Ben oldum olası ABD'lilerden nefret etmişimdir hepsi katil, içten pazarlıklı ve eli kanlıdır. Ben bir tane ABD'liyi öldürsem ne olur?
Keşke bütün Amerikalılar ölse
Ben oldum olası ABD'lilerden nefret etmişimdir hepsi katil, içten pazarlıklı ve eli kanlıdır. Ben bir tane ABD'liyi öldürsem ne olur?
Keşke bütün Amerikalılar ölse
Yazık senin kafana amerikalıda olsa ermeni de olsa israillide olsa her insan aynı değildir hükümetlerin suçları onların vatandaşlarını bağlamaz ben şahsen bir insanı tanımadan hakkında yargılama yapmam
Yani ABD'de de iyi insan var mıdır
Tabiki var
Katil olursun ve günahsız birisini öldürmüş olmak tüm insanlığı öldürmüş gibi olur hükmüyle ebedi cehennem kazanrısın
Ama ABD milyonlarca Müslümanı öldürmesini bildi
Abd hükümetinin yaptığı cinayetlerle abd vatandaşı suçlu olamaz. Bu öldürülme gerekçesi vermez. Her millet için geçerli bu.
Yani hükümetin yaptığını desteklemeyen Amerikalı var mıdır sizce
Vardır tabi ya. Niye olmasın. Her yerde iyi insanlar var
Ben haksızlığa Masum canlara kıyılmasına gelemeyen biriyim ondan bunu yazdım kusura bakma
Masumlar katlediliyor diye suçsuz birisinin katli zulüm olur. Ne fark kalırki onlardan. Haklıyı haksızdın zalimi mazlumdan ayırmak lazım.
Çok doğru çok teşekkür ederim görüş paylaştığın için abi keşke dünyada hiç savaş olmasa
Cevap
0Cevap
Aynen kanka en katil sensin şimdi anonim takılarak boş genellemeler yapmaya devam edebilirsin
ABD birçok masum Müslümanı katletti ama
Öldürdüğün kişinin iyi bir insan olma ihtimali var ama senin yok, potansiyel katilsin.
İyi insan olmadığımı nereden biliyorsun ABD milyonlarca Müslümanı öldürdü ama
Askerle sivili bir mi tutuyorsun? İşid, Taliban ve Hizbullah da binlerce masumu öldürdü diye bütün Arapları katledelim o zaman ha?
Onların Allah bin belasını versin
Sen ABD ordusunda kiler için ne düşünüyorsan onlar da Ortadoğu'daki teröristler için aynısını düşünüyor işte. 2 kötünün birbiriyle olan kavgasında olan masumlara oluyor. Ortadoğu'da ölen çocukların da, ABD'de gündelik hayatına devam eden sivillerin de hiçbir suçu yok yani bu mevzuda.
Neden hep masumlar zarar görüyor savaş diye bir şey olmamalı bence
Bence de ama dünya böyle bir yer, iki taraf da kendini haklı sanıyor, iki tarafın da beyni yıkanıyor.
Keşke dünya barış içinde yaşasa 😭😭😥😥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?