27 yaşındayım hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim. Ama karşıma hiçkimse çıkmıyor. Çok üzülüyorum yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Ailemle yaşmaktan sıkıldım artık
ne yapabilirim
27 yaşındayım hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim. Ama karşıma hiçkimse çıkmıyor. Çok üzülüyorum yaşıtlarım hep evli ve çocuklu. Ailemle yaşmaktan sıkıldım artık
ne yapabilirim
Bende evlilik düşünüyorum 32 yaşına geldim ve bu zamana kadar kendimi eşime sakladım. Artık nasibim kimse bir türlü karşıma çıkmıyor nedense. Bu gidişle cinsel konuda keyfime bakmayı düşünüyorum. Bu sene oldu oldu, olmadı artık daha kendimi saklamayacam.
Bir şey yapma, ve böyle boş ve anlamsız şeylere inanıp üzülme. Olsa biri gelip seni bulurdu zaten. Hep beklemekle biri gelir saçmalığına inandın bak kimse gelmedi.
Hep derler nasip, kısmet bilmem ne. Saçma sapan umut vad ediyorlar. Kimseye umut vermeyeceksin vardır bekle biri çıkıp gelir diye, onun varlığını ispat etmektir bir insana umut vermek.
Şu cahil insanlar gibi bir şeyin olacağına çünkü bir şeyin olacağına delilsiz inanmak onu onu oldurmuyor.
Cevap
13Cevap
Kısmet diyelim karşına bir gün güzel düzgün birisi çıkar ya o kadar takma akışına bırakırsan daha çok talibin olur
Ayrı eve çık? Ben de 25 yaşındayım ailemden ayrı eve çıktım, evlenme gibi bi niyetim de yok valla. Niye kendinizi evliliğe şartladığınızı anlamıyorum.
Bu işler nasip kısmet işi, bende zaman zaman bunu sorguluyorum.
cut.
Zorunda değilsin kendi hayatını kur bir evden çıkıp diğerine gitmenin anlamı ne?
Bir bakmışsın bir anda evlisin ama bu seferde büyük bir hata yapmış gibi olabilirsin. Tehlikeli zamanlardan sabırla sağlamca geçebilirsin. Sabret.
Ben diğer arkadaşlar gibi yerinde oturup bekleyip sonra da nasipmis demeyeceğim. Senin de bir şeyler yapman lazım her zaman her şeyi erkek yapacak diye bir şey yok
Allahtan hayırlısını dile. Bende senin gibiyim ve yaşım 30
Doğru kişi denk gelecek illaki
Ayvayı yedin geçmiş olsun
Henuz gencsin neden boyle dusunuyosun
İllaki evleneceklerin üzülme gelir kısmetin elbet
Evlenmeye bak yaşın geçiyor
Zamanı vardır herşeyin
kısmet diyelim bende evlenemedim.
Nerede yaşıyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?