Bu sözü anlamak baya uzun sürmüştü benim için, ama şimdi anlıyorum insanın yaşı, yanında bulunduğu kişilere göre değişiyormuş..

Bu sözü anlamak baya uzun sürmüştü benim için, ama şimdi anlıyorum insanın yaşı, yanında bulunduğu kişilere göre değişiyormuş..

Tam olarak kendim olduğum, düşüncelerimi ya da tepkilerimi süzmeden yansıttığım biri yok. Çünkü kendim olunca ya üff bebek misin gibi sitemlere maruz kalıyorum ya da yaşlı mısın nesin gibi ikaz dolu sorulara.
Ama gerçekten öyle. İnsan sevdiğinin yanında kendi oluyor. Mesela gülerken en sevdiği insana bakarmış ister istemez. Gülüşünü merak ettiğinden olsa gerek ‽
Şu sıralar gülüşünden daha çok merak ettiğim bir şey yok..
Sabreden derviş sabretmekten geçermiş 😄
Gebermiş yahu 🙄
cgvgcgv görürsün bir gün yahu hem deme öyle sabreden derviş muradına ermiiş sadece ahirete kalmış olabilir belki
Sahi ya görmeden ölürsem 🥺
Allah'ım sen konuyu biliyorsun ya rabbim 🤲🏻🤍
Hiiiş olumsuz düşünmüyoruz pozitif düşün pozitif olsun. İnşAllah kavuşursunuz 🌱🤎
😻
Ben her zaman için kendimi aynı yaşta hissediyorum yani keşke sevdiğim birisi olsaydı onun yanında o zaman çocuk gibi olmak isterdim yani eğlenceli olmak isterdim ama şu an için bu pek mümkün değil çünkü sevdiğim ve yanı şekilde sevildiğim kimse yok maalesef. bu yüzden de her zaman için kendimi yalnızken sadece iyi hissediyorum bunun dışında kalabalık ya da gereksiz insanları sevmiyorum hiç bir şekilde. bazen ruhumu o kadar yorulmuş hissediyorum ki yani bazen 40 yaşında gibiyim bazen de 22 yaşında gibiyim. yani sürekli hissettiğim yaşlar değişiyor benim şu an için.
ama insan en çok da aşık olduğu kişin yanında yaşını değişik hissedermiş ya da kendisini rahat hissettiği kişinin yanında daha çok.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah kardeşim...
Biraz sosyalleşmek iyi olabilir barış eve tıkılıp kalmakla aşkı bulamazsın..
Teşekkür ederim. senin de gönlüne göre versin abla
🙏🙂
Genelde çok samimi olduğum insanların yanında eğer bir dertleri yoksa 5 yaşında oluyorum.
Samimi olmadığım ve dertleri olan insanların yanında 99 yaşında oluyorum. Allah'ım biraz fazla yaşamadım mı hadi hemen al canımı bi buluşalım diye yalvarasım geliyor😂
Benden tavsiye istenildiğinde 60larında bir teyze edasında, çocukların yanında "cici Bella hasta olmuş agliyor" modunda ilkokul yaşında, yaşıtlarıma yakın insanlarla da yeri geldi mi çocuk yeri geldi mi yetişkin olabiliyorum. 🥳
🥳💖
Cevap
3Cevap
Sevdiğim insanın yanında çocuklasiyorum hem o hemde ben çok şanslıyım :) ne kadar süre daha bunu yaşarım bilmiyorum ama keyfini çıkarmak istiyorum
Sen asikmisin?
Herkesin yanında aynı yaştayım : ))
Hiç yaşamadım şu hissi
Bir şey değişmiyor ben de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?