Erkek arkadaşım iki yıldır hicbirseyime karışmıyor ama ben hep karisiyorum o neden yapmıyor?

Bir tane kızı bile eklese hemen soruyorum bu kim diye adam akıllı cevap vermek yerine sıkıldım bak gerçekten sinir oluyorum sana böyle muhabbet yapmak istemiyorum ben artık diyor. Takip ettiği sayfa elifaksesuar diye bir hesap yinede sordum nerden taniyorsun diye. Düzgün bir sekilde arkadasimin dükkanı diyeceğine onu söyleyip hemen tersliyir beni. Sorduğum için. Onun dışında kız ekli değil diğer sosyal medya hesaplarindada ben bakıyorum. Ama benim sosyal medyamda birsuur erkek arkadaşlarım ekli ve bir gün bana çıkart demedi. Dün bana ben sorduktan sonra şunu dedi. Seninde aynı şeylerin var ama ben sana bir şey söylemiyorum huzuru kaçar huzurumuz kaçar diye çünkü bir başlasam daha işin içinden çıkamam ben ben sana söylemiyorum aramızda bunun gibi tartışma huzursuzluk olmasın diye dedi. Bende söyleyebilirsin ben senin gibi yapmam istediginide çıkartırım dedim tartıştık konu kapandı. Sizce neden bana hiç çıkart şunları demiyor kendi tabirinde huzurumuz kaçmasın kavga etmeyelim diye çünkü ben ona sorunca ediyoruz. Kavga ederiz diye istediği şeyi bana söylemiyor bu kaybetme korkusundan mı olur sizce benim ona yaptığımı i bana yapmıyor neden yapmıyor

Erkek arkadaşım iki yıldır hicbirseyime karışmıyor ama ben hep karisiyorum o neden yapmıyor?