Ben sıkıldım konuşacak adam akıllı insan arıyorum ama kimse yok🤷♀️ herkes menfaatçi şerefsiz olmuş herseyi görüp yaşadığım için kimseye güvenemez oldum 😒birine yazmak istesem acaba şunu yaşar mıyım bunu yaşar mıyım diye aklımdan binbir şey geçiyor vazgeçiyorum 😐
Uykum yok uyumak istemiyorum kimler uyanık şu an? Kim uyumak istemiyor benim gibi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benimde uykum yok ama buralarda adam akıllı konuşacak birini bulamazsın iki dkya heryer cinselliğe döner
Onu bildiğim için kimseyle konuşmuyorum zaten. Yazan eden çok oluyor yıldım artık da hepsinin niyeti belli zaten. En iyisi yanlızlik ben her daim onu savunurum da sürekli sürekli olmuyo. Bazen insan gerçek bir dost arıyor etrafında
Benimde uykum yok ben sıkılmıyorum çünkü Recep İvedik izliyorum ve gece zaman geçiyor gündüz geçmiyor😬😄
Valla bak geceleri hayat o kadar çok güzel geçiyor ki. Gündüz ise tam aksine çok sıkıcı
Aynen ole
En iyisini sen yapıyorsun
@1234544 kime dedin
@angelgloss sana
Teşekkür ederim sende izle😄
Ne demek izlerim 😀
Ben genelde uyumam aklımda kırk tane tilki dolaniyo
🤣🤣🤣İyi o tilkilere dikkat et sonra başina iş çıkarmasinlar
Olan olmuş zaten bide onlar açar
Uyumak istememekden ziyade uyuyamıyorsunuz herhalde 🙄
Uyumak istiyorum aslında da bir yanım istiyor diğer yanım istemiyor şu an çok değişik duygular içindeyim tarif edemem
Doğru diyorsun vakit uyku vakti aslında ama kafanda düşünceler vs varsa uyuayamazsın uyumak istesen de...
Ben davulcuyu bekliyorum bir günlüğüne buradan geçicek sonra uyucam 😂
Piskolojin bozulmuş senin
Farkındayım biliyorum. Duygularım da yarım yagmalak. Tam manasıyla hissetmiyorum. Ağlasam eskiden ağlarken hüngür hüngür ağlayan ben bu gece zorla 2 damla anca yaş akıttım. Rabbim izin verirse toparlanacam inşallah
Hadi inşallah destekcinim
Sabaha kadar burdayım valla
🤣🤣🤣Zabaha gadar burdayik bugun sabaha gadar desene sen şuna
Zabağaa gadar burdayim 😂😂
uyuyamıyorum
Niye?
bilmem uykum yok
Bende şu dakikadan sonra uykum varsa da uyuyamam. Heyecan var çünkü
niye
Korkma yaz bana 😅
Ooo yoook anam yok. Bidaha başıma iş alamam ben. Herkes olabildigi kadar uzak dursun benden. Çoğunlukla muhatap olup sohbet etmek bile işkence haline geliyor o derece soyleyim. Eskiden hiç böyle değildim de güven ragmina hiçbirsey kalmadı ki insanlarla konuşmak isteyim🤷♀️Bi ipin ucunu tutup çekince hic beklemediğin şeyler çıkıyor karşına
Sen bilirsin.
6da uyanmam lazım ama ben hala uyumuom
Aynı ben 😊
Uykum var ama uyumak istemiyorum
haklısın
Ben de istemiyorum
Yazabilirsin
Gel sarılalım