Aile & Toplum Gece kuşları uyudunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Gece kuşları uyudunuz mu?Ben uyumadım niyeyse genelde sütyensiz yatıyorum zaten🥵😈👅 Gece kuşları uyudunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de diyorum bu nerede kaldı. Gene her geceki klasik sorunu sormuşsun da suç sende değil bizim abazalarda. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyide sutyensiz yatisindsn burdaki insanlara ne 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Sen de hiç uyumuyorsun ya. 0 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Ne uyuması Sabaha kadar burdayım 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. sahur modundayız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben de diyorum bu nerede kaldı. Gene her geceki klasik sorunu sormuşsun da suç sende değil bizim abazalarda.
İyide sutyensiz yatisindsn burdaki insanlara ne
Uyumadık ama uyumsadık
Sen de hiç uyumuyorsun ya.
Ne uyuması Sabaha kadar burdayım
Uyumadık sütyenler uyulur mu zaten mk
Uyumadık biraz geceyi ısıtmak lazım 😈
Oda senin tercihin canım
sahur modundayız
Uyunulur mu en aktif saatler bu saatler
Güzel
Uyumadık da bizene senin sütyendeb
Yok burdayım