Gerçek bir arkadaşlığın, dostluğun eksikliğini yaşıyorum.. kimse yok arkadaşımda yok dostum da.. karı koca hiçbir çıkar gözetmeden , tamamen içten ve samimi gerçek manada kardeş gibi birisine ihtiyacım var.. rahatlıkla konusabilecegim, evimde beraber zaman gecirebilecegim, gezip tozabilecegim , çocuklarımızın iyi anlaştığı bı arkadaşlığa ihtiyacım var..
Kadinsizligin eksikliği çok fazla. Allahim evlensem keşke dul böyle evlenemem diyen daha önce bekaretini kaybeden bir kız olsa da evlensem. 50 erkekle de yatsa raziyim
Babamın sadece babamın. Bugün mezarına ziyarete gideceğim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Ailem ve akrabalarım beni seviyor iyi hoşta ama sadece onlardan gelen sevgi yetmiyor beni seven bırakmayacak olan her halden anlayacak arkadaşlarım olsun isterdim sevgi arkadaş ortamı eksikliğim var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gerçek bir arkadaşlığın, dostluğun eksikliğini yaşıyorum.. kimse yok arkadaşımda yok dostum da.. karı koca hiçbir çıkar gözetmeden , tamamen içten ve samimi gerçek manada kardeş gibi birisine ihtiyacım var.. rahatlıkla konusabilecegim, evimde beraber zaman gecirebilecegim, gezip tozabilecegim , çocuklarımızın iyi anlaştığı bı arkadaşlığa ihtiyacım var..
Buna benim de ihtiyacım var gerçekten güzel yorum güzel özetlemişsin
@Universe99 🙏🍀
👍
Kadinsizligin eksikliği çok fazla. Allahim evlensem keşke dul böyle evlenemem diyen daha önce bekaretini kaybeden bir kız olsa da evlensem. 50 erkekle de yatsa raziyim
yaşamın. sanki hayat değilde bu içinde bulunduğum, bir makine gibi her şey otonom her şey mekanik...
Keşke kızlar paraya önem verdiği kadar karaktere de önem verselerdi. Şimdiye evli bile olurdum.
Sağlık konuları birde sevgi eksikliği var uzun zamandır
Aynı sorun bende de var ablam neyin var geçmiş olsun
Teşekkür ederim abla burnum ile ilgili nefes alma yani
evladın sağlam ciddi dostlukların
Uyumak istiyorum uyuyamıyorum eksikliģini cok hissediyorum ve birde şevkat
Kıyamamm
Ne tam ki? Bana herşeyin büsbütün tam olduğu bir tek şey söyleyin?
Koşulsuz sevgi, ne olursa olsun her şeyimi rahatlıkla anlatabileceğim birisi
Sohbet erbabı olan, bilgili ve aklı başında bir kadınının...
Yalansız sevginin , kalan ömrüm boyunca da eksik kalacak gibi. 😁🙏
Babamın sadece babamın. Bugün mezarına ziyarete gideceğim
Ailem ve akrabalarım beni seviyor iyi hoşta ama sadece onlardan gelen sevgi yetmiyor beni seven bırakmayacak olan her halden anlayacak arkadaşlarım olsun isterdim sevgi arkadaş ortamı eksikliğim var
İşim yok sevgilim eşim yok sosyal hayatım yok özgürlüğümü hissedemiyorum
Uyku olabilir 😅
Uykuya doymuyorum bende 😄
Bu aralar böyle yaaa enerji lazım D vitamini 😂
Parasızlığın. Param ola bössörü bössörü oyun alır oynardım hayali bile güzel ehu ehu :D
İnsanlar gibi hayatı ciddiye alamıyorum dolayısıyla hiçbir şey
Birçok şey sevgi, arkadaşlık...
Yeri doldu sunacaksın sonra yine eksik olduğunu farkedeceksin hiç bitmeyecek o eksiklik..
Hiçbir şeyin eksikliğini hissetmiyorum çok şükürs
Masaj galiba şöyle kütletmeli kütür kütür haha.