Küçükken tacize uğrayanlar ailenizle paylaşabildiniz mi?

İki amcam tarafımdan tacize uğradım hem çocukluğumda hem de ergenlik zamanımda. 17 yaşımda babaannemde kaldığım bir gün amcam cinsel organı elinde açık bir şekilde duruyordu ve odadan o şokla çıktım babaanneme söyleyemedim küçükken taciz eden amcama söyledim bu durumu beni eve götür dedim o zamanlar yatılı kursta kalıyordum ve ailem evde değildi bu sebepten babaannemde kaldım mecburen eve götürürken bana söylediği babana sakın söyleme bu durumu yoksa kan çıkar ben zaten çocukluğumda yaşadığım travmaları içimde hep tuttum ergenliğimde böyle birley yaşamak beni daha derinden mahvetti ve bu tacizi kız kardeşime yaptıklarını da 2 sene öncesinde öğrendim o gün kız kardeşimle sadece sarılıp ağladık hüngür hüngür ve aileme karşı onları kötülediğim zaman annem bana dedi ki ne oldu bişey mi yaptılar bunlar sana diye ben zaten hiçbir zaman söyleyemedim beni suçlamalarından korktuğum için babam da kötülemelerime karşı kardeşine beni kurban etti hiçbir zaman neden böyle yapıyorsun demediler dedem ölmek üzereyken kız kardeşimi de oraya göndermedim kendim de gitmedim onları görmek istemediğimden dolayı ve kısa süre sonra da vefat etti ben bizi korumak istedim engel oldum kız kardeşime ve o beni suçladı izin vermediğimden dolayı bu travma benim peşimi brakmıyor bağırıp haykırmak istiyorum yarın bir gün evleneceğim zaman bunların benim düğünüme gelsin istemiyorum aileyle bu durumu paylaşmalı mıyım

Küçükken tacize uğrayanlar ailenizle paylaşabildiniz mi?