avukatına gidiyosun. tüm hikayeni anlatıyosun. o da bunun üzerinden bir dilekçe yazıp gerekli işlemleri başlatıyo. tabi birde noterden avukata vekalet veriyosun. ama avukat çok ama çok önemli bunu unutma
evlilikten doğan alman gerekn tazminat olur nafaka olur vs vs. iyi bir avukat bunları çok iyi savunabilir. ya da karşı tarafın ki iyiyse alman gerekenlerin üzerini örte bilir vs vs
ya da biraz daha dayan. ondan para kırp biriktir. güzel bi avukata git. ya da avukata git. deki elimde deliller var. param yok bu davayı kazandığımızda size %50 daha fazla vericem.
ben baroya gitmedim ama barodan sana verilen avukat çok istekli olmayabilir. yorabilir seni onu diyorum. ücretli avukata gidip dediğim teklifi yapabilirsin
Dedigm gbi evlendikten sonra anlarsn hatta bu dediklerimi unutmA evlendikten sonra aklına getir haklıymış dersn. Ve o saydgn seyelri evlenince eşinle beraber yapmaya devam ediosun
Evet çok pişman o kadr pişman ki 5 ten sonra saymayı bırakacak kadr yapmaya devam etti bebek olmasına rağmen. İzne her geldgnde bu sefer neyini yakalicm die dusunuyrm iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çekişmeli ise bir avukat tutup ona boşanma davası için gerekli vekaleti vereceksin o halledecek.
Anlaşmalı ise asliye hukuk kalemine gidip anlaşmalı boşanmak için "şüpheli" sahıs ile beraber dilekçe vermeniz gerekecek.
Avukatla görüş param yok mahkemeden tazminat alırsam tazminattan 5-6 bin yerine 10 bin veririm de :)
Kabul eder mi ki.
Eder eder
önce çekişmeli mi yoksa anlaşmalı mı ona karar vermek lazım
Büyük ihtimal çekişmeli olacak
avukatına gidiyosun. tüm hikayeni anlatıyosun. o da bunun üzerinden bir dilekçe yazıp gerekli işlemleri başlatıyo. tabi birde noterden avukata vekalet veriyosun. ama avukat çok ama çok önemli bunu unutma
Biliyorum ama maalesf avukata verecek param yk🥺
avukatsız olmaz maalesef. o zaman baroya git hangi şehirdeysen orayla bi görüş. yardımcı olurlar. ama hak kaybına uğrayabilirsin
Hak kaybı derken
evlilikten doğan alman gerekn tazminat olur nafaka olur vs vs. iyi bir avukat bunları çok iyi savunabilir. ya da karşı tarafın ki iyiyse alman gerekenlerin üzerini örte bilir vs vs
Aldatmaya dayalı dava acarsam peki kanıtlar olursa bu yine böyle mi olur
ooo o zaman patlatırsın. ama yine iyi bir avukatla alacağının belki daha iyisini alırsın ama bu durumda yine rahat alırsın
Avukat sordum 5-6 bin TL istiyor ailelmin durumu o kadr yk babamın emekli maaşı var işte 😏
5-6 bin bedava. boşanma dava ücretleri 15 binden başlıyo. elinde kanıt delil falan varsa baroya git o zaman
ya da biraz daha dayan. ondan para kırp biriktir. güzel bi avukata git. ya da avukata git. deki elimde deliller var. param yok bu davayı kazandığımızda size %50 daha fazla vericem.
Baroya gtsem olmaz mı yani anlamadm
ben baroya gitmedim ama barodan sana verilen avukat çok istekli olmayabilir. yorabilir seni onu diyorum. ücretli avukata gidip dediğim teklifi yapabilirsin
Hmm anladm.
Hiç bosanmadim..
Evlenmedim de..
Sen evlenme sürecini anlatır mısın?
Bekarlık sultanlık dim anla
Sultan mıyım ben şimdi..
Emin ol evlendikten sonra anlayacaksn bunu şu an anlamıyor olabilrsn
Yemek yapıyorum, bulaşık yıkıyorum, üstüne hergun gidip çalışıyorum bi de sultanım yani ben...
🤔
Dedigm gbi evlendikten sonra anlarsn hatta bu dediklerimi unutmA evlendikten sonra aklına getir haklıymış dersn. Ve o saydgn seyelri evlenince eşinle beraber yapmaya devam ediosun
Avukat tutup, dilekçeyle mahkemeye başvuru aksın, dava açılıyor. eğer çekişmeli olursa süreç uzar. ben çekişmeli boşandım, iki sene sürdü benimki
Aldatmaya dayalı olacak
Yazdm
Ne kadar acı aldatılmak gerçekten bende şahit oldum bu duruma
Çekişmelimi yoksa anlaşmalımı istiyorsunuz önce buna karar vermelisiniz
Aldatmaya dayalı
Çekişmeli olacak o zaman il olarak neresi?
Giresun
Hemşeri sayılırız 😀 istersen dilekçe vs yazma konusunda yardımcı olabilirim
Avukat misn
Evet avukatım
Nerdesin peki şehir olarak
Dm at istersen?
Attım
Yazdın ama cevap vermeyeceksin sanırım 😀
Yazdm
Hiç bulaşmam boşanırken bizimkiler çok sıkıntı çekti kuzenler falan.
