Stromae adlı erkek fa00 şesinin şarkısını bir daha asla dinlemeyin. Neden mi?

Bu testosteronsuz köpeğin erkekleri bu şekilde aşağılaması asla kabul edilemez. Biz bu ib neleri eleştirmiyoruz tamam diyoruz lgbt dir, saygı duyuyoruz. Kimin ne yaptığı bizi bağlamaz diyoruz derken bunlar bizi aşağılamay başladı. Durduk yerde erkekleri aşağılıyor. Şarkının sözlerine bakın.

Siz erkekler hepiniz aynısınız, hepiniz bir işe yaramayan şarlatan sürüsüsünüz diyor. Feminist köpeğe bak hele sen. Ulan allahın cahili kullandığı bilgisayarı bile erkekler icat etti sen neyin kafasındasın. En çok işe yarayan erkeklerdir. Erkekler değerlidir. Senin sıfatına sıçayım ben. Bir de bu şarkı nasıl basılmış ben anlamıyorum.

Avrupa bitmiştir. Erkek yok avrupada. Alayı kılıbık, beta. Nefret ediyorum bu tiplerden. Şu an istese Türkiye tek başına Fransaya girer. Nato olmasa teke tekde Türkiye 1 haftada bu testosteronsuz Fransayı haritadan siler. Allah belasını versin bu Stromae köpeğinin. Sinirlendim bak gece gece.

Bir erkek olarak ya bir maskülistsinizdir ya da bir mazoşist !!!

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek düşmanı yorumların hepsini kaldırdım. Tam 5 tane feminist (erkek düşmanı) kızın yorumunu kaldırdım. Şunu anladım. Erkekler feminizmle alakalı her şeyi yerle bir edip, feministlerin ağzına sıçmalı. Hiçbir şekilde "kadın" kelimesine veya kadınların yüceltildiği hiçbir şeye izin verilmemeli. Gelip erkeklere destek olacaklarına çeşitli manipülasyonlar ve bahaneler ile erkekleri güçten düşürme ve kadınları üstün kılma peşinde olan, satanist, erkek düşmanı, şeytansı kadınlarla dolu dünya.
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbirinin birbirininden farkı yok. Maskülist olmayan, erkek haklarını ve erkek-kadın eşitliğini savunmayan bütün kadınlar erkek düşmanıdır ben bunu anladım. Yani bir kadın anti feminist diyelim ama maskülist değil, maskülizmi savunmuyor. O zaman bu kadın da erkek düşmanıdır emin olun. Bütün kızlar hem maskülist olmalı hem de anti feminist olmalı. Erkek haklarını savunmayan kızdan hiç kimseye bir hayır gelmez. Suratına tükürün geçin.
Stromae adlı erkek fa00 şesinin şarkısını bir daha asla dinlemeyin. Neden mi?