Güncellemeler
+1 yıl
oturduğum yerden bi çcukla konuşmaya başladık ama sanırım beni arkadaştan fazlası olarak görüyo bi de arkadaşlarında kız yok hiç onun arkadşlarıyla da arkadaş olamam, ğni arkadaşlarım hep erkek ben tatlış kız arkadaşım olsun istiyorum
Güncellemeler
8 ay
bunu ne zaman yazmısım hatırlamıyorum ama hem internetten hem gittğim kurslardan birsğrü (benim için yeterli sayıda) arkadas edindim 😋 kardesimle de aramız düzeldi her şey ok Şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
öğrenci kluplerine katıl aplacım.. onların yemektir konferanstır etkinlikleri oluyor.. bir iki bulurusn..
okul klüpleri çok altif değil ama bakıcam onlara ilgimi çekmemişti baktığımda
amaç klupte etkin olmak değil ki.. arkadaş edinmek.. zaten çoğu oraya ortam için geliyor..
ama böyle gidip mal gibi kalırsam kimseyle konuşamazsam
bir konuşamazsın iki konuşamazsın.. ilgi alanların ayrı yaptıkların ayrı. şu an hali hazırda yaptığın düzenli olarak yaptığın yani haftada en az iki kez yaptığın hangi hobin var?
bu ara evden çıkmıyorum ama ilgi alanlarım çizim, gitar, fotograf, dijital 3d çizim bunlar, bisiklet yüzme patenle de ilgileniyorum ama bu aralar yaptığım tek şey sabah yürüyüşe çıkmak evde egzersiz yapmak:((
seramik workshoplarına gitmek istiyodum ama tüm paramı harcadım 1000 tl çok pahalı geliyo
3d için Hangi programı kullanıyorsun.. Freelance iş koştur. hem sıkılmazsın hem ilgi alanın sana bir getiri sağlar. yabancı dilin var mı?
solidworks öğreniyorum şu an ingilizcem de b1-b2 arasu
solidworks muhendislik programı be.. mak müh müsün?
endüstriyel tasarım mühendisliği okuyorum sen?
ben yaşlıyım aplacımm.. :D çoktann bitti benim.. harika bi bölümm.. sadece tasarımla kalma.. az biraz yazılım kısmına da gir.. basit şeylerden başla mesela sql den.. sonra yazılım mantığını kavramak için iş analistliği kısmına bi bak..
yazılıma başlamayı çok istiyodum ama çok zor görünüyo bi de işime yaramaz gibi düşünüyorum onun yerine 3d program dillerini öğrenmeyi planlıyorum çook fazla program var
o yüzden sql dedim sql biliyorsun ki sorgulama dili.. birşeyi nasıl soracağını biliyorsan nasıl yazacağını da bilirsin.. ve yazılım düşündüğün gibi zor değil.. ayrıca hangi dili öğrenirsen öğren artık ömrü maks 5-7 yıl
bu giderek azalacak 3d dilleri de dahil..
Zaten çoğu kişinin sorunu arkadaş edinmek yani edinmek kolayda kaliteli arkadaşlık eskide kaldı gibi düşünüyorum. Ne tür ilgi alanların var?
gitar, paten, resim, fotograf, yüzme, bisiklet, dijital 3d çizim. bunlar, kaliteli arkadaş edinmem için de biraz sosyalleşmem gerekiyo
Tek başına sosyalleşmekte bir şey ifade etmez utangacım biraz demişsin. Baya da ilgi alanın var üniversitede klüpler falan yokmu?
üni klüpleri pek aktif değil tek başıma gitmeye biraz çekiniyorum işte orada da tek kalıcam diye en yakın arkadaşım benle gelirdi ama o da kız arkadaş yaptı kendine tek kaldım
Hainler.. Çekinme biraz yırt perdeleri. Arka planda kalanlara kimse dönüp bakmaz.
arka planda kalmak istemiyorum işte bölümde de bi tık arkalarda kalıyodum ama projelerim en yüksek notları alıyo sınıfta bi tık öne çıktım. herkesle de iy anlaşırım ama işte yakın arkadaş kategorisinde değiller
Çok iyi çok yönlü olupta başarılı kalabilmek gerçekten zor. Ama seçicisindir sen muhtemelen.
hangi anlamda
Arkadaş anlamında
aslında herkese ön yargısız yaklaşmaya çalışıyorum eğer sadece sınf arkadaşım falansa seçimim dışındaki şeylerde herkesin iyi oldugunu düşünüp arkadaş oluyorum. eğer bi tık daha yakın arkadaşım olucaklarsa komik eğlendiğim kişiler olmalı
Dating uygulamaları kullan. Haa arkadaşlık çıkar mı bilmem ama sosyalleşirsin o kesin.
yok o tarz değil istediğim şey, birlikte müze gezip çizim yapıp gitar çalabileceğim biriler
Bulamazsın öyle bir muhabbet. Boş işler peşindesin.
ayn dayı
Benim de pek arkadaşım yok dışarı çıkıp takılacağım gel arkadaş olalım
siyasi partiye gir.
kurslara takıl
hayvan barınaklarına git.
Instagram ver ekleyeyim kızım bende ayni sorunları yaşıyorum.
Sosyal ortamlar faydalı olacaktır
işte mesela nereler
Üniversitenin kulüpleri ya da üniversite çevresi mekanlar
Tabi online olunca zor
Hatun çoğunluğu olan kafeler tercih edilebilir
İstiklal ya da kuledibi
İstanbul'da neredesin
batı kısmında
Beylikdüzü taraflları sanırım :D
tek attın kwödşsnxhspmd
:D :D
Herşeyden önce genellikle kafa yapının uyusmasi lazım
Hangi ünidesin
vakıf üniversitesi oyuzden sınıf da kalabalık değil:/
Hangi semttesin
büyükçekmece
Çokk uzak ya
Arkadaş olabiliriz ☺️💜🧡
nerde yaşıyorsun ki
ist batısında
esenyurt beylikdüzü falan mı
hıhı
uzaksın bacım ya İstanbul bile dahi olsa biryerden biryere gitmek ölüm biliyorsun sultangazideyim
burdan edinmek istiyorum zaten bi kahve içelim diyceğim arkadaşım yok
ee içelim o zaman
20 yaşında değilsn
20 yaş şartı mı vardı
eed yaşıt olması şartı var 18-22 arası olabilir
elimizde 27 var uyarsa gel içelim kahve
Ankara’ya gel