Evet sıkıntılı süreç
Aynen üstelik boşanmadan önce ne kavgalar ne gürültüler polis gelmiş kapılara, tabi ben onları görmedim de anlattılar dayım kuzenler falan.
Anladm.
Bu sürece bir kaç kez şahit oldum, merak ettikleri sorabilirsin. Avukat veya dilekçe konusunda da yardımcı olabilirim
Avukat mısınz
Aile danışmanı
Avukat tutmak icn ailemin maddi durumu iyi değil mecbur baro dan tutacgm. Aldatmaya dayalı olacak
Nerede ikamet ediyorsun
Giresun.
Ayrıntılı konuşmak gerek durumunuzu
Aldatmaya dayalı olacak. Anlaşmalı ya yanaşmaz o
Süreci bir avukat la takip etmeni tavsiye ederim, avukat ın yoksa ulaşabilirsin
Avukat msn
Evet
Nasl bir yol izlemem gerekir anlatr msn
Dava açmak mesele değil, neler isteyeceğini bilmek ve ne kadar ispatlayacağın önemli
Neler isteyecegm bell
Ne kadr ispat derkn
Ne isteyeceksin
Düğünde takılan altinlar. Nafaka. Maddi manevi tazminat
Güzel 👍
Evet.
Boşanma sebeplerini dilekçende güzel belirtmelisin
İşte bu konuda sıfırım nasl yapmam lazm. Googlede görsellerden dilekçe örneği mi bulup ona göre mi yazmam lazm
Derkn
kesinmi kararlısın arkadaşım peki sana yardımcı olmak isterim
Evet kesin.
Mesj attm
Çekişmeli zor bee :(
Aldatmaya dayalı olur o zmn
Enişte mi bilemiyorum gerekçeleri nelerdi avukat bunu kullanır haklı gerekçeler sunar
Evet o.
Dediğim gibi o iş kılıfına uyduruluyor güzel avukatla anlaşmalı yap sen bu isi
Özel avukata verecek param yk maalesf mecbur barodan tutacm
Onun özeli varsa birde senin elinde kanıtların yoksa sen sıkıntıya girersin
Kanıt var bnd
Anladım bu güzel sende mi giresunlusun 🤭
Evet.
Himmm tamam o zaman hemşerim ben avukat arkadaşımla görüşeyim bi
Özel mi baro mu peki
Delillerin süresi oluomus gerçekten var mı
Var ama çok zaman geçmesi lazım :) yani korkacak bir şey yok özel
Bnde kanıtlar var şahit bile var aldattgnin da süresi geçmiş olabilr bı sürü iş açtı başıma onla uğraşırken zamanı geçmiş olabilr ondan.
Yok onun için 4 5 sene geçmesi lazım seninkide uslu durmaz zaten belli
Durmuyor zaten daha 1 ay oldu izinden gideli gene yakaladm her izne gelmeye yakaliyorm
Ne izni bu konuşmak ister misin? Yazsan
Ya tanisiz mesj atsam tanica bni😅
Aynı sehirdeyz bı de 😅
Yok ben giresunluyum ama orada değilim nasıl tanicam resmin mi var profilde
Daha iki gün önce bana mesj attn ya gizliden sordgm icn taniyamadn
S misin sen :)
😅😅
Gülme kız kirklarelili
Ne zaman sorarsn
En kısa zamanda
Peki.
Anlaşmalıysa başvurup boşanabilirsiniz
Avukata gitmen gerekiyor
Sen mi bkşanacaksın
Evet
Neden
Aldatmaya dayalı olacak
Babam savcı bwnw ulasırsan yardımcı olabilirim
Mesj attm
Biri daha aldatılımış sanırım
Evet 🥺
Bekar bekar ömür geçmez bak eğer pişmansa ve tekrar yapmazsa affet
Evet çok pişman o kadr pişman ki 5 ten sonra saymayı bırakacak kadr yapmaya devam etti bebek olmasına rağmen. İzne her geldgnde bu sefer neyini yakalicm die dusunuyrm iste
Sende onu aldat o zaman en azından için soğur sonrada bas davayı geç
Saçmalama
Bas davayı bekleme ama bekar ve çocuklu olarak çok zor geçen zaman
Ailem yanmda her zaman nedn zor olsun.
Ailenin yardımcı olamayacağı durumlar?
Çocuk var mi birde siz çalışıyor musunuz
Çalışmıyorum bebeğim küçük
Avukata gidio dava açıp ücretini vermelesin
Avukat tut o gerisini halleder
Avukata verecek para yk maalesf
O zaman adliyeye gidip dilekçe vereceksin
İşte bu süreci öğrenmek istiyorm
Adliyeye gittiğinde orada dilekçe yazan dayılar var zaten onlar senin yerine dilekçe yazar sen de imzalayıp dilekceni verirsin
Dilekçeyi bn evde yazıp imzalayıp götürsem olmaz mı peki
Yazarsın ama nasıl yazacağını nerden bileceksin
İnternette bununla ilgili çok var örnek
Evet ordan bakabilirsin. Boşanma sebebi ne
Aslnda o aldattı beni asıl sebep bu. Ondan sonra bı sürü olay falan oldu kanitta var elimde ama süresi oluyormus ya bunun. Geçmiş yni
Koynuna alma seni haketmiyor
tanzimat iste
Ferman olarak mı
😅😅😅