Benim bi ınstagram ve watsapp var. Buraya soru sormaya geldim. Sorup çıkacaktım. Sonra bi kaç soruya cevap verdim."Görüşlerin hoşuma gitti"diye yazışmak istiyorlar hemen.. Instagram'da da var ama bu kadar değil!!
Burasi çok değişik kizlar bu durumdan kurtulmak için erkek hesabı açabiliyor erkek tam tersine kadin hesabı açıp kızlara yazıyor bilmiyorum birbirini tavlamaya çalışan 2 erkek denk gelmiş mi dir
Kızlar da tehlikeli aga dün biri kombinimi yorumlar mısın dedi tamam dedim. Bi kaç soru sordu kombinden hariç sonra böyle bi arkadaşım var görüşleriniz çok uyuyor tanıştırayım mı diye... Sen erkek misin yoksa diye sordum. Çok karışık bir ortam ben böyle bi ortamı sevemem netlik, açıklık çok önemli!! Senin yüzün varmış en azından profilinde.. snsbnahsma
Sana bir örnek mesela kız soru paylaşmış mesela sevdiğini özet geçmiş geri döner mi demiş sen buna dönmez boşuna bekleme yaz bak ne oluyor yemediğin hakaret kalmıyor 😮💨
Alacağı cevabı olumlu ya da olumsuz kaldıramayacaksa niye sormuş acaba🤔 Ruh hastası dolu burası. Bende şuna takılıyorum. Kızlar sporu daha pahalı olmak için yapıyormuş. Bunu yazan bi erkek.. Bi kızda ben çalışan kızlardan daha pahalı giyiyorum bu sizce neden olabilir. bi çoğu baba parası yazmış ona cevap olarakta nerden bildiniz diyo kız. Ben direk aptal mısın? Yazdım cevap vermedi.
Cinsiyetle alakalı bi durum değil ki bu düşünce yapısı ilgili bi şey... Ben düşünceye odaklanırım kadın ya da erkek farketmez. Saçma sorusundan dolayı onu hemcinsim diye savunmam ya da hoşgörmem.
Ya ben bu sene pek hazırlanamadım. bir sürü aksilikler oldu. Genc teyzem öldü. onu atlatamadan deprem oldu 5 yakınımızı kaybettik. Günlerce tırda kaldık. Şimdi de sallanıp duruyoruz. O yüzden diyorum inşallah olur diye..
Başınız sağolsun.. Bizimde bir tanıdık 15 kişilik aileden 3 kişi kaldı çok zor durumlar canını kurtaran malını herseyini kaybetti ne söylesem boş gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Engellediğiniz bir kişi sizin sorunuzu göremez ki ya da hesabınızı silin yeni hesap açın bu kadar rahatsızlık veriyorsa
🤝🤝🤝
İstediğini yaparsın tercih senin neticede kimse zorlayamaz engelle butonu kaldır butonu elinde
Engellediğin kişiler sorularına ve görüşlerine yazamaz ayarlardan değiştir kapat yoruma
Engellemeden önce vermişti soruma cevap orada gizli kullanıcıydı. Yorumu sildim abi yine yazıyo Google'dan görünüyor.
Yorumu engelle kısmı var soruda oradan engelleyebilirsin
Teşekkür ederim. Bunu bilmiyordum.
Çok basit bir yöntem var engelle direkt engel le hemen engelle
Kanka böyle şeylere takma yazssin sen cvp verme bişi olmaz
Ne derdi varmış?
Konuşmak istiyormuş.
Senin niye istemiyosun
Niye konuşayım yüzü yok ismi yok!
Sapık sapık söylemler..
Hmm anladım
Direk adminlere ulaş yardım eder
Şikayet et adminlere bildir derim başka türlü zor
Daha evvel sohpet ettinizmi hiç
Hayır kendi yazdı. Bende reddettim.
Sorun etme bence takma umrunda olmasın.
Yeni hesap aç bunu sil
Kaldıracam direk boş geldii uygulama.
Gel birlikte yeni sayfa açalım
Sal beni *mk
Ama beni fark etmişsin ne güzel
Lan bi çık git kızı niye rahatsız ediyosun
O*uspu çocuğu işte bitmezlerki *mk
Seviyorsun
Bekle bakim seviyor muyum mal
Yazar ırz düşmanları
Kafaya taktı sürekli yoruma engeli kaldır diyor..
Hesabı sil başka hesap aç bulamaz
Yok direk kaldırıcam abaza dolu.🤷😅
Bir abazan ata sözü derki Sen nerde ben orada o yüzden kaldırmak çözüm değil 😅
Hahaha öyle bi atasözü mü varmış.. Daha neler duyacaz acaba!
Doğru ama nereye gitsek buluyolar.
