Selam KScan 👋
Malta günlerimde favori içeceklerinden biride ananastı 😋

Ananasın özünden yapılan bu içecek harikaydı 😍😋
Orada koca bardağı sadece 2€ idi. Turkiyede mersin'de 40 liraya bi cafede içtim ama çok kötüydü 🙁
Selam KScan 👋
Malta günlerimde favori içeceklerinden biride ananastı 😋
Ananasın özünden yapılan bu içecek harikaydı 😍😋
Orada koca bardağı sadece 2€ idi. Turkiyede mersin'de 40 liraya bi cafede içtim ama çok kötüydü 🙁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ananas bahane, sen Malta günlerini unutamadın sanırım Hocam? Eh, öyleyse de haksız sayılmazsın...
Unutmak mümkün mü 🥹
Aklıma geldikçe kötü oluyorum 😞 o özgürlük, o medeniyet, güven hissi, efsane arkadaşlıklar Aklıma geldikçe üzülüyorum 🙁
Dediğim gibi haklısın.
Bence ilk fırsatta bir başka yurt dışı seyahat yapmalısın. Nereye olursa. Tabii tercihan Avrupa.
Bu yaz ayı büte kalmadan direk maltaya gitmeyi planlıyorum. Orada kendime şimdiden iş te ayarladım 😅 birde haftalığıma 75€ zamda aldim 😊
Sevindim.
Ama bu gidişle oraya tümden yerleşmeye karar vereceğinden korkarım. Başka güzel yerler de var manasında... :-)
Evet başka güzel yerlerde elbette vardır ama maltada evimde gibi hissediyorum ☺
Gidip beğendiğin, arkadaş edindiğin üstüne üstlük bir de iş bulup para kazandığın bir ortam oluşmuş. Böyle hissetmen çok doğru ve normal. 👍
Umuyorum ki, kısa süre içinde, sadece gezmek, eğlenmek ve biraz da yeni şeyler görüp öğrenmek için Dünyanın pek çok yerine geziler yapabilecek duruma geliriz. 🙏
Ananaslı viski markası Safari ve beraberinde ananas suyu, harikaydı
Tatmanı kesinlikle tavsiye ederim
severim knka pahalıymıs
2€ pahalı mı 😅 değil ama 40tl olunca 😶galiba haklısın 😅
demek para var sende
Maltada biriktirdiğim para vardı ama suyunu çekti 🙄 600€ anca param kaldı
lksjfşlaskd orası nere sen ne iş yapıon laksjdfşlasdfa
Sliema. Sahilde bi cafede komilik yapiyorum. Bazen de bi itanyan restoran var orada çalışıyorum. Italyan restaurant günlük 130€ veriyor ama 11 saat çalışman lazım
nerde burası ya bende gelim :D
Al schengen vizesi sliema sahile gittin mi zaten %70'i eleman arıyor. Lüks restoranlardan birine kadrolu olarak kapağı attın mı sonra deme keyfine 😅 yemek bedava su bedava geçinirsin. Üstüne o bölgede iyi maaş veriyorlar. Normalde garsonlar 900€ alıyorken sahilde 2700€ alan garsonlar var aylık...
Bahşişlerden bahsetmiyorum bile 😅😄
almanyadamı yasıon sen
Turkiyedeyim okuyorum daha.
ee bu bahsettigin yerler neresi
Malta hemen italyanin yanı turkiyeden çok uzakta değil. Uçağa bindin mi 1.30 saat sürüyor 😊
türkiyeye dön boş ver gurbette
😂 aslinda şu an yaşadığım yer bana gurbet geliyor. Malta benim evim gibi 🤗
İyi öğretmen sen nasılsın
Iyi diyelim iyi olsun 🙂
Allah iyilik versin öğretmen Bursa ya o formayla Gelme kovalarlar
Bursada ne işim var 😄
Beni görmeye gelirsin diye düşündüm 😀😀
Hiç sevmem
Turkiyede icseydim bende sevmezdim 🙄 burada kötü yapıyorlar hiç tat yok
Burada derken
Turkiyede yani. şu an mersindeyim mersinde 2 mekan denedim tamburaca ananasta tat filan yok
Mersini bilmiyorum bir şey diyemicem ananas hiç yemedim ama sevmiyorum iste
Fiyat olarak aynı :) güzel miydi malta
Çok seviyorummm😋
Severim
Çok severim 😋
Severim