Sismanken yüzüne bakmayanlarin zayıflayınca yaptiklari yalakaliklar?

Çocukluğumdan beri çok sismandim. Kız olarak bile gorulmezdim. Oysaki çok hanım hanımcık yardımsever bir insandım. Sismanken evlendim. Artık zayıf fit bir kadınım. Yüzüme bakmayanlar o kadar ilgili alakalı kibar davranıyorlar ki.. dışarıda erkekler dönüp dönüp bakıyorlar. Sismanim diye yüzüme bakmayan eski aşklarım yazmaya başladı. Kayınvalidem bile saygılı davranmaya başladı. Dışarı çıkınca kendimi prenses gibi hissediyorum insanların ilgisinden. Murat dalkilicin klibini yaşıyorum adeta. Bu durum beni mutlu etmiyor aksine kırıyor. Akrabalarım çok guzellesmissin bu kadar beklemiyordum şok oldum diyorlar. Nasıl bir ucubeysem ben, nasıl çirkin gormuslerse artık şok oluyorlar. Kimisi eskiden neydin öyle evrim geçirmişsin diyor. Ben hala eski o kişiyim. Ölmüşüm gibi giyabimda konuşuluyor. Diyorum ki demekki benim hakkımda nasıl şeyler dusunuyorlarmis böyle. Eşim bile eski halim hakkında şişko vs demeye başladı. Ben sismanken ondan öyle bir şey duymuyordum hiç demekki içten içe neler düşünüyormuş. Daha iki yıllık güzel yuzu zayıf vücudu 30 yıldır tanıdıkları insana değiştiler. Zayıflamak egomu besledi evet özgüvenimi artırdı ama insanların iki yuzlulugu içten pazarlıkli halleri ile de yuzlestirdi. Tam bir mutluluk getirmedi. Şekil neden bu kadar önemli ruhum değişmedi ben hala o şişman kızım
Sismanken yüzüne bakmayanlarin zayıflayınca yaptiklari yalakaliklar?