İstanbul'da nasıl arkadaş edinebilirim?

yakın arkadaşım sıkıntılı başka yakınım olmadığı için katlanıyorum olsun kardeşim var tek kalmam sanıyodum ama kardeşimin mesajlarını okudum benimle çıkarları için yakın oluyomuş ben ona elimden geldiğince her şeyi yapıyodum onu herkese karşı koruyodum ama onun arkamdan konuştuklarını duydum etmediği küfür kalmamış.

üniversitede tatlış bi arkadaş grubum var ama onlarla buluşmuyoruz üniler kapalk diye, liseden sadece 2 kişi var ben biraz sosyalleşmek istiyorum çevremi genişletmek istiyorum ne tarz yerlere etkinliklere katılabilirim. üni öğrencilerini buluşturan bi grup var ama tek gitmeye çekiniyorum

bi tık utangaç biriyim artık kimseye güvenmem imkansız zaten ama en azından çevrem olsun.

yaşadığım yerde özellikle nasıl arkadaş bulabilirim kütüphaneye gidiyorum orada edinemedim

Güncellemeler
+1 yıl
oturduğum yerden bi çcukla konuşmaya başladık ama sanırım beni arkadaştan fazlası olarak görüyo bi de arkadaşlarında kız yok hiç onun arkadşlarıyla da arkadaş olamam, ğni arkadaşlarım hep erkek ben tatlış kız arkadaşım olsun istiyorum
Güncellemeler
8 ay
bunu ne zaman yazmısım hatırlamıyorum ama hem internetten hem gittğim kurslardan birsğrü (benim için yeterli sayıda) arkadas edindim 😋 kardesimle de aramız düzeldi her şey ok Şu an
İstanbul'da nasıl arkadaş edinebilirim?