görümcem var maalesef hiç olmasa daha iyi?