Ben pek yaşayamıyorum. Eğlenmek için bir cluba veya bara gitsem çıkamam diye düşünüyorum. Onun yanında konserlere gitmeye kalksam hadi bilet parasını ayarladın diyelim peki ya kıyafet, yeme-içme ne olacak diye düşünüyorum.
Bu yaşlar arasında olup ortam ortam takılabilen var mı şu an?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben öyleyim, bizim burada Kordon Çimler var genelde oradayım.
İzmirde bence başka da bir yer yok. Hee şu açıdan şanslı oralar. Konserler, partiler ve daha birçok şey oralarda yapılıyor.
Gazi Kadınlar Sokağı'nda dönüyor tüm ortam, baya iyi.
gelicem oraya bir gün
Evet bodrum da oturuyorum Yalıkavak Bodrum dut bae çok iyi
çok şanslısın Oralarda olsam eve girmem fdkmvkdf
Gel kanka gezelim Yalıkavak daha güzel oluyor
ya knk gelsem yer sıkıntı yeri bulsam yemem içmem sıkıntı hadi diyelim yedim içtim bu seferde cebimde para sıkıntı yani şu an yaş gibi ama bilmiyorum gelsem bir ara nasıl gezebiliriz ki?
Araba var kankam sıkıntı yok 5 gün önce sana yemin ediyorum bugün loto diyorlar tesadüfen oynadım 250 bin lira aldım onu yiyorum
oha harbi mi vay beee nasıl oynadın anlatsana knk tüm süreci
Kardeş arkadaşım çağırdı mevzu varmış gittik ondan sonra o da loto bayisindeymiş dedim bir tane ben oynayayım birden 50'ye kadar sayılar tutunuyor 15 21 32 1 dedim parayı vurdum
jdfnmgvkldnfmkvldfmbf şansa bak hdfjng jvkverdfmnvjıerkdf
kartımda 1000 tl var. şeytan diyor 250 tl lik bir kupon yap ama işte para benim değil
Haram para Baba cepte tutmayacağım ezeceğim 01.00'de cio nediyor konuya bas valiye bas 200 200
haram falan sıkıntı yok ben yerim. yatırımda yapar kendime de ayrıca ayırırım
Harem bu arada medet ummayacağım ev araba arsa almayacağım araba alırsın kaza olur öbür gidersin arsa alırsın ev yaptırırsın başına yıkılır gerek yok
Kanka hareketli olman için bunlara ihtiyacın yok
knk öyle deme. bak mesela bu ortama giriyorsun herkes bol giyinmiş diyelim ve aşırı marka tamam mı hee noluyo sonra sende bir kısa kollu bir de kot var dfjnvjdfvdf ee nasıl anlaşacan bu ortamdakiler ile? yani kısaca ortak bir payda yok.
Reis padişah ya da sadrazam kostümü ile gitmeyecen tabi 😃 kısa kol ve kot pantolon ayakkabi bilemedin aksesuar olarak en fazla saat neyine yetmiyor?
Onlar benle anlassin awk
Ben tek başıma da eglenebilen birisiyim banane başkalarından
Kıyafetle mi anlasiliyor insanlarla yeni duyuyorum
@mematibaşşşş heyee onlar beni değil ben onlari yönetirim diyonn
Yok be yonetmem dee benle tanissinlar ortamım olsun falan diye de cabalamam
@Bordo_Bereli0001 knk ortam danslı hareketli felan. badyci gibi gitmek istemem ben fjcvmndfjk
ortamın daha önce oldu mu bilmiyorum ama eğer bir kere tadına varırsan bir daha vazgeçmezsin bak geçemezsin demiyom geçmezsin diyom
Mahallemiz esmerrr ben giderim
Çok oldu sahte ve kahqe insanlar olarak ikiye ayırıyorum o ortami
Benim ortamım var zaten çok gizli kıraathane gibi toplanınca nerde ne delilik var her macerayı yapıyoz 😃
Pek yasiyamiyorum