Seninde dünyadan haberin yokmuş
Benim bi ınstagram ve watsapp var. Buraya soru sormaya geldim. Sorup çıkacaktım. Sonra bi kaç soruya cevap verdim."Görüşlerin hoşuma gitti"diye yazışmak istiyorlar hemen.. Instagram'da da var ama bu kadar değil!!
Burasi çok değişik kizlar bu durumdan kurtulmak için erkek hesabı açabiliyor erkek tam tersine kadin hesabı açıp kızlara yazıyor bilmiyorum birbirini tavlamaya çalışan 2 erkek denk gelmiş mi dir
Kızlar da tehlikeli aga dün biri kombinimi yorumlar mısın dedi tamam dedim. Bi kaç soru sordu kombinden hariç sonra böyle bi arkadaşım var görüşleriniz çok uyuyor tanıştırayım mı diye... Sen erkek misin yoksa diye sordum. Çok karışık bir ortam ben böyle bi ortamı sevemem netlik, açıklık çok önemli!!
Senin yüzün varmış en azından profilinde.. snsbnahsma
Benim gizlim saklim yok eskiden burasi düzgündü son zamanlarda bozuldu bende fazla aktif değilim
Anladım. Keşke bozulmasaymış.
Faydalı bilgiler'de var aslında soru cevaplamak keyifli..
Site ismi hatirlamiyorum ama buna benzer 1-2 tane daha var
Yok canım almim ben Google emmi'den devam😂Ona sorarım artık...
İyi bakalım
Teşekkürler.
Bu teşekkür ne için di
Temiz ve güzel konuşma için.
Sorun mu oldu?
Şaşırdım sadece
Neden?
Teşekkür ettiğin için
Hayattında pek teşekkür eden insanlarla karşılaşmadın galiba 😅
Çok medeni takılmamda Özür dilemeyi sevmem. Teşekkürü ederim yani...
Sosyal hayatımda karşılaşıyorum gayet normal bir durum onu burada yaşamak şaşırtıcı oluyor 😄
Hmm anladım 😄
Durum vahim buranın...
Sana bir örnek mesela kız soru paylaşmış mesela sevdiğini özet geçmiş geri döner mi demiş sen buna dönmez boşuna bekleme yaz bak ne oluyor yemediğin hakaret kalmıyor 😮💨
Alacağı cevabı olumlu ya da olumsuz kaldıramayacaksa niye sormuş acaba🤔
Ruh hastası dolu burası. Bende şuna takılıyorum. Kızlar sporu daha pahalı olmak için yapıyormuş. Bunu yazan bi erkek.. Bi kızda ben çalışan kızlardan daha pahalı giyiyorum bu sizce neden olabilir. bi çoğu baba parası yazmış ona cevap olarakta nerden bildiniz diyo kız. Ben direk aptal mısın? Yazdım cevap vermedi.
Hakaret içerikli de yazmak suçmuş burada dikkatli olmalısın
Hakaret etmedim sordum.🤭😅
Ne saçma bi soru..
Bisi diyemem sonuçta senin hemcinsin
Cinsiyetle alakalı bi durum değil ki bu düşünce yapısı ilgili bi şey...
Ben düşünceye odaklanırım kadın ya da erkek farketmez. Saçma sorusundan dolayı onu hemcinsim diye savunmam ya da hoşgörmem.
Senin yasin kac avukat olacak kadınsın 😄
Dün 23'e girdim. Ben polislik ya da öğretmenlik istiyorum. Ama şu an derslere odaklanamıyorum. Depremden bu yana ipin ucu kaçmış gibi hissediyorum.
Nice yaşlara o zaman ikisi de güzel meslek
Teşekkür ederim.😊
İnşallah nasip olursa...
Sen okuyo musun?
Olur neden olmasın.
Benim yaş burada yanlış benim yaşım 29
Anladım. İş hayatındasın.
Ya ben bu sene pek hazırlanamadım. bir sürü aksilikler oldu. Genc teyzem öldü. onu atlatamadan deprem oldu 5 yakınımızı kaybettik. Günlerce tırda kaldık. Şimdi de sallanıp duruyoruz. O yüzden diyorum inşallah olur diye..
Başınız sağolsun.. Bizimde bir tanıdık 15 kişilik aileden 3 kişi kaldı çok zor durumlar canını kurtaran malını herseyini kaybetti ne söylesem boş gelir
Evet tam bir felaketti daha doğrusu küçük kıyametti.. Umarım bi daha yaşanmaz.
İnşallah inşallah
İnşallah 🤲
Ben çıkıyorum köfte yapicam canın sıkılırsa takip ya da mesaj atabilirsin
Tmm👍
Nicki ne?
Hesabı sil
Yeni hesap ac